Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. január 24. 22:00 óra és 2020. január 25. 8:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett rendszer-karbantartási munkálatokat végzünk, amely több szolgáltatásunk (Erste Lakossági NetBank, Erste Vállalati NetBank, Erste MobilBank, Electra, Internetes Vásárlást Ellenőrző SMS kód, sms szolgáltatások, weboldal szolgáltatások) működését is befolyásolja. A karbantartás 2020. január 24. 21:00 óra és 2020. január 26. 24:00 óra közötti időszakban a TeleBank szolgáltatás működését is befolyásolja.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed between this Friday, Saturday and Sunday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services:Between 10:00 p.m. on January 24, 2020 and 8 a.m. on January 25, 2020 the operation of Erste Retail NetBank, Erste Corporate NetBank, Electra, Erste MobilBank, 3D Secure Code, sms services, website services will be suspended. Between 9 p.m. on January 24, 2020 and midnight of January 26, 2020 the operation of Erste TeleBank will be suspended.

 

A részletekért kattintson!/Please click here for details


Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

Magosi Balint
Photo: Laszlo Mudra - HIIHF

Az Erste Bank lesz a magyar válogatott főszponzora is

Az első osztályú felnőtt férfi jégkorongbajnokság után a magyar válogatott szponzorációjába is beszáll a hazai pénzügyi szektor egyik legnagyobb szereplője. Az Erste Bank és a Magyar Jégkorong Szövetség erről két évre szólóan állapodott meg.

Az Erste Bank az első osztályú felnőtt férfi jégkorongbajnokság támogatására vonatkozó együttműködés első szezonjának értékelése után a válogatott szponzorálására is ajánlatot tett, amit a Magyar Jégkorong Szövetség elfogadott.

A Magyar Jégkorong Szövetség elnöke, Such György a szóbeli megállapodásról azt mondta, nagy örömükre szolgál, hogy tovább mélyül az együttműködés az Erste Bankkal. 

„Tekintettel a mögöttünk hagyott szezon pozitív tapasztalataira, gyors elvi megállapodás született a feltételekről. Ez azt jelenti, hogy a 2018/19-es szezontól kezdve két évig az Erste Bank lesz a válogatott főszponzora is, bizonyítva hosszú távú elkötelezettségét a magyar jégkorong mellett” – fogalmazott Such György. 

A magyarországi Erste Bank elnök-vezérigazgatója, Jelasity Radován azt hangsúlyozta, hogy a pénzintézet cégcsoport szinten elhivatott támogatója a jégkorongnak. 

„Az elmúlt évadban a felnőtt profi liga támogatása már megerősített bennünket abban, hogy Magyarországon ez a sportág fejlődik a legígéretesebben. Az idei budapesti világbajnokságon ismét megmutatta a magyar válogatott, hogy komoly potenciál van benne. Az Erste Bankot is meggyőzte teljesítményük, emiatt döntöttünk úgy, hogy ajánlatot teszünk a válogatott szponzorációjára” – indokolta a lépést Jelasity Radován. 

Az elnök-vezérigazgatója szerint a szponzori megállapodás a sportág és az Erste Bank szövetségének újabb bizonyítéka, ami azért születhetett meg, mert hisznek a jégkorongban, a kemény munkában, a játékban éppúgy, mint a játékosokban és a szurkolókban. 

Az első osztályú felnőtt férfi jégkorongbajnokság már a 2017/18-as szezontól az Erste Liga nevet viseli, a pénzintézet tavaly kötelezte el magát három évre a támogatás mellett.