Miután tavaly bemutatkozott az e-sportok világában, az Erste Csoport a League of Legends Európa-bajnoksággal (LEC) kötött partnerségének immáron második fejezetét ünnepli.

Az E-sport Ítéletnap

Büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk az e-sportot övező hihetetlen közösségnek.

Új filmünkkel arra szeretnénk ösztönözni a játékosokat és a rajongókat, hogy továbbra is hagyják  figyelmen kívül a szkeptikusokat, és higgyenek magukban, mint mindig.

Miért hiszünk az e-sportban?

A mai napig sokan vitatják, hogy az e-sport valóban sport-e. De mi a dolgok mögé nézve látjuk azt a közösséget, ami a semmiből egy mindenki számára élvezhető világot hozott létre.

Látjuk az izgalmat, amely kisebb közösségekben kezdődött, de most stadionokat tölt meg.

Látjuk a játékosokat, akik minden akadályt legyőzve a csúcsra jutottak.

Látjuk a szurkolókat, akik ünneplik őket nem törődve azzal, mit gondolnak mások.

Látjuk az egyéneket és szervezeteket, akik egy nagy vállalással felépítették azt, amiben igazán hisznek.

És látjuk azokat a sportolókat, akikben a társadalom, a média és néha a saját családjuk sem hitt, most milliók rajonganak értük.

Ők együtt teszik az e-sportot a világ egyik legnagyobb és legprofibb sportjává. Együtt testesítik meg mindazt, ami inspirál minket, és ezt szeretnénk átadni ügyfeleinknek is.

Út a Győzelemhez

Tavalyi filmünkben azt a csúcsig tartó hosszú utat és személyes küzdelmet mutattuk be, amivel gyakran szembesülnek az esport játékosok:

Ez az, amiért buzgón támogatjuk az e-sport növekedését, és több mint büszkék vagyunk arra, hogy bejelenthetjük partnerségünket a League of Legends European Championshippel (LEC), amely a Multiplayer Online Battle Arena vezető bajnoksága, amelyben világszerte 100 milliónál is több játékos vesz részt.

Tudj meg többet az Erste Groupról!

Tudj meg többet arról, milyen az Erste a te országodban! Csak kattints a térképre!