Szervezetfejlesztés képzés az Erste Social Banking szervezésében, az IFUA Nonprofit Partner szakmai közreműködésével

A képzés központi témái a vezetői szerepek, stratégiai menedzsment, illetve a folyamat- és munkaszervezés. Ezeket a témákat a jelenlegi bizonytalan helyzetben azért gondoljuk különösen fontosnak, mert a fennmaradás, növekedés és eredményes működés érdekében most minden nonprofit szervezetnek és társadalmi vállalkozásnak át kell gondolnia jelenlegi működését, tudatosabbá és hatékonyabbá kell tenni azt.

Kiknek ajánljuk a képzést?

Azoknak a nonprofit szervezeteknek, illetve társadalmi vállalkozásoknak, amelyek:

  • minimum 2 éve működnek és minimum 5-10 állandó munkatárssal rendelkeznek,
  • a szervezeti működésük újragondolása előtt / alatt állnak,
  • létszámnövekedés előtt / alatt állnak,
  • tevékenységbővülés előtt / alatt állnak,
  • bizonytalanok a hosszútávú céljaikban,
  • jelentős fluktuációval működnek,
  • feltáratlan vagy kihasználatlan lehetőségeket éreznek magukban.

A képzésre a szervezet vezetőségének egy vagy több tagját várjuk. A két képzési napra lehetőség szerint szervezetenként azonos személy(ek) részvételére számítunk.

Részletek

A képzés formáját a jelentkezők preferenciái alapján alakítjuk, személyes forma esetén 2x1 napban, online pedig 4x0,5 napban tartjuk a képzést. 

  • A személyes forma időpontjai 2021. november 17. és december 3., mindkét nap 9:30-16:30 között. Helyszínül az ERSTE-székház szolgál a 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26. szám alatt.
  • Az online forma időpontjai 2021. november 17., november 24. (kezdés 10:00); december 1., december 3., minden nap 9:30-13:00 között.

A képzés részletes tematikája, napi bontásban:

Jelentkezési határidő: 2021. november 3. 12:00

Részvételi díj: 35.000 Ft + ÁFA / fő 

A részvételi díj a képzési költségek 20%-át fedező költséghozzájárulás. A képzés költségeinek további 80%-át az ERSTE Alapítvány finanszírozza.

A képzés minimum 5, maximum 12 résztvevővel indul.

 

Az IFUA Nonprofit Partnerről:

Az IFUA Nonprofit Partner 2009-ben jött létre. Közhasznú nonprofit szervezetként tevékenykedik. Csapatuk tagjai menedzsment és nonprofit tanácsadási tapasztalattal rendelkeznek. Céljuk a nonprofit szervezetek fejlesztése, ezáltal hatékonyságuk, eredményességük és társadalmi hatásuk növelése, fenntartható működésük erősítése. A nonprofit szervezeteket menedzsment tanácsadási projektekkel, szakmai önkéntesek közvetítésével, valamint képzésekkel támogatják. Együttműködéseket segítenek és erősítenek nonprofit szervezetek között, önkéntesekkel, vállalati partnerekkel és donorszervezetekkel.