Igényeljen Most Személyi Kölcsönt az Erste Mobilbankárok segítségével otthonából, biztonságosan!

Fontos tudnia, hogy ezen az oldalon keresztül csak akkor tudja leadni személyi kölcsön igényét, ha erről előzetesen a mobilbankárával egyeztetett!

Kik az Erste Mobilbankárok?

Az Erste Mobilbankár csapat Magyarország egyik leginnovatívabb banki direkt értékesítési hálózata, amely közvetlen, személyes pénzügyi tanácsadással és értékesítéssel foglalkozik. Több mint 100 főből álló bankárhálózatunk személyi kölcsönt és egyéb pénzügyi termékeket kínál az ország egész területén.

Hogyan értékesítenek az Erste Mobilbankárok?

Mobilbankáraink az ügyfelek igényeihez alkalmazkodva, a számukra legmegfelelőbb helyen végzik tanácsadói, értékesítői munkájukat, legyen az az ügyfél munkahelye, otthona vagy akár egy kávézó.

A társadalmi távolságtartás szabályait is szem előtt tartjuk, amennyiben igényli, előzetes egyeztetést követően, minimális néhány perces találkozóval is megoldható a szolgáltatás igénylése a mobilbankárok segítségével, ezen az oldalon keresztül.

Ezzel a módszerrel elsősorban az a célunk, hogy otthonának elhagyása nélkül, biztonságosan tudjon személyi kölcsönt igényelni, a bankárunkkal történő személyes találkozó minimalizálásával.

Ha Erste Mobilbankárával már egyeztettek telefonon a hitelfelvételi szándékáról, kérjük, olvassa el az alábbi tájékoztatót, majd küldje el a szükséges dokumentumokat és adatokat a erstemobilbankargo@erstebank.hu e-mail címre!   

Hogyan tud személyi kölcsönt igényelni?

1.

Az erstemobilbankargo@erstebank.hu e-mail címre küldje el a hiteligénylés elbírálásához szükséges adatokat, valamint a személyi okmányainak fényképét, illetve a jövedelmének igazolásához szükséges dokumentumokat.

2.
A megadott adatok alapján egy előszűrést végzünk, melynek eredményéről e-mailben értesítjük, majd Erste Mobilbankára 24 órán belül megkeresi.
3.

Amennyiben előszűrése pozitív eredménnyel zárult, azaz adatai alapján előzetesen alkalmasnak találtuk személyi kölcsön felvételére, abban az esetben Erste Mobilbankára a megadott adatokkal kitölti a szükséges kölcsön igénylési dokumentumokat.

4.

A kitöltött dokumentumot telefonon részletesen megbeszéli Önnel.

Fontos tudnia, hogy az előszűrés pozitív eredménye még nem feltétlenül jelenti azt, hogy megkapja a kölcsönt. A kölcsön folyósítása csak az igénylőlap és valamennyi szükséges dokumentum beérkezése után induló hitelbírálati folyamat lezárulta után történik meg, amennyiben az is pozitív eredménnyel zárul.

5.

Az igénylőlap kitöltését követően személyesen felkeresi bankárunk. A személyes találkozó az Ön és bankárunk biztonsága érdekében maximum 10 percet vesz igénybe, hiszen itt már csak egy beazonosításra és a szerződés aláírására van szükség.

6.

Amennyiben a hitelbírálata is pozitív eredménnyel zárul, utaljuk az összeget a megadott bankszámlára.

Adatlap személyi kölcsön igényléshez: Letöltöm (PDF · 686 KB)

Feltételek

Személyazonosító dokumentumok:

Az alábbi dokumentumokról készítsen egy fényképet és a fotókat csatolja! Ügyeljen arra, hogy a dokumentumon található adatok jól olvashatóak legyenek a fényképen!

 • Személyi igazolvány, személyazonosító igazolvány mindkét oldala fotózva VAGY kártyaformátumú, 2001. január 1-je után kiállított jogosítvány VAGY útlevél, amely minimum 3 hónapig még érvényes.
 • Lakcímet igazoló hatósági igazolvány. Kérjük, hogy CSAK az igazolvány lakcímet tartalmazó oldalát fotózza le, mert a másik oldalán található személyi számát adatvédelmi okokból nem tárolhatjuk!

Ha Ön alkalmazott:

 • Utolsó 3 havi, munkabér jogcímen történő jóváírást tartalmazó lakossági bankszámlakivonat.

  Amennyiben az Erste Bank a fő számlavezető bankja, és jövedelme munkabér jogcímen az Erste Banknál vezetett bankszámlájára érkezik, abban az esetben nincs szükség a bankszámlakivonat elküldésére.

  Amennyiben a havi jövedelme változó, vagy szeretné, ha a cafetériáját is beleszámolnánk a havi jövedelmébe, abban az esetben szükséges lesz a Munkáltatói Igazolást is csatolnia.

A Munkáltatói Igazolás nyomtatvány letölthető itt.

 VAGY

 • Utolsó havi bankszámlakivonat és Munkáltatói jövedelemigazolás, amelyet 30 napnál nem régebbi, Erste Bank nyomtatványon szükséges beküldeni. A nyomtatvány letölthető itt.

Ha Ön vállalkozó:

 • Az utolsó lezárt évről szóló, 30 napnál nem régebbi NAV (APEH) jövedelemigazolás.
 • Amennyiben a saját maga vagy a családja által tulajdonolt cégben dolgozik, munkáltatói jövedelemigazolás is szükséges.

Ha Ön vállalkozó:

Saját vállalkozás vagy egyéni vállalkozó

 • Az utolsó lezárt évről szóló, 30 napnál nem régebbi NAV
  (APEH) jövedelemigazolás.

Közeli hozzátartozó vállalkozásából származó alkalmazotti jövedelem igazolása:

 • Utolsó 3 havi munkabér számlakivonat (3 megfelelő jogcímű jóváírással)
 • Munkáltatói igazolás

Ha Ön nyugdíjas:

 • TB / NYUFIG határozat, amely tartalmazza a nyugdíj vagy a támogatás jogcímét, vagy a befogadás évére vonatkozó NYUFIG értesítő levél vagy a folyósító szerv 12 hónapnál nem régebbi igazolása szükséges. Amennyiben ez nem áll rendelkezésére, kérjük, hogy egyeztessen bankárával, azzal kapcsolatosan, hogy hogyan segíthetünk a dokumentum beszerzésében!
 • Utolsó havi bankszámlakivonat.

Egyéb adatok megadása:

A felsorolt dokumentumok mellett az alábbi dokumentumban található adatokat is szükséges az e-mailben elküldeni. Kérjük, töltse le és nyissa meg a dokumentumot, töltse ki és csatolja ezt is az e-mailhez!

Adatlap személyi kölcsön igényléshez: Letöltöm (PDF · 686 KB)

Kérjük, hogy töltse le, mentse le, majd kitöltés után csatolja az e-mailhez az adatlapot! 

Az igényelni kívánt hitel elbírálásához szükségünk van az Ön engedélyére ahhoz, hogy a Központi Hitelinformációs Rendszerben (KHR) nyilvántartott adatait, amely az esetlegesen fennálló hiteleinek státuszáról ad az Erste Bank Hungary Zrt. részére tájékoztatást, lekérdezhessük.

A KHR nyilatkozatot kétféleképpen adhatja le számunkra:

E-mailben:

Az alábbi dokumentumot töltse le majd a kitöltést követően, nyomtassa ki és beszkennelve, vagy lefotózva küldje be részünkre e-mailben az erstemobilbankargo@erstebank.hu e-mail címre, csatolmányként!

KHR nyilatkozat letölthető formátumban (.pdf)

Ügyfélkapun keresztül:

Amennyiben rendelkezik Ügyfélkapu hozzáféréssel, abban az esetben lehetősége van arra is, hogy azon keresztül juttassa el hozzánk a kitöltött KHR nyilatkozatát az erstemobilbankargo@erstebank.hu e-mail címre.

KHR nyilatkozat letölthető formátumban (.pdf)

Útmutató az Ügyfélkapun keresztül történő AVDH-s hitelesítéssel aláírt KHR nyilatkozat lekéréséhez (.pdf)

Röviden összefoglalva a személyi kölcsön igényléshez az alábbiakat kell az erstemobilbankargo@erstebank.hu e-mail címre elküldenie:

 • Személyi azonosító dokumentumainak fényképet
 • A jövedelemigazoláshoz szükséges dokumentumokat
 • A KHR nyilatkozatot
 • Az egyéb szükséges adatokkal kitöltött adatlapot

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatosan bármilyen kérdése merülne fel, kérjük, telefonon vegye fel a kapcsolatot Erste Mobilbankárával! Ha 24 órán belül nem éri el kollégánkat, vagy nem kap visszahívást, kérjük, hogy jelezze ezt a erstemobilbankargo@erstebank.hu e-mail címen!