Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2018. december 15-ei szombati munkanapon az elektronikus csatornán bankon kívüli bankszámla javára kezdeményezett forint átutalási megbízások esetében 13:00 óra a végső benyújtási határidő.

A devizában adott fizetési megbízások, konverziót igénylő fizetési műveletek és deviza számla javára beérkező jóváírások szempontjából a szombati munkanapok nem minősülnek Banki munkanapnak, ezen megbízásokat a Bank átveszi, de azokat az azt követő első Banki munkanapon teljesíti.

Egyéb fizetési műveletek tekintetében a szombati munkanapon a Bank a Hirdetményében közzétett teljesítési rend szerint jár el.

Üdvözlettel:
Erste Bank Hungary Zrt.

Lakáscélú támogatások

  • Akár 10 millió Ft kedvezmény*
  • Új lakás vásárlására és építésére
  • Használt lakás vásárlására, lakásbővítéshez
  • Hitel fix, államilag támogatott kamattal

A legfontosabb állami támogatás a Családok Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK), amelynek célja a sokgyermekes lakások otthonhoz jutásának megkönnyítése. Családosok bizonyos feltételek teljesülése esetén kamattámogatott hitelhez is hozzájuthatnak. 

A hirdetésben szereplő Családi otthonteremtési kedvezmény, Három
vagy több gyermekes családok otthonteremtési kamattámogatása, és Adó-visszatérítési támogatás Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.

Támogatások és támogatott hitelkonstrukciók

*A vissza nem térítendő állami támogatás összege az eltartott (meglévő, vállalt) gyermek számától, illetve a valamely gyermek után korábban igénybe vett vissza nem térítendő állami támogatástól továbbá az ingatlan paramétereitől függ.