Áthidaló hitel

Eladó az ingatlana? Használja vételárát már most!

  • Amíg sikerül eladnia ingatlanát, megelőlegezzük Önnek annak várható vételárát
  • Kezében a pénzzel nyugodtabban vághat bele új ingatlan vásárlásába

THM 6 havi kamatperiódus esetén: 20,0%.

A termék igénybevételéhez a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás megkötése szükséges.

Mi az áthidaló hitel célja?

Az áthidaló hitel lehetővé teszi, hogy saját tulajdonában lévő ingatlana értékesítéséig, az ingatlan későbbi eladásából származó bevétel megelőlegezésével Ön megvásárolhasson egy másik ingatlant.

Milyen ingatlanok esetén igényelhető a hitel?

Az áthidaló hitelt új vagy használt lakás vagy üdülő vásárlása esetén veheti igénybe.

Ki vehet fel ilyen típusú kölcsönt?

Ön akkor lehet az áthidaló hitel adósa, ha az értékesítésre szánt ingatlanban tulajdonjoga van, és ha a megvásárolni kívánt ingatlanban is tulajdont szerez.

Az oldal látogatói leggyakrabban keresték

Feltételek

Reprezentatív példa:

A reprezentatív példában feltüntetett THM érték a 6 havi kamatperiódusú, piaci kamatozású lakáscélú áthidaló hitelek esetében az 5 millió Ft hitelösszegű és 20 éves futamidejű 2-es kedvezmény kategóriába tartozó hitelre vonatkozik. 

A THM meghatározása az aktuális és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A hitel fedezete az ingatlanra bejegyzett jelzálogjog. A hitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a hitelező számára nem ismert, azt a THM nem foglalja magában. A termék igénybe vételéhez a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás megkötése valamint az Erste Banknál vezetett lakossági bankszámla szükséges. További részletek, illetve feltételek a mindenkori hatályos Lakossági Hitel Hirdetményben szerepelnek. Jelen kommunikáció a 2022. október 1-jén hatályos jogszabályok feltételeit figyelembe véve készült.

A banki hiteltermékekkel kapcsolatos további termékleírásokat és összehasonlítást segítő alkalmazásokat talál a Magyar Nemzeti Bank weboldalán: http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem/dontenem-kell

Kapcsolódó termékek