Üdvözöljük az Aegon Lakástakarékból érkezett új ügyfeleinket!

Az átvételi folyamat rendben lezajlott!

Az Aegon Lakástakarék, mint átadó, a Magyar Nemzeti Bank által jóváhagyott szerződésállomány átruházás keretében az Ön szerződését 2019. október 25-én átruházta az Erste Lakástakarékra, mint átvevőre. Amennyiben Ön korábban szolgáltatást (kifizetést) igényelt az Aegon lakástakarék-számlájáról és az ügyintézés 2020. január 17-ig nem zárult le, szerződése 2020. január 17-én került átruházásra. Az átruházás napján az Aegon Lakástakarék Üzletszabályzata szerinti jogok és kötelezettségek az Erste Lakástakarékra szálltak át.

Bankcsoporton belüli adatátadásról szóló tájékoztatás

Tájékoztatjuk, hogy a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. törvény (Hpt.) 164/B. § alapján az Erste Lakástakarék Zrt. és az Erste Bank Hungary Zrt., mint anyavállalata között a banktitok és személyes adat megtartási kötelezettsége meghatározott feltételek teljesülése esetén nem áll fenn egymás közti viszonyukban, az általuk az ügyfélről kezelt személyes adatokat, banktitoknak minősülő adatokat, valamint az üzleti titoknak minősülő adatokat tevékenységi körük ellátásával összefüggésben a szolgáltatásaik nyújtásához szükséges mértékben kölcsönösen megismerhetik, és a közös adatkezelésben részt vevő adatkezelők általános szerződési feltételeinek megfelelően, az egyedi szolgáltatásokhoz való hozzáférés biztosítása céljából egymásnak továbbíthatják és az így átvett adatokat az ügyfélkapcsolat létrehozásának és fennállásának időtartamában kezelhetik. A célhoz kötöttség elvének megfelelően – a kölcsönös adatátadáson alapuló közös adatkezelésben részt vevő adatkezelők általános szerződési feltételeinek megfelelően, erre vonatkozó külön megállapodás nélkül is - jogosultak egymás ügyfeleivel való kapcsolatfelvételre a megismert adatok felhasználásával. Az Erste Bank Hungary Zrt. bármely fiókjában vagy az Erste Lakástakarék Zrt-nek címzett levélben (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.) ön jogosult bármikor korlátozni vagy megtiltani a Hpt. 164/B.§ szerinti jogcímen történő adatátadást. 

Mire kell figyelnie?

  •  Az átruházás során a szerződésszáma nem változott.
  •  Átutalásait már a lentiekben megadott Erste Lakástakarék bankszámlára szükséges teljesítenie.
    Kedvezményezett neve: Erste Lakástakarék Zrt.
    Bankszámla száma: 11600006-00000000-50577842
    Az átutalás során a közlemény rovatba kérjük, csak a szerződésszámát írja!

Amennyiben kérdése van, vagy segítségre lenne szüksége, kérjük hívja az Erste TeleBank ügyfélszolgálatát a +36-1-298-0222 telefonszámon, vagy keresse fel az Erste Bank országos fiókhálózatát (link: https://gate.erstebank.hu/ekwa-web-web/branchAtmSearch.jsp), ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. Telefonos ügyfélszolgálatunk banki munkanapokon (hétfőtől péntekig) 07:00 és 21:00 óra között hívható.