Fontos információk Aegonból érkezett ügyfeleinknek

Megtakarítások fizetésével kapcsolatos információ

  •  Az átruházás során a szerződésszáma nem változott.
  •  Átutalásait már a lentiekben megadott Erste Lakástakarék bankszámlára szükséges teljesítenie.
    Kedvezményezett neve: Erste Lakástakarék Zrt.
    Bankszámla száma: 11600006-00000000-50577842
    Az átutalás során a közlemény rovatba kérjük, csak a szerződésszámát írja!

Számlanyitási akciót igénybe vett ügyfeleink figyelmébe

A Magyar Nemzeti Bank által jóváhagyott, szerződésállomány átruházás keretében az Ön lakás-előtakarékossági szerződését 2019. október 25-én az Aegon Lakástakarék, mint átadó, átruházta az Erste Lakástakarékra, mint átvevőre. Ezen átruházás értelmében az Ön lakás-előtakarékossági szerződését 2019. október 25-től az Erste Lakástakarék Zártkörűen Működő Részvénytársaság kezeli.

Az átruházás napján az Aegon Lakástakarék lakás-előtakarékossági szerződés szerinti jogai és kötelezettségei az Erste Lakástakarékra szálltak át.

Fentiekben írtaknak megfelelően, ezentúl Társaságunk naptári negyedévente, a negyedév utolsó munkanapján megvizsgálja a megtakarítás alatt lévő szerződések akciós feltételekre vonatkozó teljesülését.

Az Ajánlat megtétele során vállalt akciós feltételek pontos részletei, a kötelezettség vállalás pontos feltételei az Ajánlat aláírásakor érvényben lévő akciós hirdetményben/szabályzatban található, amely honlapunkon Aegon Hirdetmények alatt is megtalálható.

Amennyiben bármely feltétel nem teljesült, a vizsgálatot követően postai levélben a Társaságunknál nyilvántartott levelezési címen értesítjük Ügyfeleinket.

Amennyiben az akciós feltételek bármelyike nem teljesül két egymást követő negyedéves vizsgálat során, úgy a lakás-előtakarékoskodó elveszti jogosultságát a kedvezményre és az igénybe vett kedvezményt Társaságunk jogosult a lakás-takarékpénztári számlán nyilvántartott megtakarításból illetve a megtakarítás bármely okból történő kifizetésekor levonni.

Fontos, hogy ezen terhelés következményeként a kiutalás dátuma akár lényegesen is eltolódhat, valamint 2018. október 16-a előtt kötött szerződések esetén a jogszabályban rögzített állami támogatásra vonatkozó korlátok miatt a lehívható állami támogatás összege is sérülhet. Amennyiben ezen díj külön befizetéssel rendezésre kerül, természetesen a kiutalás dátuma és lehívható állami támogatás nem sérül.

Amennyiben szerződésén elmaradása van, elmaradását átutalással, vagy az ERSTE BANK HUNGARY Zrt. fiókjaiban történő pénztári befizetéssel rendezheti az alábbi adatok közlésével:

Jogosult neve: Erste Lakástakarék Zrt.

Számlaszám: 11600006-00000000-50577842

Közlemény: szerződésszám

Amennyiben a lakásbiztosítással/önkéntes nyugdíjpénztárral kapcsolatosan van további teendője, kérjük az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt-vel illetve az Aegon Önkéntes Nyugdíjpénztárral vegye fel a kapcsolatot a biztosítás/önkéntes nyugdíjpénztár ügyintézése végett.

AEGON Lakástakarék archív akciós hirdetmények

AEGON Lakástakarék archív üzletszabályzatok

Amennyiben kérdése van, vagy segítségre lenne szüksége, kérjük hívja az Erste TeleBank ügyfélszolgálatát a +36-1-298-0222 telefonszámon, vagy keresse fel az Erste Bank országos fiókhálózatát, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. Telefonos ügyfélszolgálatunk banki munkanapokon (hétfőtől péntekig) 07:00 és 21:00 óra között hívható.