Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2018. december 15-ei szombati munkanapon az elektronikus csatornán bankon kívüli bankszámla javára kezdeményezett forint átutalási megbízások esetében 13:00 óra a végső benyújtási határidő.

A devizában adott fizetési megbízások, konverziót igénylő fizetési műveletek és deviza számla javára beérkező jóváírások szempontjából a szombati munkanapok nem minősülnek Banki munkanapnak, ezen megbízásokat a Bank átveszi, de azokat az azt követő első Banki munkanapon teljesíti.

Egyéb fizetési műveletek tekintetében a szombati munkanapon a Bank a Hirdetményében közzétett teljesítési rend szerint jár el.

Üdvözlettel:
Erste Bank Hungary Zrt.

Csökkentse a hiteltörlesztés kockázatait az Erste Törleszési Védelemmel!


Az Erste Törlesztési Védelem olyan, biztosítás jellegű szolgáltatás, melynek lényege, hogy védelmet nyújt a jelzáloghitel futamideje alatt, a hitel törlesztését megnehezítő, vagy lehetetlenné tévő esetekre, – mint például a munkanélkülivé, vagy keresőképtelenné válás, esetleg rokkantság vagy halál.

Az Erste Törlesztési Védelem segítségével a munkanélkülivé, illetve keresőképtelenné váló ügyfelek helyett az Union Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. fizeti meghatározott ideig a havi törlesztőrészleteket, akár többször is a futamidő alatt. Az életbiztosítást is tartalmazó konstrukciók a teljes hitelösszegre nyújtanak fedezetet, amennyiben halál, baleseti halál vagy rokkantság következik be.

A csoportos hitelfedezeti biztosítás keretében a bank három különböző fokú védelmet nyújtó csomagot kínál ügyfeleinek kedvező havidíj mellett.

A kialakított csomagok az alábbiak:

  • „A” Teljes csomag (Csomag tartalmát képező, fedezett kockázatok: bármely okú halál + bármely okú, 79%-ot meghaladó egészségkárosodás (TB I-II. rokkantság) + munkanélküliség + átmeneti keresőképtelenség)
  • „B” Baleseti csomag (Csomag tartalmát képező, fedezett kockáztok: baleseti halál + balesetből eredő, 51%-ot meghaladó meghaladó mértékű egészségkárosodás + munkanélküliség + átmeneti keresőképtelenség)
  • „C” Munkanélküliségi és keresőképtelenségi csomag (Csomag tartalmát képező, fedezett kockáztok: munkanélküliség + átmeneti keresőképtelenség)

A Törlesztési Védelem Termék új, és már meglévő lakossági jelzáloghitel mellé is igényelhető!


További feltétetekről kérjük, érdeklődjön fióki tanácsadóinknál!
Bankfiókjaink

Terméktájékoztató
Általános és Különös Biztosítási Feltételek
Szolgáltatási igénylőlap

Hirdetmény