Tartós Befektetési Számla

Csökkentse adófizetési kötelezettségét a befektetéseiből származó jövedelme után

A Tartós Befektetési Számla (TBSZ) lényege

A befektetéseire vonatkozó 15%-os kamat- és árfolyamnyereségadó, hazai részvényeken keletkezett osztalékadó elkerülhető, ha TBSZ-en helyezi el befektetését, megtakarítását és számlájáról nem veszi ki pénzét a megnyitás évét követő 5. év végéig. A 15%-os adófizetési kötelezettség 3 év után már 10%-ra csökken.

Széleskörű befektetési szolgáltatások TBSZ-en

  • Budapesti Értéktőzsde: részvények teljes köre
  • Amerikai és európai piacok külföldi papírok a XETRA részvénykínálatából
  • Befektetési jegyek: 22 alapkezelő több, mint 800 befektetési jegye
  • Határidős ügyletek
  • Opciós Ügyletek
  • Magyar állampapírok

Feltételek

A jelen oldalon szereplő információk nem teljes körűek céljuk kizárólag a figyelem felkeltése. A befektetési szolgáltatásokat nyújtó Erste Befektetési Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.; tev. engedély szám: E-III/324/2008. és III/75.005-19/2002.; a továbbiakban: Erste Befektetési Zrt.) a Budapesti Értéktőzsde Zrt. tőzsdetagja. Kérjük, hogy egy befektetési termék kiválasztása esetén tanulmányozza át az Erste Befektetési Zrt. honlapján (www.ersteinvestment.hu) található és adott termékre vonatkozó részletes feltételeket, információkat. A tényleges szolgáltatás igénybevételekor érvényes, adott termék vonatkozásában aktuális Hirdetményekről/Díjjegyzékről érdeklődjön fiókjainkban, illetve kérje Hirdetményeinket/Díjjegyzékünket kollégáinktól.

Bár társaságunknál többféle típusú és kockázatú befektetési alap választható, felhívjuk figyelmét, hogy kockázatmentes befektetés nem létezik.
A politikai, gazdasági-és szabályozási környezetből eredő és a kamatszint változások miatti kockázatokat; a működésből, hitelezésből, értékelésből, tőkeveszteségből, likviditásból, devizaárfolyamok változásából eredő kockázatokat, valamint az egy jegyre jutó eszközérték ismeretlenségének kockázatát vegye figyelembe befektetési döntése meghozatala előtt.

A változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. fenntartja. A jelen oldalon található információk nem minősíthetők befektetésre való ösztönzésnek, befektetési tanácsadásnak, adótanácsadásnak, értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak vagy ajánlatnak! Kérjük továbbá, hogy befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat.