Bankon belüli átutalások korlátozása a hétvégén.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy technikai okokból a 2019.06.29-06.30-i hétvége folyamán a bankon belüli forint számlákra Erste NetBankon, Vállalati NetBankon és MobilBankon, Electrán indított átutalások csak a vasárnapi napon, azaz 2019. 06.30-án teljesülnek. Köszönjük a türelmet!

Erste befektetési alapok

Befektetési lehetőségek minden időtávhoz és igényhez

  • Rövid és hosszú távú befektetések
  • Kockázatmegosztás
  • Személyre szabott befektetési kockázati szint
  • Kényelem

Befektetési alapjainkat és jegyeinket a legkülönbözőbb pénzügyi igények szerint alakítottuk ki, hogy az Ön által preferált időtávon a legkedvezőbb hozamot érhesse el befektetéseivel.

Befektetési alapok

Pénzpiaci alapok

Rövid távú, kis összegű megtakarítások, lekötés nélkül

Kötvény alapok

Állampapírok, kötvények és egyéb kamatozó értékpapírok - kiszámítható hozam néhány éves időtávon

Részvény alapok

Kiemelkedő tőzsdei hozamok lehetősége 5-10 éves időtávon

Vegyes alapok

Megosztott kockázat, kényelem, széles portfolió

Ingatlan alapok

Konzervatívabb befektetés, pénzpiacinál magasabb hozamok.

Feltételek

A fenti leírás nem teljes körű, célja kizárólag a figyelem felkeltése. Megalapozott befektetői döntés csak az adott alap Tájékoztatója és Kezelési Szabályzata ismeretében hozható, amelyek az Erste Befektetési Zrt-nél, a www.erstebroker.hu honlapon, valamint az Erste Bank Hungary Zrt. fiókhálózatában és az egyéb forgalmazási helyeken rendelkezésre állnak. Kérjük, befektetési döntése előtt tájékozódjon a befektetési alapok vételéhez és visszaváltásához, valamint az értékpapírszámla vezetéséhez kapcsolódó aktuális díjakról, továbbá óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát és a befektetésekből származó esetleges károkat. A dokumentumban foglaltak nem minősülnek befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak, az abban foglaltak alapján az Erste Befektetési Zrt-vel szemben igény nem érvényesíthető, azokért a Társaság felelősséget nem vállal.