Befektetési alapok

Minden ügyfelünk megtalálhatja a számára ideális befektetési lehetőséget az Erste bank 200 éves tapasztalata alapján kialakított befektetési termékkínálatunkból.

Kötvényalapok

A kötvényalapokon keresztül állampapírokba, vállalati kötvényekbe, kamatozó értékpapírokba illetve pénzpiaci eszközökbe (pl: bankközi betét) kerül a befektetők pénze különböző összetételekben:

  • A legkisebb kockázatot a „Bázis” elnevezésű alapjaink képviselik.
  • A hosszabb futamidejű kötvényalapok árfolyama jelentősen ingadozhat a piaci hozamok változása miatt, azonban középtávon már ezek az alapok is stabil hozamot kínálnak.

Részvény alapok

A részvény típusú alapokat azok figyelmébe ajánljuk, akik a tőzsdén elérhető hozamokból szeretnének egyszerű és költségkímélő módon részesedni. A részvények kockázatosabbak a kamatozó befektetéseknél (folyószámla betét, állampapír), azonban hosszú távon (5+ év) nagyobb hozam lehetőségét rejtik magukban. Tapasztalt szakértők válogatják össze számos cég részvényeit, és ezeket alapokba csomagolva értékesítjük ügyfeleink felé.

Vegyes alapok

A vegyes alapok a hozamok és a kockázatok egyensúlyban tartásához különböző típusú értékpapírokat tartalmaznak. Az állampapírok, kötvények vagy részvények keverékéből készítünk ügyfeleink számára befektetési termékkosarakat.

Feltételek