Erste Future Befektetési Program

Rugalmas konstrukciók kötelezettségvállalás nélkül.

  • Lehetőség az adókedvezményre
  • Kényelmes, könnyen kezelhető konstrukció
  • Rugalmas: Havi rendszerességgel kis összegek, alkalmanként nagy összegek egyaránt megtakaríthatók

Az Erste Future Befektetési Program a rendszeres megtakarítások tipikus eszköze, kötelezettségek nélkül, költséghatékonyan segít Önnek hosszú távú céljai elérésében.

Az Erste Future Befektetési Program fő előnyei

Költségmegtakarítás

Az Erste Future Befektetési Programban nyugdíj-előtakarékossági számlára díjmentesen vásárolhat befektetési jegyeket.

Kötelezettségvállalás nélkül

Az Erste Future Befektetési Program keretében szabadon dönthet, mikor mekkora összeget takarít meg. Havonta kis összegeket, és ritkábban jelentősebb összegeket egyformán megtakaríthat.

Egyszerűség, kényelem

Az értékpapírszámlájára átutalt összegből automatikusan megvásárlásra kerülhetnek az Ön által kiválasztott befektetési jegyek. Ehhez elég egy állandó átutalási megbízást adnia.

Magas hozam lehetősége

Lekötés nélkül is kedvező hozamot érhet el, a kiválasztott befektetési alap típusától és az aktuális piaci folyamatoktól függően.
A befektetési jegyek hozama, kockázata eltérő lehet. Magasabb hozam magasabb kockázatvállalás és általában hosszabb távú befektetés mellett érhető el.

Adókedvezmény lehetősége

Amennyiben az Erste Future Befektetési Program keretében vásárolt befektetési jegyeket nyugdíj-előtakarékossági számlára helyezi, akkor befizetései után adókedvezményt vehet igénybe, illetve az elért hozamok után mentesülhet a kamat- és árfolyamnyereségadó megfizetése alól.

Érdekli a jelenleg megvásárolható befektetési alap kínálat?


További hasznos információk az Erste Befektetési Zrt. oldalán.

 

A fenti leírás nem teljes körű, célja kizárólag a figyelem felkeltése. Az Erste Future Befektetési Programmal kapcsolatos rendelkezésekről kérjük, tájékozódjon az Erste Befektetési Zrt. Üzletszabályzatából, vonatkozó szerződéseiből, valamint hirdetményeiből. Megalapozott befektetői döntés csak az adott alap Tájékoztatója és Kezelési Szabályzata ismeretében hozható, amelyek az ERSTE BEFEKTETÉSI ZRT.-nél (1138 Budapest, Népfürdő u. 24–26., tev. eng. szám: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagság: BÉT és Deutsche Börse AG), a www.ersteinvestment.hu honlapon, valamint az ERSTE BANK HUNGARY ZRT. (cím: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24–26. tev. eng. szám: I-2061/2004).) fiókhálózatában rendelkezésre állnak. Kérjük, befektetési döntése előtt tájékozódjon az értékpapírszámla és a nyugdíj-előtakarékossági számla vezetéséhez és az egyes termékek vételéhez, eladásához kapcsolódó aktuális díjakról, feltételekről, szerződéses és jogszabályi rendelkezésekről továbbá óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát.A hirdetésben foglaltak nem minősülnek befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak.