Lépjen ki a jövő piacaira!

Válasszon befektetési csomagjaink közül

A jövő mindenki számára mást rejt, de egy biztos: érdemes felkészülten várni.

Az Erste Future Jövőtervezés keretében olyan termékeket ajánlunk, melyek segítségével a terveinek és élethelyzetének megfelelően anyagilag is felkészülten nézhet a távolabbi vagy közelebbi jövőbe. Gondolkozzunk most együtt arról, ami Önnek fontos!

Bemutatjuk az Erste Future Befektetési Programot. 

  • Csomagokba gyűjtöttük a befektetési lehetőségeket, így egyszerűen eldöntheti, hogy mely piacban hisz a legjobban! 
  • Bármikor hozzáférhet a pénzéhez, változtathatja a befektetési összeget, vagy a csomagok között is válthat.
  • Kezelheti a kockázatokat, ha folyamatosan, különböző időpontokban, hosszú távra fektet be.
  • Megtakarításait kamatadómentesen gyarapíthatja Tartós Befektetési Számlán vagy Nyugdíj Előtakarékossági Számlán is.

Csomagok

Cash

Nem tudja előre, hogy mikor lenne szüksége pénzére? Váratlan helyzetekre szeretne biztonsági tartalékot képezni? Akkor ez a csomag a megfelelő választás.

Cash Plusz

Ez a befektetési csomag vegyes megtakarítási formát kínál, amely tartalmaz pénzpiaci, ingatlan, kötvény, nyersanyag és részvény befektetéseket is.

Globál Mix

Ha céljai elérését hosszú távon tervezi, hüvelykujj szabályként 40%-nyi biztonságosabb kötvény és 60%-nyi kockázatosabb részvény befektetés javasolt.

Tematikus befektetési csomagok

JövőTech

Úgy gondolja, hogy a technológiai fejlődés a jövő kulcsa?

Globál Részvény

Szeretné befektetéseit globális szinten kialakítani?

Zöld

Szeretne tenni valamit a klímaváltozás ellen?

Fejlett Piac

Szeretné befektetéseivel a fejlett piacokra koncentrálni?

Fejlődő Piac

Úgy gondolja, hogy eljött a fejlődő piacok korszaka és ezen piacok felülteljesíthetik a fejlett piacokat?

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a Társaságunknál a fentieken túl számos befektetési alap elérhető, melyek listája megtalálható az alábbi weboldalon. A Kiemelt Befektetői Információk menüpont alatt elérhető dokumentum tartalmazza az egyes alapok bemutatását, melynek segítségével az egyes alapok kondíciói könnyedén összehasonlíthatóak: https://www.erstemarket.hu/befektetesi_alapok

A fenti befektetési csomagokban szereplő terméktípusról részletes tájékoztatás – mely tartalmazza az adott termékekben rejlő kockázatokat is – a weboldalunkon található Általános Terméktájékoztató anyagban érthető el: http://ersteinvestment.hu/hu/befektetesi_jegyek.html

A jelen honlapon található információk nem teljeskörűek, a jelen honlap célja kizárólag az Erste Future Befektetési Programmal (Program) kapcsolatban egy korlátozott kínálat bemutatása. A Program teljes kínálatához kattintson a future.ersteinvestment.hu weboldalra. A Programmal kapcsolatban a változtatás jogát az Erste Bank Hungary Zrt. valamint a befektetési szolgáltatásokat nyújtó Erste Befektetési Zrt. (együttesen: Erste) fenntartja. A honlapon található információk nem minősülnek ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési ajánlatnak, a befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak. A Programmal kapcsolatban további információkat a www.ersteinvestment.hu honlapon, valamint az Erste Befektetési Zrt. üzletszabályzatában talál, illetve munkatársaink bármely Erste bankfiókban állnak rendelkezésre. Befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat. Az Erste Befektetési Zrt. tevékenységi engedélyének száma: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagsággal a Budapesti Értéktőzsdén rendelkezik. Az Erste, illetve Az Erste Future márkanevek szerzői jogvédelem alatt állnak. Minden jog fenntartva.