Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. január 24. 22:00 óra és 2020. január 25. 8:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett rendszer-karbantartási munkálatokat végzünk, amely több szolgáltatásunk (Erste Lakossági NetBank, Erste Vállalati NetBank, Erste MobilBank, Electra, Internetes Vásárlást Ellenőrző SMS kód, sms szolgáltatások, weboldal szolgáltatások) működését is befolyásolja. A karbantartás 2020. január 24. 21:00 óra és 2020. január 26. 24:00 óra közötti időszakban a TeleBank szolgáltatás működését is befolyásolja.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed between this Friday, Saturday and Sunday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services:Between 10:00 p.m. on January 24, 2020 and 8 a.m. on January 25, 2020 the operation of Erste Retail NetBank, Erste Corporate NetBank, Electra, Erste MobilBank, 3D Secure Code, sms services, website services will be suspended. Between 9 p.m. on January 24, 2020 and midnight of January 26, 2020 the operation of Erste TeleBank will be suspended.

 

A részletekért kattintson!/Please click here for details


Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

Lépjen ki a jövő piacaira!

Válasszon befektetési csomagjaink közül

A jövő mindenki számára mást rejt, de egy biztos: érdemes felkészülten várni.

Az Erste Future Jövőtervezés keretében olyan termékeket ajánlunk, melyek segítségével a terveinek és élethelyzetének megfelelően anyagilag is felkészülten nézhet a távolabbi vagy közelebbi jövőbe. Gondolkozzunk most együtt arról, ami Önnek fontos!

Bemutatjuk az Erste Future Befektetési Programot. 

  • Csomagokba gyűjtöttük a befektetési lehetőségeket, így egyszerűen eldöntheti, hogy mely piacban hisz a legjobban! 
  • Bármikor hozzáférhet a pénzéhez, változtathatja a befektetési összeget, vagy a csomagok között is válthat.
  • Kezelheti a kockázatokat, ha folyamatosan, különböző időpontokban, hosszú távra fektet be.
  • Megtakarításait kamatadómentesen gyarapíthatja Tartós Befektetési Számlán vagy Nyugdíj Előtakarékossági Számlán is.

Csomagok

Cash

Nem tudja előre, hogy mikor lenne szüksége pénzére? Váratlan helyzetekre szeretne biztonsági tartalékot képezni? Akkor ez a csomag a megfelelő választás.

Cash Plusz

Ez a befektetési csomag vegyes megtakarítási formát kínál, amely tartalmaz pénzpiaci, ingatlan, kötvény, nyersanyag és részvény befektetéseket is.

Globál Mix

Ha céljai elérését hosszú távon tervezi, hüvelykujj szabályként 40%-nyi biztonságosabb kötvény és 60%-nyi kockázatosabb részvény befektetés javasolt.

Számolja ki most, mekkora hozamot érhet el. Kiszámolom

Tematikus befektetési csomagok

JövőTech

Úgy gondolja, hogy a technológiai fejlődés a jövő kulcsa?

Globál Részvény

Szeretné befektetéseit globális szinten kialakítani?

Zöld

Szeretne tenni valamit a klímaváltozás ellen?

Fejlett Piac

Szeretné befektetéseivel a fejlett piacokra koncentrálni?

Fejlődő Piac

Úgy gondolja, hogy eljött a fejlődő piacok korszaka és ezen piacok felülteljesíthetik a fejlett piacokat?

Fektessen a jövő piacaiba! Érdekel

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a Társaságunknál a fentieken túl számos befektetési alap elérhető, melyek listája megtalálható az alábbi weboldalon. A Kiemelt Befektetői Információk menüpont alatt elérhető dokumentum tartalmazza az egyes alapok bemutatását, melynek segítségével az egyes alapok kondíciói könnyedén összehasonlíthatóak: https://www.erstemarket.hu/befektetesi_alapok

A fenti befektetési csomagokban szereplő terméktípusról részletes tájékoztatás – mely tartalmazza az adott termékekben rejlő kockázatokat is – a weboldalunkon található Általános Terméktájékoztató anyagban érthető el: http://ersteinvestment.hu/hu/befektetesi_jegyek.html

A jelen honlapon található információk nem teljeskörűek, a jelen honlap célja kizárólag az Erste Future Befektetési Programmal (Program) kapcsolatban egy korlátozott kínálat bemutatása. A Program teljes kínálatához kattintson a future.ersteinvestment.hu weboldalra. A Programmal kapcsolatban a változtatás jogát az Erste Bank Hungary Zrt. valamint a befektetési szolgáltatásokat nyújtó Erste Befektetési Zrt. (együttesen: Erste) fenntartja. A honlapon található információk nem minősülnek ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési ajánlatnak, a befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak. A Programmal kapcsolatban további információkat a www.ersteinvestment.hu honlapon, valamint az Erste Befektetési Zrt. üzletszabályzatában talál, illetve munkatársaink bármely Erste bankfiókban állnak rendelkezésre. Befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat. Az Erste Befektetési Zrt. tevékenységi engedélyének száma: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagsággal a Budapesti Értéktőzsdén rendelkezik. Az Erste, illetve Az Erste Future márkanevek szerzői jogvédelem alatt állnak. Minden jog fenntartva.