Gondoskodj a jövődről most!

A Nyugdíjpénztár tagjaként a 20%-os adókedvezményt kihasználva
biztosíthatod be nyugdíjas éveid magas életszínvonalát.

Előrelátó gondoskodás nyugdíjas éveid anyagi biztonságáról

Alapozd meg már most nyugdíjas éveid anyagi biztonságát! Minél előbb leszel nyugdíjpénztári tag, annál nagyobb megtakarítást halmozhatsz fel a nyugdíjas éveidre. Az elért hozamot már a felhalmozási időszakban is használhatod, és 20% adókedvezményt is kaphatsz a befektetett összeg után.

Mi az az önkéntes nyugdíjpénztár?

  • Olyan megtakarítási forma, mellyel már most megkezdheted az előtakarékoskodást nyugdíjas éveidre. Ezzel is biztosíthatod, hogy ne csupán a majdani állami nyugdíjad legyen az egyetlen eszközöd az életszínvonalad fenntartására.
  • Nyugdíjpénztári tagként a havi befizetéseidet a Nyugdíjpénztár egy általad választott portfólióba fekteti. A portfólió hozamot termel, melyet a 10. évtől akár minden harmadik évben adómentesen felvehetsz.

Ki lehet az Erste Nyugdíjpénztár tagja?

  • A Nyugdíjpénztárnak bárki tagja lehet, aki elmúlt 16 éves, és legalább havi 10.000 forint befizetést vállal. Természetesen többet is befizethetsz – amennyit befizetsz, a Nyugdíjpénztár annyit fektet be a portfóliódba.
  • Egy pénztárnál egy nyugdíjszámlád lehet, de egyszerre több nyugdíjpénztárnak is a tagja lehetsz, illetve szabadon léphetsz át egyikből a másikba.

Most már George-ban is elindíthatod az Erste Nyugdíjpénztáradat!

Indítsd díjjóváírással az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztárad!

Az önkéntes nyugdíjpénztár előnyei

Ismerd meg a nyugdíjpénztár portfólióit!

Alapozd meg már most nyugdíjas éveid anyagi biztonságát! Lépj be az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztárba!

Fontos tudnivalók

Jogi feltételek