Bankkártyák

  • A bankszámlához kapcsolódó betéti kártya vagy más néven bankkártya a legelterjedtebb fizetőeszköz.
  • Használatuk biztonságos és egyszerű

Kiemelt ügyfeleknek

Élvezze a Mastercard Gold kártyával járó előnyöket!

  • Ingyenes Gyors Sáv használat a Budapest Arénában és a budapesti repülőtéren
  • Ajánlatok a Mastercard Premium Selection programban
  • Emelt szintű utas- és balesetbiztosítás

Kapcsolódó szolgáltatások

Változások az internetes kártyás vásárlás jóváhagyásánál

Szeretnénk biztonságban tudni ügyfeleink pénzét, de a biztonság mellett a kényelemre és az egyszerűségre is törekszünk. Ezért a törvényi kötelezettségnek megfelelően az Erste Banknál életbe lép az úgynevezett erős ügyfél-hitelesítés a főkártya-birtokosok számára az online kártyás vásárlásokra is.  Ennek értelmében ezekhez a műveletekhez a legtöbb esetben szüksége lesz okostelefonjára. 

A jelenlegi helyzetben a POS terminálok érintésével is egészségügyi kockázatnak vagyunk kitéve. Egy új kormányrendelet alapján az érintéses tranzakciók esetén a PIN-kód kötelező használatára vonatkozó jelenlegi 5000 Ft-os értékhatárt 15 000 Ft-ra emelték, egészségünk védelmének érdekében. Az új értékhatár teljes körű bevezetésének határideje 2020. április 15. Ne lepődjön meg ezért, ha jövőben kártyás fizetéskor a terminál 15 000 Ft-ig nem kér Öntől PIN kódot.

Mindemellett figyelmébe ajánljuk a mobil fizetési megoldást, amely segítségével könnyen, gyorsan és a higiéniai szempontoknak megfelelően, fizikai érintés és PIN kód megadása nélkül, a készülék feloldásával tud okostelefonnal 15 000 Ft feletti tranzakciókat is végezni.