Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2018. december 15-ei szombati munkanapon az elektronikus csatornán bankon kívüli bankszámla javára kezdeményezett forint átutalási megbízások esetében 13:00 óra a végső benyújtási határidő.

A devizában adott fizetési megbízások, konverziót igénylő fizetési műveletek és deviza számla javára beérkező jóváírások szempontjából a szombati munkanapok nem minősülnek Banki munkanapnak, ezen megbízásokat a Bank átveszi, de azokat az azt követő első Banki munkanapon teljesíti.

Egyéb fizetési műveletek tekintetében a szombati munkanapon a Bank a Hirdetményében közzétett teljesítési rend szerint jár el.

Üdvözlettel:
Erste Bank Hungary Zrt.

Egyérintéses fizetés bankkártyával

Gyors, kényelmes és biztonságos

  • Mastercard és Visa kártyák egyérintéses fizetési lehetőséggel

Az egyérintéses technológia előnyei

Ezzel a fizetési móddal nem csak gyorsítja és egyszerűsíti vásárlásait, de – mivel kártyáját ki sem kell adnia a kezéből - biztonságosabbá is teszi vásárlásait.

Az egyérintéses kártyaelfogadás általános szimbóluma

Egyérintéses biztonság

  • PIN-kód mentes vásárlás legfeljebb 5000 Ft-ig
  • Minden online fizetésről KártyaŐr/Erste Hírnök SMS értesítés (a szolgáltatás megrendelése esetén).
  • Minden bankkártya hagyományos, chipes vagy mágnescsíkos fizetésre is alkalmas

Hasznos információk

Kérjük, hogy az egyérintéses fizetés további részleteiről, a kapcsolódó limitekről, valamint a PIN kód megadást és a bizonylat nyomtatást illetően, bankkártya esetében szíveskedjen az Erste Lakossági Banki Szolgáltatás Általános Szerződési Feltételekből és a Lakossági Bankszámla és betéti kamat Hirdetményből, hitelkártya esetén a Lakossági Hitelkártya Általános Szerződési Feltételekből és a Lakossági Hitel Hirdetményből tájékozódni.