Erste SuperShop Bankkártya

Pontgyűjtés egyszerűen, extra banki pontokkal

  • Bankkártya és törzsvásárlói kártya egyben!
  • Ha a SuperShop pontgyűjtő partnereinél az Erste SuperShop Bankkártyával fizet vásárlását, akkor minden befejezett 100 forint után 1 pontot kap a banktól. Így gyorsabban gyűjtheti a SuperShop pontokat.
  • Erste SuperShop Bankkártyával az OMV-nél történő üzemanyag vásárlása 2%-át – 300 Ft feletti üzemanyag ár esetén literenként minimum 6 forintot – visszakapja pontok formájában.

2018. július 2-től a Bank új Erste SuperShop Bankkártya főkártya igénylést nem fogad be. A már kibocsátott, élő lakossági bankszámlához kapcsolódó Erste SuperShop Bankkártyákhoz 2018. október 31-ig igényelhető társkártya.

Miért válasszam?

2 az 1-ben

Minden, amit egy bankkártyától elvárhat, és minden előny, amit egy pontgyűjtő kártya nyújtani tud. Ha az Erste SuperShop Bankkártyát választja, a bank által adott extra pontokkal gyorsabban gyűjtheti pontjait!

Pontgyűjtés és pontbeváltás az Erste SuperShop Bankkártyával

Gyűjtsön SuperShop pontokat vásárlásai után azzal a bankkártyával, amellyel fizet. Összegyűjtött pontjai beváltását is intézheti az Erste SuperShop Bankkártyával.

Extra pontok tőlünk

Ha a SuperShop pontgyűjtő partnereinél az Erste SuperShop Bankkártyával fizeti vásárlását, akkor minden befejezett 100 forint után 1 pontot kap a banktól a bankkártyával fizetett összeg után.

Így gyorsabban gyűjtheti a SuperShop pontokat.

Az OMV töltőállomásain történő üzemanyag vásárlás esetén 100 forintonként, és nem 1 literenként kap 1 pontot az OMV-től, ha Erste SuperShop Bankkártyával fizeti tankolását. Ehhez még hozzáadódnak az Erste Banktól kapott pontok, így Erste SuperShop Bankkártyával OMV-nél történő üzemanyag vásárlása 2%-át – 300 Ft feletti üzemanyag ár esetén literenként minimum 6 forintot – visszakapja pontok formájában.

Jellemzők

Bankkártyáját bármely keretszerződéses („A” kategóriás) számlájához (HUF, EUR, USD, GBP, CHF, CAD) díjmentesen hozzá kapcsolhatja

Díjmentes vásárlás

Bankkártyájával belföldön és külföldön vásárolhat, amelyért a bank nem számít fel díjat.
Díjmentes, Internetes Vásárlás Ellenőrző SMS Kód szolgáltatással is igénybe vehető
Egyérintéses fizetési móddal is használható

Kibővített ATM hálózat

Rendelkezésére áll az Erste Bank kibővített ATM hálózata, vagyis több mint 1200 bankjegykiadó automata (nagyságrendileg 400 Erste, valamint 800 Takarékszövetkezeti ATM).
A készpénzfelvétel díjairól és feltételeiről tájékozódhat aktuális Hirdetményünkből.

Készpénzfelvétel külföldön

Az Erste csoport tagjaihoz tartozó külföldi ATM-eken a készpénzfelvétel díja az Erste ATM használat díjával megegyező.

Befizetés, PIN kód módosítás és egyenleg lekérdezés

Készpénzfelvétel mellett ügyfeleinknek lehetősége van egyenleg lekérdezésre, PIN kód módosításra és készpénz befizetésre is saját ATM-eken.

ATM-ek listája

Társkártyát is igényelhet hozzá, így a családnak lehetősége van közösen, egy pontfolyószámlán gyűjteni a pontokat.

Kapcsolódó szolgáltatások

További bankkártyák

Jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye és a Lakossági Bankkártya Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák, a pontgyűjtési feltételeket az  Erste SuperShop Bankkártya és Hitelkártya Pontgyűjtő Feltételei tartalmazzák, amelyek megtalálhatóak a bankfiókokban és honlapunkon.