Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2018. december 15-ei szombati munkanapon az elektronikus csatornán bankon kívüli bankszámla javára kezdeményezett forint átutalási megbízások esetében 13:00 óra a végső benyújtási határidő.

A devizában adott fizetési megbízások, konverziót igénylő fizetési műveletek és deviza számla javára beérkező jóváírások szempontjából a szombati munkanapok nem minősülnek Banki munkanapnak, ezen megbízásokat a Bank átveszi, de azokat az azt követő első Banki munkanapon teljesíti.

Egyéb fizetési műveletek tekintetében a szombati munkanapon a Bank a Hirdetményében közzétett teljesítési rend szerint jár el.

Üdvözlettel:
Erste Bank Hungary Zrt.

Wizz Air Bankkártya

Váltsa repülésre vásárlásait!

  • Utazásra váltható pontokat gyűjthet vásárlásaival
  • Díjmentes, külföldi utazások esetén érvényes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítással

Miért válasszam?

Váltsa pontjait Wizz Air repülőjegyekre!

A Wizz Air Bankkártya használatakor minden vásárlásra elköltött 100 forint után 2 pontot, míg Wizz Air szolgáltatások vásárlása estén minden 100 forint után 4 pontot írunk jóvá az Ön pontgyűjtő-számláján.
Minden egyes pont egy, a Wizz Air-nél elkölthető forintot jelent.

A Wizz Air Bankkártyával gyűjtött pontjait nem csak repülőjegy vásárlásra, hanem más Wizz Air szolgáltatásokra – például poggyászdíjra, ülőhelyválasztásra vagy elsőbbségi beszállásra – is beválthatja.

A pontok a foglalás árának egy részére is felhasználhatók.

Dombornyomott kártya díjmentes utasbiztosítással

Az Erste Bank az UNION Biztosítóval együttműködésben, automatikusan és díjmentes, az egész világra kiterjedő Standard Utasbiztosítási Csomagot nyújt Önnek Mastercard Standard bankkártyájához. A biztosítás maximum 30 napos külföldi tartózkodás kiterjed baleset, megbetegedés, poggyászkár esetére, valamint asszisztencia szolgáltatásokra egyaránt.

Father and son playing  on the road at the day time.  Concept of friendly family.; Shutterstock ID 326848943; PO: EBH Kelemen Szilvia; Job: Szk junius

Kapcsolódó szolgáltatások

Válogasson élethelyzete és igényei szerint biztonsági és kényelmi szolgáltatásaink között!

További bankkártyák

Feltételek

Jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye és a Lakossági Bankkártya Általános Szerződési Feltételei tartalmazza.