Helló, Moneyback!

Pénzvisszatérítések vásárlásaid után.

Aktiváld a Moneyback Kedvezményprogramot a mobilalkalmazási szolgáltatásunkban, George Appban, és élvezd a neked válogatott pénzvisszatérítéseket vagy kuponos ajánlatokat bankkártyás és hitelkártyás vásárlásaid után!

Mi a Moneyback?

A költési szokásaidhoz illeszkedő ajánlatokat összegyűjtő kedvezményprogram. 

Pénzvisszatérítéssel vásárolhatsz az ajánlatokat biztosító online felületeken és üzletekben is.

Kuponos ajánlatok gyűjtőhelye.

Díjmentes szolgáltatás

Forint bankkártyáddal és hitelkártyáddal is részt vehetsz a Moneyback Kedvezményprogramban.

A pénzvisszatérítéseidet havonta egyszer írjuk jóvá a számládon.*

Nálunk bankolsz, de nincs még George Appod? 

Töltsd le most George Appot Android, iOS vagy Huawei rendszerén, és élvezd a Moneyback visszatérítések tucatjait!

Még nem vagy Erste ügyfél?

Nyiss most George számlát online, pár perc alatt.

Kiemelt partnereink

Ne hagyd ki a folyamatosan változó ajánlatokat, látogass vissza rendszeresen a Moneyback oldalra. Ha a George App jobb felső profil menüpont ikonja mellett egy piros pöttyöt látsz, tudhatod, hogy újabb ajánlat érkezett számodra.

Újra itt a SPAR a Moneybackben! Keresd a személyre szabott ajánlatodat a George App Moneyback funkcióban!**

Samsung: 5% kedvezmény a Samsung webáruházban történő vásárlás esetén 2022. november 30-ig***

Booking.com: 4% pénzvisszatérítés minden vásárlás után

Korábbi és meglévő partnereink

Hogyan aktiválom a kedvezményeket?

Használd a George App legújabb verzióját!
[Itt frissítheted: Apple App Store, Google Play Store és Huawei App Gallery].

A George Appban, a Profil menüben aktiválhatod a Moneyback szolgáltatást.

Az ajánlatok listájában aktiváld az általad kiválasztott kedvezményt, vagy válaszd a kuponajánlatot, amivel azonnal kedvezményesen vásárolhatsz! Ha egy kedvezmény egyedi linkkel történő vásárlásra szól, csak használd a Webáruház gombot! A kedvezmény pontos feltételeit az adott kedvezmény leírásánál találod.

Minden hónapban jóváírjuk a vásárlásaid után járó kedvezményeket a számládon.

Nézd meg, hogy működik a Moneyback!

Gyakori kérdések

Mik a Moneyback Kedvezményprogram igénybevételének feltételei?

Minden Erste lakossági forint betéti- és hitelkártyával részt vehetsz, és használnod kell a George Appot.

Az alábbi kártyákkal használható a Moneyback:

Erste Visa Classic Hitelkártya, Erste Max Hitelkártya, Wizz Air Hitelkártya, Erste Platinum Hitelkártya, MasterCard George bankkártya, MasterCard Standard bankkártya, MasterCard Gold bankkártya, MasterCard World Gold bankkártya, MasterCard Diák bankkártya, MasterCard Start bankkártya, Visa George bankkártya, Visa Classic bankkártya, Visa Electron bankkártya, Maestro bankkártya vagy Visa virtuális bankkártya.

*A pénzvisszatérítés összegének megfelelő forint összeget havonta egyszer írjuk jóvá a részt vevő fizetéshez használt betéti és/vagy hitelkártyájához kapcsolódó számlán. Betéti kártya esetén a kártyához kapcsolódó költségviselő számlán, hitelkártya esetén a kártyához kapcsolódó hitelkártya számlán. A jóváírást a kereskedőknél előző hónapban végzett és könyvelt kártyás vásárlások után írjuk jóvá, legkésőbb a könyvelést követő 30 munkanapon belül. Ha a könyvelés nem történik meg a vásárlás hónapjában, akkor a könyvelést követő hónapban írjuk jóvá a kedvezményt. A kereskedők ettől eltérően is rendelkezhetnek az ajánlataikban. 

Társkártya-tulajdonosként is kaphatsz visszatérítést vásárlásaid után. A költéseid után járó visszatérítések összegét a főkártyabirtokos számláján írjuk jóvá, ehhez azonban neked is aktiválnod kell a George Moneyback szolgáltatást és az ajánlatokat.

Az ajánlatok közvetlen kártyás fizetés esetén érhetőek el. Nem számít közvetlen fizetésnek többek között:

  • az e-pénztárcából történő fizetés (pl. PayPal),
  • a harmadik félnél történő fizetés (pl. futárnál, más szállítmányozó cég),
  • más alkalmazással történő fizetés, amiben a kártyát már korábban rögzítetted (pl. Simple alkalmazás),
  • más kártya mögé regisztrált kártyával történő fizetés

Ezekben az esetben nem áll rendelkezésünkre a partner kereskedőkről információ, és nem tudjuk összekapcsolni a fizetést a megfelelő ajánlattal.

A pénzvisszatérítés összegének megfelelő forint összeget havonta egyszer írjuk jóvá a résztvevő fizetéshez használt betéti és/vagy hitelkártyájához kapcsolódó számlán. A jóváírás a fentiek alapján történik.

** Az ajánlatok személyre szabottak, ezért eltérő mértékűek lehetnek. Az akció 2022. november 25. és 2022. december 31. között érvényes. A pénzvisszatérítésnek van egy maximum értéke, amely szintén eltérő lehet ajánlatonként. Az ajánlat nem érvényes a DESPAR, az OMV SPAR express üzletekben, SPAR online shopban megrendelt és előre utalással kifizetett vásárlásra. SPAR online shopon keresztül történt vásárlás esetén azon termékek értéke levonásra kerül, melyekre elállási jogot gyakorolsz, vagyis kiszállításkor visszautasítod az átvételt. A pénzvisszatérítés alapja a vásárlás pontos végösszege.

*** A Samsung Webáruház minden Moneyback kedvezményprogramra regisztrált ügyfélnek 5% kedvezményt biztosít az első 10 vásárlás esetén a samsung.com webshopban történő vásárlás után. A kedvezmény a futárnál vagy harmadik félnél történő fizetésre nem vonatkozik.

A pénzvisszatérítés összege ajánlatonként maximum 30 000 Ft lehet, de egyes esetekben nincs felső határa. Részletes, az egyes ajánlatokra vonatkozó pontos információ a Moneyback oldalán az ajánlatok mögött.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. További információk a Moneyback Kedvezményprogram Részvételi feltételeiben és a moneyback.hu oldalon.

Adatkezelési tájékoztató