Helló, Moneyback!

Pénzvisszatérítések vásárlásaid után.

Aktiváld a Moneyback Kedvezményprogramot a mobilalkalmazási szolgáltatásunkban, George Appban, és élvezd a neked válogatott pénzvisszatérítéseket bankkártyás és hitelkártyás vásárlásaid után!

Mi a Moneyback?

A költési szokásaidhoz illeszkedő ajánlatokat összegyűjtő kedvezményprogram. 

Pénzvisszatérítéssel vásárolhatsz az ajánlatokat biztosító online felületeken és üzletekben is.

Díjmentes szolgáltatás

Forint bankkártyáddal és hitelkártyáddal is részt vehetsz a Moneyback Kedvezményprogramban.

A pénzvisszatérítéseidet havonta egyszer írjuk jóvá a számládon.*

Nálunk bankolsz, de nincs még George Appod? 

Töltsd le most George Appot Android, iOS vagy Huawei rendszerén, és élvezd a Moneyback visszatérítések tucatjait!

Még nem vagy Erste ügyfél?

Nyiss most George számlát online, pár perc alatt.

Kiemelt partnereink

Aktiváld a Moneyback Kedvezményprogramot George Appban és ezeket az ajánlatokat július 3-ig garantáltan megtalálod kedvezményeid között:

SPAR: 5% pénzvisszatérítés 10 000 Ft feletti vásárlás után, 10% kedvezmény 20 000 Ft feletti vásárlás esetén**

Líra: 5% pénzvisszatérítés minden vásárlás után, 7% kedvezmény 10 000 Ft feletti vásárlás esetén

Samsung: 5% pénzvisszatérítés minden Samsung Webáruházban történt vásárlás esetén

További partnereink

Hogyan aktiválom a kedvezményeket?

Használd a George App legújabb verzióját!
[Itt frissítheted: Apple App Store, Google Play Store és Huawei App Gallery].

A George Appban, a Profil menüben aktiválhatod a Moneyback szolgáltatást.

Az ajánlatok listájában aktiváld az általad kiválasztott kedvezményt! Ha egy kedvezmény egyedi linkkel történő vásárlásra szól, csak használd a Webáruház gombot! A kedvezmény pontos feltételeit az adott kedvezmény leírásánál találod.

Minden hónapban jóváírjuk a vásárlásaid után járó kedvezményeket a számládon.

Nézd meg, hogy működik a Moneyback!

Gyakori kérdések

Mik a Moneyback Kedvezményprogram igénybevételének feltételei?

Minden Erste lakossági forint betéti- és hitelkártyával részt vehetsz, és használnod kell a George Appot.

Az alábbi kártyákkal használható a Moneyback:

Erste Visa Classic Hitelkártya, Erste Max Hitelkártya, Wizz Air Hitelkártya, Erste Platinum Hitelkártya, MasterCard George bankkártya, MasterCard Standard bankkártya, MasterCard Gold bankkártya, MasterCard World Gold bankkártya, MasterCard Diák bankkártya, MasterCard Start bankkártya, Visa George bankkártya, Visa Classic bankkártya, Visa Electron bankkártya, Maestro bankkártya vagy Visa virtuális bankkártya.

*A pénzvisszatérítés összegének megfelelő forint összeget havonta egyszer írjuk jóvá a részt vevő fizetéshez használt betéti és/vagy hitelkártyájához kapcsolódó számlán. Betéti kártya esetén a kártyához kapcsolódó költségviselő számlán, hitelkártya esetén a kártyához kapcsolódó hitelkártya számlán. A jóváírást a kereskedőknél előző hónapban végzett és könyvelt kártyás vásárlások után írjuk jóvá, legkésőbb a könyvelést követő 30 munkanapon belül. Ha a könyvelés nem történik meg a vásárlás hónapjában, akkor a könyvelést követő hónapban írjuk jóvá a kedvezményt. A kereskedők ettől eltérően is rendelkezhetnek az ajánlataikban. 

Társkártya-tulajdonosként is kaphatsz visszatérítést vásárlásaid után. A költéseid után járó visszatérítések összegét a főkártyabirtokos számláján írjuk jóvá, ehhez azonban neked is aktiválnod kell a George Moneyback szolgáltatást és az ajánlatokat.

Az ajánlatok közvetlen kártyás fizetés esetén érhetőek el. Nem számít közvetlen fizetésnek többek között:

  • az e-pénztárcából történő fizetés (pl. PayPal),
  • a harmadik félnél történő fizetés (pl. futárnál, más szállítmányozó cég),
  • más alkalmazással történő fizetés, amiben a kártyát már korábban rögzítetted (pl. Simple alkalmazás),
  • más kártya mögé regisztrált kártyával történő fizetés

Ezekben az esetben nem áll rendelkezésünkre a partner kereskedőkről információ, és nem tudjuk összekapcsolni a fizetést a megfelelő ajánlattal.

A pénzvisszatérítés összegének megfelelő forint összeget havonta egyszer írjuk jóvá a résztvevő fizetéshez használt betéti és/vagy hitelkártyájához kapcsolódó számlán. A jóváírást a kereskedőknél előző hónapban végzett és könyvelt kártyás vásárlások után írjuk jóvá, legkésőbb a könyvelést követő 30 munkanapon belül. Ha a könyvelés nem történik meg a vásárlás hónapjában, akkor a könyvelést követő hónapban írjuk jóvá a kedvezményt. A kereskedők ettől eltérően is rendelkezhetnek az ajánlataikban.

 A pénzvisszatérítés összege ajánlatonként maximum 30 000 Ft lehet, de egyes esetekben nincs felső határa. Részletes, az egyes ajánlatokra vonatkozó pontos információ a Moneyback oldalán az ajánlatok mögött.

 

A kiemelt Moneyback ajánlatok 2022. május 9. és 2022. július 3. között érhetők el a George Appban.

**A 10%-os pénzvisszatérítés minden egyösszegben elköltött 20.000 Ft végösszegű vásárlás után, az 5% pénzvisszatérítés pedig minden egy összegben elköltött 10.000 Ft végösszegű vásárlás után érvényes, a SPAR, INTERSPAR, SPAR Partner és SPAR Market üzletekben, valamint a SPAR online-shopon megrendelt és átvett és átvételkor Erste lakossági forint betéti- vagy hitelkártyával való vásárlások esetében 2022.05.09 és 07.03 között. Az ajánlat nem érvényes a DESPAR és SPAR expressz üzletekben, online-shopon megrendelt és előre utalással kifizetett vásárlásra. Az elérhető visszatérítés összege a teljes kampányidőszak alatt – vásárlási értéktől függetlenül – maximálisan 30.000 Forint. Az ajánlat más blokkvégösszeg kupon használata vagy bármely a fizetendő végösszeget csökkentő kedvezménykupon használata esetén nem érvényes. Online-shopon keresztül történt vásárlás esetén azon termékek értéke levonásra kerül, melyekre a fogyasztó elállási jogot gyakorol. Kampányidőszak: 2022.05.09-07.03 között.

Minden Líra boltban történő vásárlás esetén a kampányidőszakban 5% pénzvisszatérítés jár, de 10 000 Ft vásárlás felett kiemelt ajánlatban szereplő 7%.

A Samsung Webáruházban történő Erste forint bankkártyával vagy hitelkártyával történő fizetés esetén a pénzvisszatérítés mértéke 5%.

 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. További információk a Moneyback Kedvezményprogram Részvételi feltételeiben és a moneyback.hu oldalon.

Adatkezelési tájékoztató