Erste Virtuális bankkártya

Internetes vásárláshoz ideális és biztonságos fizetőeszköz!

  • 1 Ft-os vásárlási limit alapbeállítás a teljes biztonságért!
  • Egyszerű és azonnal módosítható vásárlási limit
  • Bankkártyáját bármely Keretszerződéses („A” kategóriás) számlájához (HUF, EUR, USD, GBP, CHF, CAD) díjmentesen hozzá kapcsolhatja

Miért válasszam?

Biztonságban az interneten

Kizárólag internetes  betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlásra belföldön és külföldön szolgáltatásra (betétikártyával, továbbiakban: vásárlás) használható, egyéni designnal ellátott, mágnescsíkkal, chippel és aláírósávval nem rendelkező kártya. 

Bankkártya jellemzők

A Visa virtuális bankkártyán megtalálható legfőbb bankkártya jellemzők, melyek szükségesek az online vásárlásokhoz: kártyaszám, lejárati dátum, CVV2 kód.

Limit a teljes biztonságért

Vásárlás előtt az 1 Ft-os limit kötelezően módosítandó a vásárlás összegének megfelelően Telefonos banki szolgáltatáson (TeleBankon) vagy internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatáson (NetBankon, George Weben vagy George App-on) keresztül.

Pénzvisszatérítés vásárlásaid után

Aktiváld a Moneyback Kedvezményprogramot, a mobilalkalmazási szolgáltatásunkban, a George Appban, és élvezd a neked válogatott pénzvisszatérítéseket bankkártyás és hitelkártyás vásárlásaid után!

Kapcsolódó szolgáltatások

További Visa bankkártyák

Jogi feltételek

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankkártya Általános Szerződési Feltételei és a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény tartalmazza.

Az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatások további feltételeit és kondícióit a mindenkor hatályos Lakossági elektronikus csatorna szolgáltatások Hirdetménye valamint a Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Feltételei tartalmazzák. A hirdetményben meghirdetett időpontig az ügyfelek számára elérhető marad az Erste Mobilbank szolgáltatás is.