Visa Virtuális bankkártya

A biztonságos online vásárlásokhoz

Megújulnak az erstés kártyák!  

Kártyáink új megjelenést kapnak, miközben megtartják a meglévő funkcióikat. Biztonságod érdekében a nevedet, a kártyaszámot, a lejárati időt, és a CVV kódot a hátoldalon találod meg.  

Extra biztonság az online vásárlásokhoz!

Egyre többet vásárolsz az interneten? Ilyenkor a bankkártyás fizetés a legegyszerűbb fizetési mód. Manapság viszont kockázatos lehet megadni bankkártyád adataid. A virtuális bankkártya segít csökkenteni a kockázatot, hogy csalás áldozata legyél. 

Miért válaszd?

Az irányítás nálad van

Nincs rajta chip és mágnescsík, így kizárólag internetes vásárlásokhoz tudod használni. A kártyalimit alapból 1 Ft. Ha vásárolni szeretnél, neked kell átállítani. Ezt pár mozdulattal megteheted a George Appban vagy Weben. A biztonságod érdekében 24 óra elteltével a limit automatikusan visszaáll 1 Ft-ra.

Azonnal elkezdheted használni

Nem kell megvárnod, hogy postázzuk a kártyaplasztikod. Már az igénylés utáni napon használhatod, hiszen a George Appban vagy Weben már látod a kártyaszámod, érvényességi időt és CVV kódod. 

Ott vagyunk veled, ha valamit elfelejtettél

Hirtelen nem tudod, hová tetted a kártyád? Mindenkivel előfordul. Szerencsére George ott van veled és segít: Ideiglenesen zárolhatod a kártyád, hogy nyugodtabb legyen a keresgélés, vagy megnézheted a kártya adataid, így online vásárlásnál elő sem kell venned a bankkártyád.

Bármelyik bankszámládhoz kapcsolhatod

Ha díjcsomagod van, a George-on pár mozdulattal beállíthatod, hogy kártyád melyik számládhoz tartozzon. Így, ha egy külföldi webshopban euróban szeretnél fizetni, akkor konverziós költségek nélkül fizethetsz euró számládról a kártyát használva.

Hogyan igényelheted?

Pár perc alatt online
 

Ha van már erstés forint bankszámlád és ahhoz szeretnél új kártyát, akkor irány George!
 

Személyesen bankfiókjainkban

Ha tanácsra van szükséged, vagy jobban szereted személyesen intézni a dolgaid, akkor foglalj időpontot bármelyik fiókunkba.

Telefonon
 

Hívd a TeleBankot munkanapokon reggel 7:00 és este 21:00 között és kollégáink segítenek.

Nem vagy még erstés?  
Nézd meg bankszámláinkat!

 

Ismerd meg extra szolgáltatásainkat, amiket kártyádhoz használhatsz!

Gyakori kérdések

Mi micsoda?

Azért, hogy könnyebben össze tudd hasonlítani a szolgáltatásainkat más bankokéval, az MNB közös fogalmakat vezetett be. Ezen az oldalon ezekkel találkozhatsz:  

  • Internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás: George 

  • Számlavezetés: bankszámla 

  • Betétikártya-szolgáltatás: bankkártya   

Jogi feltételek

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankkártya Általános Szerződési Feltételei és a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény tartalmazza.