Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank  Csoport elektronikus rendszerein 2019. február 23-án és 24-én karbantartási munkálatokat végzünk, amely több szolgáltatásunk (NetBank, mobilalkalmazások, TeleBank), valamint a bankkártyák és ATM-ek működését is befolyásolják.

A részletekért kattintson!

Erste Euro Smart Életbiztosítás

Egy összegű megtakarítás, sokszínű befektetés

 • Változatos, aktívan kezelt befektetési alapok forintban és euróban
 • Díjmentes eszközalap allokáció
 • Kedvező költségek
 • Nincs kockázat elbírálás

Az Erste Euro Smart Életbiztosítással egy összegben, rendszeres befizetés nélkül takaríthatja meg pénzét sokszínű befektetési palettával, miközben gondoskodhat szerettei anyagi biztonságáról is.

15 és 65 év közötti ügyfelek igényelhetik. Kilépési életkor 75 év.

Igen, megköthető. Ebben az esetben a szerződő a gazdasági társaság, a biztosított pedig a társaság tulajdonosa, vezető tisztségviselője vagy alkalmazottja. A biztosított 15 és 65 év közötti személy lehet. 

 

 

Egy összegű díjbefizetés:

Ön döntheti el, mekkora összeget szeretne befektetni; megoldásunk már 500 000 forinttól elérhető. Nincs szükség rendszeres befizetésekre.

Változatos, aktívan kezelt befektetési eszközalapok:

Portfólióját hazai és nemzetközi befektetési eszközöket tartalmazó, 19 különböző eszközalapból válogatva állíthatja össze, forint- és euróalapon

 • Befektetési portfólióját
  • úgy állíthatja össze, hogy az megfeleljen az Ön kockázatvállalási hajlandóságának és hozamra vonatkozó elvárásainak. Megtakarítását elhelyezheti például aktívan kezelt részvény-, kötvény- vagy alternatív eszközalapokba, amelyeket tapasztalt befektetési szakembereink kezelnek1, folyamatosan figyelve a piaci trendeket és árfolyamváltozásokat.
   Ingyenes árfolyamfigyelő szolgáltatással gondoskodhat arról, hogy a nagyobb árfolyamesések ne legyenek nagyfokú negatív hatással befektetésére, mindezt automatikusan, anélkül, hogy folyamatosan figyelnie kellene a piaci eseményeket. A szolgáltatás ráadásul a piaci trend kedvező változása esetén automatikusan vissza is váltja befektetését az eredetileg választott eszközalapba.
  • Biztosítása kiterjed közlekedési baleseti halálra is, mely az egyszeri díj 10%-ával megegyező, de legalább 300 000 forintos biztosítási védelmet is tartalmaz, amely az aktuális kötvényértéken felül kerül kifizetésre a kedvezményezettek számára.
   Bármikor növelheti a megtakarításait eseti díjak befizetésével.
  • A tartamot igényei szerint módosíthatja: a biztosítást 5–25 év közötti határozott időre kötheti meg, de ha időközben változnak az igényei, a biztosítási évfordulón az időtávot szabadon növelheti vagy le is csökkentheti (minimum 5 évre).
   Megtakarításához – részben vagy egészben – hozzáférhet: már 1 hónap elteltével lehetősége van arra, hogy hozzáférjen pénzéhez, ha lejárat előtt szüksége lenne rá. Sőt, ha a szerződés tartamából 5 év már eltelt, ezt kamatadó-mentesen megteheti.
  • Ingyenes Ügyfélportálunkon keresztül folyamatosan nyomon követheti megtakarításának alakulását és igény szerint bármikor ingyenesen módosíthatja eszközalap portfólióját.

A fenti tájékoztatás nem teljes körű. Részletes információ az Erste Euro Smart forint díjfizetésű, egyszeri díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosításra vonatkozó általános és különös biztosítási feltételekben található.

1Befektetési politikáinkat anyavállalatunk, a Vienna Insurance Group 190 éves szakmai hátterére alapozva az UNION Biztosító befektetési szakemberei határozzák meg.

 

 

 

 

 

A tartamot igényei szerint módosíthatja: a biztosítást 5–25 év közötti határozott időre kötheti meg, de ha időközben változnak az igényei, a biztosítási évfordulón az időtávot szabadon növelheti vagy le is csökkentheti (minimum 5 évre).

Nincs, a biztosítás kockázat elbírálás nélkül megköthető.

Egyösszegű díjbefizetés: Ön döntheti el, mekkora összeget szeretne befektetni; megoldásunk már 500 000 forinttól elérhető. Nincs szükség rendszeres befizetésekre.

A szolgáltatás érvénybe lép:

1. Halálesetkor

2. Közlekedési baleseti halálkor

3. Lejáratkor (a tartam végén)

Részletes felvilágosítással, és konkrét, személyre szabott kalkulációval az ERSTE Bank Hungary Zrt. bármely bankfiókjában szívesen segítenek Önnek Tanácsadó munkatársaink.

A káreseményt bejelentheti a biztosító ügyfélszolgálatán, valamint online is.

Ügyfélszolgálat:

1134 Budapest, Váci út 33. (Dózsa Gy. út-Váci út sarok)

E-mail: ugyfelszolgalat@union.hu

Fax: (06-1) 486-4390

Online bejelentés ITT.

A termékről részletesebb információkat talál az Union Biztosító honlapján: https://union.hu/befektetes/erste-eurosmart

Jogi feltételek

Az Erste Euro Smart biztosítást a Bank az Union Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. függő biztosításközvetítő ügynökeként nyújtja.

A fenti tájékoztatás nem teljes körű. Részletes információk az életbiztosításra vonatkozó általános és különös biztosítási feltételekben találhatók.

Termékösszefoglaló és ügyfél-tájékoztató