Erste Euro Smart Életbiztosítás

Egy összegű megtakarítás, sokszínű befektetés

 • Változatos, aktívan kezelt befektetési alapok forintban és euróban
 • Díjmentes eszközalap allokáció
 • Kedvező költségek
 • Nincs kockázat elbírálás

Az Erste Euro Smart Életbiztosítással egy összegben, rendszeres befizetés nélkül takaríthatja meg pénzét sokszínű befektetési palettával, miközben gondoskodhat szerettei anyagi biztonságáról is.

A biztosítást 18 és 90 év közötti ügyfelek igényelhetik.

Igen, megköthető. Ebben az esetben a szerződő a gazdasági társaság, a biztosított pedig a társaság tulajdonosa, vezető tisztségviselője vagy alkalmazottja. A biztosított 18 és 90 év közötti személy lehet.

Egy összegű díjbefizetés:

Ön döntheti el, mekkora összeget szeretne befektetni; megoldásunk már 500 000 forinttól elérhető. Nincs szükség rendszeres befizetésekre.

Változatos, aktívan kezelt befektetési eszközalapok:

Portfólióját hazai és nemzetközi befektetési eszközöket tartalmazó, 19 különböző eszközalapból válogatva állíthatja össze, forint- és euróalapon

 • Befektetési portfólióját
  • úgy állíthatja össze, hogy az megfeleljen az Ön kockázatvállalási hajlandóságának és hozamra vonatkozó elvárásainak. Megtakarítását elhelyezheti például aktívan kezelt részvény-, kötvény- vagy alternatív eszközalapokba, amelyeket tapasztalt befektetési szakembereink kezelnek1, folyamatosan figyelve a piaci trendeket és árfolyamváltozásokat.
   Ingyenes árfolyamfigyelő szolgáltatással gondoskodhat arról, hogy a nagyobb árfolyamesések ne legyenek nagyfokú negatív hatással befektetésére, mindezt automatikusan, anélkül, hogy folyamatosan figyelnie kellene a piaci eseményeket. A szolgáltatás ráadásul a piaci trend kedvező változása esetén automatikusan vissza is váltja befektetését az eredetileg választott eszközalapba.
  • Biztosítása kiterjed közlekedési baleseti halálra is, mely az egyszeri díj 10%-ával megegyező, de legalább 300 000 forintos biztosítási védelmet is tartalmaz, amely az aktuális kötvényértéken felül kerül kifizetésre a kedvezményezettek számára.
   Bármikor növelheti a megtakarításait eseti díjak befizetésével.
  • A tartamot igényei szerint módosíthatja: a biztosítást 5–25 év közötti határozott időre kötheti meg, de ha időközben változnak az igényei, a biztosítási évfordulón az időtávot szabadon növelheti vagy le is csökkentheti (minimum 5 évre).
   Megtakarításához – részben vagy egészben – hozzáférhet: már 1 hónap elteltével lehetősége van arra, hogy hozzáférjen pénzéhez, ha lejárat előtt szüksége lenne rá. Sőt, ha a szerződés tartamából 5 év már eltelt, ezt kamatadó-mentesen megteheti.
  • Ingyenes Ügyfélportálunkon keresztül folyamatosan nyomon követheti megtakarításának alakulását és igény szerint bármikor ingyenesen módosíthatja eszközalap portfólióját.

A fenti tájékoztatás nem teljes körű. Részletes információ az Erste Euro Smart forint díjfizetésű, egyszeri díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosításra vonatkozó általános és különös biztosítási feltételekben található.

1Befektetési politikáinkat anyavállalatunk, a Vienna Insurance Group 190 éves szakmai hátterére alapozva az UNION Biztosító befektetési szakemberei határozzák meg.

 

 

 

 

 

A tartamot igényei szerint módosíthatja: a biztosítást 5–25 év közötti határozott időre kötheti meg, de ha időközben változnak az igényei, a biztosítási évfordulón az időtávot szabadon növelheti vagy le is csökkentheti (minimum 5 évre).

Nincs, a biztosítás kockázat elbírálás nélkül megköthető.

Egyösszegű díjbefizetés: Ön döntheti el, mekkora összeget szeretne befektetni; megoldásunk már 500 000 forinttól elérhető. Nincs szükség rendszeres befizetésekre.

A szolgáltatás érvénybe lép:

1. Halálesetkor

2. Közlekedési baleseti halálkor

3. Lejáratkor (a tartam végén)

Részletes felvilágosítással, és konkrét, személyre szabott kalkulációval az ERSTE Bank Hungary Zrt. bármely bankfiókjában szívesen segítenek Önnek Tanácsadó munkatársaink.

A káreseményt bejelentheti a biztosító ügyfélszolgálatán, valamint online is.

Ügyfélszolgálat:

1134 Budapest, Váci út 33. (Dózsa Gy. út-Váci út sarok)

E-mail: ugyfelszolgalat@union.hu

Fax: (06-1) 486-4390

Online bejelentés ITT.

A termékről részletesebb információkat talál az Union Biztosító honlapján: https://union.hu/befektetes/erste-eurosmart

Jogi feltételek

Az Erste Euro Smart biztosítást a Bank az Union Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. függő biztosításközvetítő ügynökeként nyújtja.

A fenti tájékoztatás nem teljes körű. Részletes információk az életbiztosításra vonatkozó általános és különös biztosítási feltételekben találhatók.

Termékösszefoglaló és ügyfél-tájékoztató