Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. január 24. 22:00 óra és 2020. január 25. 8:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett rendszer-karbantartási munkálatokat végzünk, amely több szolgáltatásunk (Erste Lakossági NetBank, Erste Vállalati NetBank, Erste MobilBank, Electra, Internetes Vásárlást Ellenőrző SMS kód, sms szolgáltatások, weboldal szolgáltatások) működését is befolyásolja. A karbantartás 2020. január 24. 21:00 óra és 2020. január 26. 24:00 óra közötti időszakban a TeleBank szolgáltatás működését is befolyásolja.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed between this Friday, Saturday and Sunday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services:Between 10:00 p.m. on January 24, 2020 and 8 a.m. on January 25, 2020 the operation of Erste Retail NetBank, Erste Corporate NetBank, Electra, Erste MobilBank, 3D Secure Code, sms services, website services will be suspended. Between 9 p.m. on January 24, 2020 and midnight of January 26, 2020 the operation of Erste TeleBank will be suspended.

 

A részletekért kattintson!/Please click here for details


Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

UNION Go! életbiztosítás

Egyösszegű megtakarítás forintban, euróban vagy dollárban

  • Változatos, aktívan kezelt befektetési portfoliók forint, euró vagy dollár alapon
  • Díjmentes eszközalap módosítási lehetőség
  • Kedvező költségek
  • Kockázat elbírálás nélkül

Az UNION Go! életbiztosítással egyösszegben, rendszeres befizetés nélkül takaríthatja meg pénzét, miközben gondoskodhat szerettei anyagi biztonságáról is.

A biztosítást 18 és 90 év közötti ügyfelek igényelhetik.

Igen, megköthető. Ebben az esetben a szerződő a gazdasági társaság, a biztosított pedig a társaság tulajdonosa, vezető tisztségviselője vagy alkalmazottja. A biztosított 18 és 90 év közötti személy lehet.

Egyösszegű díjbefizetés:
Ön döntheti el, mekkora összeget szeretne befektetni. Megoldásunk már 500 000 forinttól / 1 000 eurótól, illetve 1 000 amerikai dollártól elérhető. Nincs szükség rendszeres befizetésekre.

Változatos, aktívan kezelt befektetési eszközalapok:
Portfólióját hazai és nemzetközi befektetési eszközöket tartalmazó eszközalapokból válogatva állíthatja össze forint-, euró-, illetve dollár alapon.
Befektetési portfólióját úgy állíthatja össze, hogy az megfeleljen az Ön kockázatvállalási hajlandóságának és hozamra vonatkozó elvárásainak. Megtakarítását elhelyezheti például aktívan kezelt részvény-, kötvény- vagy vegyes eszközalapokba, amelyeket tapasztalt befektetési szakemberek kezelnek, folyamatosan figyelve a piaci trendeket és árfolyamváltozásokat.

Ingyenes árfolyamfigyelő szolgáltatással gondoskodhat arról, hogy a nagyobb árfolyamesések ne legyenek nagyfokú negatív hatással befektetésére, mindezt automatikusan, anélkül, hogy folyamatosan figyelnie kellene a piaci eseményeket. A szolgáltatás ráadásul a piaci trend kedvező változása esetén automatikusan vissza is váltja befektetését az eredetileg választott eszközalapba.

Biztosítása kiterjed közlekedési baleseti halálra is, mely az egyszeri díj 15%-ával megegyező, de legalább 300 000 forintos (HUF) / 1 000 eurós (EUR) /1 000 dolláros (USD) biztosítási védelmet is tartalmaz, amely az aktuális kötvényértéken felül kerül kifizetésre a kedvezményezettek számára.

Bármikor növelheti a megtakarításait eseti díjak befizetésével.

A tartamot igényei szerint módosíthatja: a biztosítást 5–25 év közötti határozott időre kötheti meg, de ha időközben változnak az igényei, a biztosítási évfordulón az időtávot szabadon növelheti vagy le is csökkentheti (minimum 5 évre).

Megtakarításához – részben vagy egészben – hozzáférhet: már 1 hónap elteltével lehetősége van arra, hogy hozzáférjen pénzéhez, ha lejárat előtt szüksége lenne rá. Sőt, ha a szerződés tartamából 5 év már eltelt, ezt kamatadó-mentesen megteheti.

Ingyenes Ügyfélportálon keresztül folyamatosan nyomon követheti megtakarításának alakulását és igény szerint bármikor ingyenesen módosíthatja eszközalap portfólióját.

A fenti tájékoztatás nem teljes körű. Részletes információ az UNION Go! HUF, UNION Go! EUR és UNION Go! USD díjfizetésű, egyszeri díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosításra vonatkozó általános és különös biztosítási feltételekben található.

A tartamot igényei szerint módosíthatja: a biztosítást 5–25 év közötti határozott időre kötheti meg, de ha időközben változnak az igényei, a biztosítási évfordulón az időtávot szabadon növelheti vagy le is csökkentheti (minimum 5 évre).

Nincs, a biztosítás kockázat elbírálás nélkül megköthető.

Egyösszegű díjbefizetés: Ön döntheti el, mekkora összeget szeretne befektetni; megoldásunk 500 000 forinttól / 1 000 eurótól, illetve 1 000 amerikai dollártól elérhető. Nincs szükség rendszeres befizetésekre.

A szolgáltatás érvénybe lép:

  1. Halálesetkor
  2. Közlekedési baleseti halálkor
  3. Lejáratkor (a tartam végén)

Részletes felvilágosítással, és konkrét, személyre szabott kalkulációval az ERSTE Bank Hungary Zrt. bármely bankfiókjában szívesen segítenek Önnek Tanácsadó munkatársaink.

A káreseményt bejelentheti a biztosító ügyfélszolgálatán, valamint online is.
Ügyfélszolgálat:
1134 Budapest, Váci út 33. (Dózsa Gy. út-Váci út sarok)
E-mail: ugyfelszolgalat@union.hu
Fax: (06-1) 486-4390

A termékről részletesebb információkat talál az Union Biztosító honlapján: https://union.hu/biztositas/nyugdij

Jogi feltételek:

Az UNION Go! HUF, UNION Go! EUR és UNION Go! USD biztosítást a Bank az Union Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. függő biztosításközvetítő ügynökeként nyújtja.

A fenti tájékoztatás nem teljes körű. Részletes információk az életbiztosításra vonatkozó általános és különös biztosítási feltételekben találhatók.

Nyomtatványok:

Általános Biztosítási feltételek
Különös Biztosítási feltételek (HUF, EUR, USD)
Termékösszefoglaló és ügyfél-tájékoztató (HUF, EUR, USD)
Kondíciós Lista (HUF, EUR, USD)
Adózási tájékoztató