Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2018. december 15-ei szombati munkanapon az elektronikus csatornán bankon kívüli bankszámla javára kezdeményezett forint átutalási megbízások esetében 13:00 óra a végső benyújtási határidő.

A devizában adott fizetési megbízások, konverziót igénylő fizetési műveletek és deviza számla javára beérkező jóváírások szempontjából a szombati munkanapok nem minősülnek Banki munkanapnak, ezen megbízásokat a Bank átveszi, de azokat az azt követő első Banki munkanapon teljesíti.

Egyéb fizetési műveletek tekintetében a szombati munkanapon a Bank a Hirdetményében közzétett teljesítési rend szerint jár el.

Üdvözlettel:
Erste Bank Hungary Zrt.

Erste Személyi kölcsönhöz kapcsolódó Törlesztésvédelem

Biztonság a törlesztésekhez váratlan eseményekre.

 • Védelmet nyújt a hitel törlesztését megnehezítő, vagy lehetetlenné tévő esetekre
 • A munkanélkülivé, illetve keresőképtelenné váló ügyfelek helyett a Biztosító átvállalja meghatározott ideig a havi törlesztő-részleteket
 • Az életbiztosítást is tartalmazó szolgáltatás a teljes hitelösszegre fedezetet nyújt bármely okú halál esetén.

Jó tudni

Szolgáltatásunk együttesen, egy csomagban vásárolható meg. A Törlesztésvédelem új vagy meglévő személyi hitelekhez egyaránt igényelhető szolgáltatás, amely utólag bármikor lemondható.

A termékhez kapcsolódó további kérdések

Azon Erste személyi kölcsönügyletben adós/adóstársként szereplő ügyfeleink, akik

 • elmúltak 18 évesek, és az igénylés pillanatában nem töltik be a 65. életévüket, 
 • nem részesülnek rokkantsági vagy rehabilitációs ellátásban, 
 • nem részesülnek öregségi nyugdíjban
 • munkanélküliség 
 • átmeneti keresőképtelenség 
 • bármely okú halál

A biztosítás havi díjfizetésű. A biztosítás havi díja a folyósított kölcsönösszeg 0,16182%-a, amely pl:. 500 000 Ft hitelösszeg esetén mindösszesen havi 809 Ft-ot jelent. A díjat a törlesztési számláról szedi be a Bank, és a havi törlesztő-részleteivel együtt esedékes.

 • Haláleset esetén a Biztosító kifizeti a Bank részére az Ön fennálló, nem hátralékos hiteltartozását. 
 • 60 napot meghaladó keresőképtelenség, illetve munkanélküliség esetén pedig a Biztosító átvállalja a hitel törlesztő-részleteinek megfizetését.

A biztosítási eseményeket a bekövetkezését követő 15 napon - akadályoztatás esetén 30 napon - belül be kell jelenteni az alábbi címen illetve telefonszámon:

UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
1300 Budapest, Pf. 161.
Tel: (1) 501-2372

Részletes felvilágosítással, és konkrét, személyre szabott kalkulációval az Erste Bank bármely bankfiókjában segítenek Önnek Tanácsadó munkatársaink.

Kapcsolódó szolgáltatások

Jogi feltételek

Letölthető nyomtatványok a Személyi Hitelhez kapcsolódó Törlesztésvédelemhez

Terméktájékoztató
Union - Általános Biztosítási Feltételek
Szolgáltatási igénybejelentő

Biztosítási termékismertető

Az Erste Személyi kölcsön törlesztésvédelmi biztosítást a Bank az Union Vienna Insurance Group Biztosító Zrt és  ERSTE Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. függő biztosításközvetítő ügynökeként nyújtja.