Union Fix Medika

Egyszeri díjas forint díjfizetésű befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

Jegyzési időszak: 2022. szeptember 1-től 2022. október 13-ig.

Miért előnyös?

  • Egyösszegű díjbefizetés: Eldöntheti, mekkora összeget szeretne befektetni. Megoldásunk már 1 000 000 Ft megtakarítási összegtől elérhető.
  • Az eszközalap tőke- és hozamgarantált típusú strukturált értékpapírba fektet, mely strukturált értékpapír lejártakori értéke minimum a befektetett tőke 35%-kal növelt értéke lehet.
  • Tragédia esetén gondoskodhat szeretteiről: közlekedési baleseti halál esetén az aktuális kötvényértéken felül a befizetett összeg további 15%-át, de min. 300 000 Ft biztosítási összeget fizet ki a biztosító a kedvezményezettnek. Egy biztosítottnál – több UNION FIX Medika életbiztosítási szerződés esetén összesen – a biztosítási összeg maximálisan 100 000 000 Ft lehet.
  • A biztosítás lejárat időpontjában vagy tartam alatti halál esetén a jelenlegi jogszabályok alapján kamatadó mentes kifizetés.
  • A kedvezményezettnek nyújtott haláleseti biztosítási szolgáltatás nem képezi hagyaték tárgyát. A szolgáltatás teljesítéséhez szükséges dokumentumok benyújtását követően 15 napon belül kifizetésre kerül.

A fenti tájékoztatás nem teljes körű. Részletes információ a vonatkozó általános és különös biztosítási feltételekben található.

Gyakran ismételt kérdések

Jogi feltételek

Az Union Fix Medika biztosítást a bank az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.  függő biztosításközvetítő ügynökeként (többes ügynök) nyújtja.

A fenti tájékoztatás nem teljes körű.

Részletes információk az Union Fix Medika biztosításra vonatkozó Termékösszefoglalóban, a Kiemelt információkat tartalmazó dokumentumban és a TKM értékek dokumentumban talál, melyek elérhetők:

UNION FIX Medika befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

Dokumentumok (union.hu)

Biztosításközvetítői tájékoztató

Biztosítói adatkezelési tájékoztató