Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. január 24. 22:00 óra és 2020. január 25. 8:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett rendszer-karbantartási munkálatokat végzünk, amely több szolgáltatásunk (Erste Lakossági NetBank, Erste Vállalati NetBank, Erste MobilBank, Electra, Internetes Vásárlást Ellenőrző SMS kód, sms szolgáltatások, weboldal szolgáltatások) működését is befolyásolja. A karbantartás 2020. január 24. 21:00 óra és 2020. január 26. 24:00 óra közötti időszakban a TeleBank szolgáltatás működését is befolyásolja.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed between this Friday, Saturday and Sunday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services:Between 10:00 p.m. on January 24, 2020 and 8 a.m. on January 25, 2020 the operation of Erste Retail NetBank, Erste Corporate NetBank, Electra, Erste MobilBank, 3D Secure Code, sms services, website services will be suspended. Between 9 p.m. on January 24, 2020 and midnight of January 26, 2020 the operation of Erste TeleBank will be suspended.

 

A részletekért kattintson!/Please click here for details


Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

Nálunk senki nem maradhat ki!

Hamarosan már bármilyen, arra alkalmas okostelefonnal* egy érintéssel fizethet Erste lakossági bankkártyával.

A kasszánál nem kell pénztárcája után nyúlnia, sőt nem is szükséges, hogy tárcája Önnél legyen. Elég, ha a kártyaregisztrációt követőn okostelefonját a kártyaelfogadó-terminál elé helyezni, és már meg is történik a fizetés. 

Hát nem egyszerű?

Ha Önnek NFC képes Androidos telefonja van, Erste Bank Mastercard vagy Maestro bankkártyájával már most használhatja a mobilérintéses fizetést. Ehhez csak az Erste MobilePay alkalmazásban regisztrálnia kell Erste bankkártyáját. 

További jó hír, hogy júniustól már lakossági Erste Visa kártyáját is tudja a MobilePay alkalmazásban érintéses fizetéshez regisztrálni. 

Ja, és még valami, a legjobb hír!

Heteken belül már bármilyen, arra alkalmas okostelefonnal*, egy érintéssel fizethet bármilyen lakossági Erste bankkártyával. 

Így lesz a jövőből jelen!

Feltételek

* A szolgáltatás elérhetősége a mobiltelefon-készülék típusától, valamint az azon futó operációs rendszertől és annak verziójától függ.