Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. 10. 22. 22:00 óra és 2020. 10. 23. 08:00 óra, továbbá 2020.10.25. 02:00 óra és 10.25. 03:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett karbantartási munkálatokat végzünk, amely digitális szolgáltatásaink működését befolyásolhatja.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed this Friday and Saturday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services: Between 10:00 p.m. on October 22, 2020 and 8:00 a.m. on October 23, 2020, furthermore between 2:00 a.m. on October 25, 2020 and 3:00 a.m. on October 25, 2020 the operation of digital services will be suspended.

Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

 

Kattintson a részletekért! / Please click here for details

Apple Pay

Gyors és biztonságos érintéses fizetés az Erste Banknál

A biztonság mindenek felett

iPhone? Apple Watch? iPad? Mac? Az Apple Pay segítségével egyszerűen, biztonságosan,
egyetlen érintéssel fizethet Erste Visa, Maestro és Mastercard bankkártyájával a boltokban és az interneten egyaránt.

Az Apple Pay használata során sem az eszközei, sem az Apple Pay, de még az Apple szerverei sem tárolják a teljes kártyaszámot, ráadásul az adott kereskedővel sem osztják meg, így adatai mindig biztonságban lesznek, és úgy is maradnak.

Hogyan működik?

Csak nyissa meg az adott készülékén a Wallet applikációt és érintse meg a + jelet!

iPhone

Nyissa meg a Wallet alkalmazást és koppintson a jobb felső sarokban látható + ikonra.

Apple Watch

Apple Watch beállításához nyissa meg iPhone-on az Apple Watch alkalmazást, válassza ki a „Wallet és Apple Pay” opciót, majd nyissa meg a „Hitel- vagy bankkártya hozzáadása” elemet!

iPad

iPaden a „Beállításokon” belül található ”Wallet és Apple Pay”-nél válassza a „Kártya hozzáadása” lehetőséget! A kártya biztonsági kódjának megadásával rendelje hozzá az iTunes-fiókjához társított hitel- vagy bankkártyát.

Touch ID & MacBook Pro

Touch ID funkcióval ellátott MacBook Pro-n nyissa meg a Rendszerbeállításokat, majd a „Wallet és Apple Pay”-en belül válassza a „Kártya hozzáadása” opciót!

Fizetés – hol és hogyan?

Miután felvette bankkártyáját az Apple Pay-ben, nincs más dolga, mint használni azt bármely egyérintéses terminállal felszerelt üzletben, vagy az interneten! 

Apple Pay – ennyire egyszerű.

A szolgáltatás elérhetősége a készüléktípustól, valamint az azon futó operációs rendszer verziójától függ. Az Apple Pay szolgáltatással kompatibilis eszközök listáját az alábbi linken találja:

support.apple.com/km207105