Befektetések kezelése George felületein

Kezeld értékpapírszámlád egyszerűen, gyorsan!

Kapcsold értékpapírszámlád George fiókodhoz!

 

 

Kövesd megtakarításaid alakulását a George Appban vagy a George Weben, válogass a befektetési termékek között vagy nyiss számlát online! A befektetési funkciók eléréséhez értékpapírszámlát kell hozzáadnod George fiókodhoz. Ha van az Erste Befektetési Zrt. kezelésében álló értékpapírszámlád, ezt néhány lépésben megteheted a George Store-ban egy befektetési termékre kattintva.

Ha még nem nyitottál értékpapírszámlát, online elindíthatod George felületén, így új számlával is azonnal elérhetővé válnak a befektetési lehetőségek.

Elérhető termékek

Befektetési jegyek

Strukturált értékpapírok

Állampapírok

Erste Future Befektetési Program

Az Erste Befektetési Zrt. bővebb befektetési termékkínálata és a tőzsdei kereskedés lehetősége NetBrokerben érhető el.

Nyisd meg új értékpapírszámlád George felületén most kedvezményesen!

Az aktuálisan elérhető kedvezményeket az Erste Befektetési Zrt.  díjjegyzékében találod!

Ha van az Erste Banknál vezetett folyószámlád és rendelkezel elektronikus csatorna szerződéssel, akkor az értékpapírszámla nyitásához lépj be a George Webre e-csatorna azonosítóddal, és kattints az Új termék hozzáadására, majd válaszd ki bármely befektetési terméket:

Értékpapírszámlád megnyithatod a George mobilapplikációban, a George Appban is, a Store-ból indítva!

Még nem vagy az Erste Bank ügyfele?

Ahhoz, hogy befektetéseidet George-ban kezelhesd, szükséged lesz egy nálunk vezetett folyószámlára.

Nyiss George számlát online, add hozzá értékpapírszámlád új George fiókodhoz, és kezeld pénzügyeid egy helyen, átláthatóan.

A tájékoztatás nem teljeskörű és a változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. fenntartja. A fentiek nem minősülnek befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak. További információkat a www.ersteinvestment.hu honlapon, valamint az Erste Befektetési Zrt. üzleti díjjegyzékében talál, illetve munkatársaink bármely Erste bankfiókban állnak rendelkezésre. Befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat. Az Erste Befektetési Zrt. tevékenységi engedélyének száma: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagsággal a Budapesti Értéktőzsdén rendelkezik.