Befektetések kezelése George felületein

Kezeld értékpapírszámlád egyszerűen, gyorsan!

Kapcsold értékpapírszámlád George fiókodhoz!

 

 

Kövesd megtakarításaid alakulását a George Appban vagy a George Weben, válogass a befektetési termékek között vagy nyiss számlát online! A befektetési funkciók eléréséhez értékpapírszámlát kell hozzáadnod George fiókodhoz. Ha van az Erste Befektetési Zrt. kezelésében álló értékpapírszámlád, ezt néhány lépésben megteheted a George Store-ban egy befektetési termékre kattintva.

Ha még nem nyitottál értékpapírszámlát, online elindíthatod George felületén, így új számlával is azonnal elérhetővé válnak a befektetési lehetőségek.

Elérhető termékek

Befektetési jegyek

Strukturált értékpapírok

Állampapírok

Erste Future Befektetési Program

Az Erste Befektetési Zrt. bővebb befektetési termékkínálata és a tőzsdei kereskedés lehetősége NetBrokerben érhető el.

Nyisd meg új értékpapírszámlád George felületén most kedvezményesen!

Ha 2021. február 8. és június 30. között nyitsz új értékpapírszámlát George segítségével, akkor a számlához tartozó fix díjat elengedjük a számlanyitási és az azt követő 3 hónapban. Az állományi díjat a számlanyitási és az azt követő 6 hónapban engedjük el.­­*

További részletekről tájékozódj az Erste Befektetési Zrt. díjjegyzékéből!

Ha van az Erste Banknál vezetett folyószámlád és rendelkezel Erste NetBank szerződéssel, akkor az értékpapírszámla nyitásához lépj be a George Webre e-csatorna azonosítóddal, és kattints az Új termék hozzáadására, majd válaszd ki bármely befektetési terméket:

Értékpapírszámlád megnyithatod a George mobilapplikációban, a Geroge Appban is, a Store-ból indítva!

Még nem vagy az Erste Bank ügyfele?

Ahhoz, hogy befektetéseidet George-ban kezelhesd, szükséged lesz egy nálunk vezetett folyószámlára.

Nyiss George számlát online, add hozzá értékpapírszámlád új George fiókodhoz, és kezeld pénzügyeid egy helyen, átláthatóan.

* Azon ügyfelek számára, akik 2021. február 8 és június 30 között értékpapírszámlát nyitnak az Erste Befektetési Zrt.-nél – és a számlanyitást megelőző hat hónapban nem rendelkeztek értékpapírszámlával –, a számlanyitás hónapjában és azt követő 3 hónapban a Díjjegyzék szerinti fix díj 100%-a elengedésre kerül és számlanyitás hónapjában és azt követő 6 hónapban állományi díj 100%-a elengedésre kerül. A kedvezmény nem vonatkozik a HUF/EUR/CHF állományi díjakra.

A tájékoztatás nem teljeskörű és a változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. fenntartja. A fentiek nem minősülnek befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak. További információkat a www.ersteinvestment.hu honlapon, valamint az Erste Befektetési Zrt. üzleti díjjegyzékében talál, illetve munkatársaink bármely Erste bankfiókban állnak rendelkezésre. Befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat. Az Erste Befektetési Zrt. tevékenységi engedélyének száma: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagsággal a Budapesti Értéktőzsdén rendelkezik.