Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2018. december 15-ei szombati munkanapon az elektronikus csatornán bankon kívüli bankszámla javára kezdeményezett forint átutalási megbízások esetében 13:00 óra a végső benyújtási határidő.

A devizában adott fizetési megbízások, konverziót igénylő fizetési műveletek és deviza számla javára beérkező jóváírások szempontjából a szombati munkanapok nem minősülnek Banki munkanapnak, ezen megbízásokat a Bank átveszi, de azokat az azt követő első Banki munkanapon teljesíti.

Egyéb fizetési műveletek tekintetében a szombati munkanapon a Bank a Hirdetményében közzétett teljesítési rend szerint jár el.

Üdvözlettel:
Erste Bank Hungary Zrt.

Elektronikus számlakivonat

A papírmentes számlainformáció

  • Díjmentes, kényelmes, biztonságos, gyors
  • Pdf formátumban letölthető
  • A NetBankban könnyen beállítható

Miért érdemes az elektronikus számlakivonatot választania?

Díjmentes

Elektronikus számlakivonat szolgáltatásunk ingyenesen vehető igénybe. Ha Önnek mégis szüksége lenne papír alapon kivonatára, úgy bankfiókjainkban egy alkalommal térítésmentesen kinyomtatjuk Önnek.

Biztonságos

Az e-számlakivonatokat az egyedi belépési kóddal védett NetBank fiókjában találja meg, ezáltal ez a legbiztonságosabb módja kivonatai megőrzésének, biztos lehet benne, hogy nem kallódnak el vagy kerülnek illetéktelen kezekbe.

Kényelmes 

NetBankon keresztül bárhonnan, a nap 24 órájában hozzáférhet számlakivonataihoz, azok mindig egy helyen, rendszerezetten állnak rendelkezésére.

Gyors

Nem kell a postai kézbesítésre várnia! NetBankjában elérheti számlakivonatait, azonnal, amint elkészülnek.

Környezetbarát

Nincs nyomtatás, nincs papírpazarlás, az e-számlakivonat igénybevételével így Ön is hozzájárulhat a környezet megóvásához.

Kapcsolódó szolgáltatások