Elektronikus számlakivonat

A papírmentes számlainformáció

  • Díjmentes, kényelmes, biztonságos, gyors
  • Pdf formátumban letölthető
  • Az internetbanki szolgáltatásban könnyen beállítható

Miért érdemes az elektronikus számlakivonatot választania?

Díjmentes

Elektronikus számlakivonat szolgáltatásunk ingyenesen vehető igénybe. Ha Önnek mégis szüksége lenne papír alapon kivonatára, úgy bankfiókjainkban egy alkalommal térítésmentesen kinyomtatjuk Önnek.

Biztonságos

Az e-számlakivonatokat az egyedi belépési kóddal védett internetbanki szolgáltatás  fiókjában találja meg, ezáltal ez a legbiztonságosabb módja kivonatai megőrzésének, biztos lehet benne, hogy nem kallódnak el vagy kerülnek illetéktelen kezekbe.

Kényelmes 

Internetbanki szolgáltatáson keresztül bárhonnan, a nap 24 órájában hozzáférhet számlakivonataihoz, azok mindig egy helyen, rendszerezetten állnak rendelkezésére.

Gyors

Nem kell a postai kézbesítésre várnia! Internetbanki szolgáltatásában elérheti számlakivonatait, azonnal, amint elkészülnek.

Környezetbarát

Nincs nyomtatás, nincs papírpazarlás, az e-számlakivonat igénybevételével így Ön is hozzájárulhat a környezet megóvásához.

Az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatások további feltételeit és kondícióit a mindenkor hatályos Lakossági elektronikus csatorna szolgáltatások Hirdetménye valamint a Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Feltételei tartalmazzák. A hirdetményben meghirdetett időpontig az ügyfelek számára elérhető marad az Erste Mobilbank szolgáltatás is.

Kapcsolódó szolgáltatások