2022. január 31-én megszűnik az érintéses (NFC) fizetés a MobilePay alkalmazásban! Ha ezután is mobiljával szeretne fizetni, kérjük, használja a Google Payt már most is.

További tudnivalókról a következő oldalon olvashat:

Megérkezett az érintéses (NFC) fizetés a MobilePay alkalmazásba

Androidos készülékével érintéssel is fizethet!

Töltse le most!

Miben segíthet az Erste MobilePay?

Az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásunk (továbbiakban Erste MobilePay) egy mobilfizetési alkalmazás, melynek segítségével és egy egyszerű kártyaregisztrációval, bankkártyánk helyett a mobilunkkal vásárolhatunk az üzletekben és fizethetünk a hétköznapi életben megszokott dolgokért, mint az autópálya-matrica, a parkolás, csekkbefizetés, mobilegyenleg feltöltés.

A teljesen átalakított Erste MobilePay mostantól átláthatóbb, kezelhetőbb és sokkal letisztultabb.

Nyitólap

Az alkalmazásba történő bejelentkezést követően a főképernyőre érkezve az összes funkció elérhetővé válik. A funkciógombok sorrendisége személyre szabható, így még kényelmesebb a mindennapi használat.

A tranzakciókat mostantól biometrikus azonosítással is jóváhagyhatja, így ezentúl nem szükséges minden alkalommal megadnia mPIN-jét

Érintéses (NFC) fizetés

2022. január 31-én megszűnik az érintéses (NFC) fizetés a MobilePay alkalmazásban! Ha ezután is mobiljával szeretne fizetni, kérjük, használja a Google Payt már most is.

További tudnivalókról a következő oldalon olvashat:

Parkolás

Parkoljon bárhol, az Erste MobilePay segítségével a parkolás indítása pár kattintással megkezdhető.

Újdonságok:  

 • Folyamatban lévő parkolását mostantól könnyen nyomon követheti, hiszen a parkolás megkezdés óta eltelt időt és a becsült fizetendő összeget is feltüntetjük Önnek.
 • Mostantól nem fogja elfelejteni, leállítani parkolását: 
  • 15 perccel a lejárat előtt értesítést küldünk a telefonjára, ahol egy gombnyomással leállíthatja vagy meghosszabbíthatja parkolását,
  • Ha elindul autójával az alkalmazás érzékelni és értesíteni fogja, hogy biztosan szeretné-e  folytatni a parkolását.

Csekkbefizetés

Pár gombnyomás segítségével, akár az otthonából is befizetheti sárga, illetve fehér csekkjeit. A funkció segítségével Önnek elegendő befotóznia a befizetésre váró csekket, melyet azonnali vagy későbbi időpontra is időzíthet.

 • A manuális bevitel segítségével, akár saját kezűleg is felvihetőek a csekk adatai, ahol választhatja a „később fizetem” opciót.
 • A befizetetlen csekkek menüpontban listázva fogja megtalálni azon tételeit, melyeket későbbi időpontban szeretne befizetni. A listában megjelenő csekkek érintésével, akár azonnal is indíthatja a megbízását.
 • A főképernyőn az alkalmazás jelezni fogja Önnek, amennyiben lejáró csekkje van. A „Befizetem a csekket” opció választásával, akár innen is befizetheti a csekket.
 • Finomítottuk a csekkek beolvasására szolgáló modult (OCR)

Autópálya-matrica

Nem kell sorba állnia, mert a megszokott formában pár kattintással megvásárolhatja 10 napos, havi, éves vagy akár megyei matricáját is.

Újdonságok:

 • Beállíthatja, hogy a megvásárolt matrica mikortól legyen érvényes.
 • A díjköteles úthálózatokat egy gombnyomással megtekintheti.
 • Listában jelenítjük meg az Erste MobilePay-en keresztül vásárolt matricáit és azok érvényességét.

Hűségkártya

Az Erste MobilePay segítségével mostantól egy helyen tárolhatja hűségkártyáit, így azokat nem szükséges pénztárcájában magával hordania. Az adott hűségkártya elmentéséhez válassza az „új egyéni hűségkártya” hozzáadását, majd olvassa be a vonalkód segítségével. Az előlap és hátlap befotózásával könnyen megtalálhatja kártyáját a listában. A hűségkártyáját tetszőlegesen elnevezheti.

Mobilegyenleg-feltöltés

Az alkalmazás segítségével bármikor, bárhonnan feltöltheti saját vagy ismerősei telefonegyenlegét. Ehhez nincs másra szüksége, mint megadnia a feltöltendő telefonszámot, kiválasztani a szolgáltatót és az összeget, majd jóváhagyni a megbízást!

Statisztika

A statisztika menüpontban mostantól átlátható, vizuális formában találja az Erste MobilePay-en végzett sikeres tranzakcióit. Az adatokat összesített, adott havi és múlt havi bontásban tudja megtekinteni, így naprakész maradhat, hogy az alkalmazás szolgáltatásait milyen összegben használja.

Töltse le most!

Technikai feltételek

 • Android vagy iOS operációs rendszerű okostelefon, élő, SMS-küldésre alkalmas telefonszámmal
  • Az operációs rendszer minimum verziószáma: Android esetén 5.0 és annál magasabb, 
  • iOS esetén 9.0 és annál magasabb
 • Aktív internetkapcsolat (mobil- vagy wifi kapcsolat)
 • A készüléken egyéb biztonsági beállítás nem szükséges

Ismerje meg a MobilePay alkalmazás összes funkcióját a kézikönyvünk segítségével!