Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. január 24. 22:00 óra és 2020. január 25. 8:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett rendszer-karbantartási munkálatokat végzünk, amely több szolgáltatásunk (Erste Lakossági NetBank, Erste Vállalati NetBank, Erste MobilBank, Electra, Internetes Vásárlást Ellenőrző SMS kód, sms szolgáltatások, weboldal szolgáltatások) működését is befolyásolja. A karbantartás 2020. január 24. 21:00 óra és 2020. január 26. 24:00 óra közötti időszakban a TeleBank szolgáltatás működését is befolyásolja.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed between this Friday, Saturday and Sunday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services:Between 10:00 p.m. on January 24, 2020 and 8 a.m. on January 25, 2020 the operation of Erste Retail NetBank, Erste Corporate NetBank, Electra, Erste MobilBank, 3D Secure Code, sms services, website services will be suspended. Between 9 p.m. on January 24, 2020 and midnight of January 26, 2020 the operation of Erste TeleBank will be suspended.

 

A részletekért kattintson!/Please click here for details


Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

Megérkezett az érintéses (NFC) fizetés a MobilePay alkalmazásba

Május 7-től Androidos készülékével érintéssel is fizethet!

Miben segíthet az Erste MobilePay?

Az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásunk (továbbiakban Erste MobilePay) egy mobilfizetési alkalmazás, melynek segítségével és egy egyszerű kártyaregisztrációval, bankkártyánk helyett a mobilunkkal vásárolhatunk az üzletekben és fizethetünk a hétköznapi életben megszokott dolgokért, mint az autópálya-matrica, a parkolás, csekkbefizetés, mobilegyenleg feltöltés.

A teljesen átalakított Erste MobilePay mostantól átláthatóbb, kezelhetőbb és sokkal letisztultabb.

android_dashboard.jpg

Nyitólap

Az alkalmazásba történő bejelentkezést követően a főképernyőre érkezve az összes funkció elérhetővé válik. A funkciógombok sorrendisége személyre szabható, így még kényelmesebb a mindennapi használat.

A tranzakciókat mostantól biometrikus azonosítással is jóváhagyhatja, így ezentúl nem szükséges minden alkalommal megadnia mPIN-jét

Érintéses (NFC) fizetés

Új funkcióval bővítettük az Erste MobilePay alkalmazást androidos telefonokon.

Május 7-től egy frissítést követően elérhetővé vált a mobillal történő fizetés.

Így a kasszánál nem kell pénztárcája után nyúlnia, sőt, nem is kell, hogy tárcája önnél legyen. Elég, ha telefonját a kártyaleolvasó terminál fölé helyezi és már meg is történik a fizetés!

Bővebb tudnivalók a Visa kártyákkal végzett NFC tranzakciókról

Parkolás

Parkoljon bárhol, az Erste MobilePay segítségével a parkolás indítása pár kattintással megkezdhető.

Újdonságok:  

 • Folyamatban lévő parkolását mostantól könnyen nyomon követheti, hiszen a parkolás megkezdés óta eltelt időt és a becsült fizetendő összeget is feltüntetjük Önnek.
 • Mostantól nem fogja elfelejteni, leállítani parkolását: 
  • 15 perccel a lejárat előtt értesítést küldünk a telefonjára, ahol egy gombnyomással leállíthatja vagy meghosszabbíthatja parkolását,
  • Ha elindul autójával az alkalmazás érzékelni és értesíteni fogja, hogy biztosan szeretné-e  folytatni a parkolását.

Csekkbefizetés

Pár gombnyomás segítségével, akár az otthonából is befizetheti sárga, illetve fehér csekkjeit. A funkció segítségével Önnek elegendő befotóznia a befizetésre váró csekket, melyet azonnali vagy későbbi időpontra is időzíthet.

 • A manuális bevitel segítségével, akár saját kezűleg is felvihetőek a csekk adatai, ahol választhatja a „később fizetem” opciót.
 • A befizetetlen csekkek menüpontban listázva fogja megtalálni azon tételeit, melyeket későbbi időpontban szeretne befizetni. A listában megjelenő csekkek érintésével, akár azonnal is indíthatja a megbízását.
 • A főképernyőn az alkalmazás jelezni fogja Önnek, amennyiben lejáró csekkje van. A „Befizetem a csekket” opció választásával, akár innen is befizetheti a csekket.
 • Finomítottuk a csekkek beolvasására szolgáló modult (OCR)

Autópálya-matrica

Nem kell sorba állnia, mert a megszokott formában pár kattintással megvásárolhatja 10 napos, havi, éves vagy akár megyei matricáját is.

Újdonságok:

 • Beállíthatja, hogy a megvásárolt matrica mikortól legyen érvényes.
 • A díjköteles úthálózatokat egy gombnyomással megtekintheti.
 • Listában jelenítjük meg az Erste MobilePay-en keresztül vásárolt matricáit és azok érvényességét.

Hűségkártya

Az Erste MobilePay segítségével mostantól egy helyen tárolhatja hűségkártyáit, így azokat nem szükséges pénztárcájában magával hordania. Az adott hűségkártya elmentéséhez válassza az „új egyéni hűségkártya” hozzáadását, majd olvassa be a vonalkód segítségével. Az előlap és hátlap befotózásával könnyen megtalálhatja kártyáját a listában. A hűségkártyáját tetszőlegesen elnevezheti.

Mobilegyenleg-feltöltés

Az alkalmazás segítségével bármikor, bárhonnan feltöltheti saját vagy ismerősei telefonegyenlegét. Ehhez nincs másra szüksége, mint megadnia a feltöltendő telefonszámot, kiválasztani a szolgáltatót és az összeget, majd jóváhagyni a megbízást!

Statisztika

A statisztika menüpontban mostantól átlátható, vizuális formában találja az Erste MobilePay-en végzett sikeres tranzakcióit. Az adatokat összesített, adott havi és múlt havi bontásban tudja megtekinteni, így naprakész maradhat, hogy az alkalmazás szolgáltatásait milyen összegben használja.

Töltse le most!

Technikai feltételek

 • Android vagy iOS operációs rendszerű okostelefon, élő, SMS-küldésre alkalmas telefonszámmal
  • Az operációs rendszer minimum verziószáma: Android esetén 5.0 és annál magasabb, 
  • iOS esetén 9.0 és annál magasabb
 • Aktív internetkapcsolat (mobil- vagy wifi kapcsolat)
 • A készüléken egyéb biztonsági beállítás nem szükséges

Ismerje meg a MobilePay alkalmazás összes funkcióját a kézikönyvünk segítségével!