Az Erste Bank új internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatást vezetett be George Web és George App néven. A régi NetBankot fokozatosan kivezetjük, így helyette ismerje meg és használja George-ot!

A Mától Másképp Bankolok Stúdió csapata büszkén mutatja be a megújult internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatást (továbbiakban: NetBankot)!

Változik a NetBankba történő belépés és az online vásárlások jóváhagyása - Biztonságosabb lesz NetBank használat

A PSD2-nek nevezett új uniós szabályozás értelmében a bankoknak a jövőben erős ügyfél-hitelesítést (kétfaktoros azonosítást) kötelező bevezetniük. Ennek célja a biztonságosabb internetbanki szolgáltatás (a továbbiakban: NetBank) használat és az online vásárlás.

A változás időpontjától Önnek mindig szüksége lesz a mobiltelefonjára a NetBanki belépéshez és az online vásárlásaihoz is

Nézze meg az Erste NetBankot bemutató videót!
Kíváncsi a részletekre? Ismerje meg a funkciókat lépésről lépésre!

Számlák

Átutalás belföldön forintban

Rendszeres átutalás

Beszedési megbízás

Elektronikus igazolása és rendelkezésre bocsátása

Miért érdemes NetBankot igényelnie?

Kényelmes

A NetBank a világ bármely pontjáról, bármikor elérhető. Használata egyszerű, felhasználóbarát.

Rugalmas és sokoldalú

Bárhonnan hozzáférhet pénzügyeihez. Akár betétlekötésre és felbontásra is alkalmas, heti 7 nap, napi 24 órában. Az átutalási díj kedvezőbb, mint a papír-alapú tranzakciók esetében.

Gyors és biztonságos

A NetBankban engedélyezett bankszámlákhoz csak egyedi azonosító és jelszó megadásával lehet hozzáférni és a tranzakciók beküldéséhez is aláírási jelszó megadása szükséges.

Védett

A szervert a Netlock Üzleti tanúsítványkiadó, Magyarország vezető digitális igazolvány-kibocsátó cége igazolja. Az Erste Bank szerverét tűzfal védi.

Szabadon választható NetBank felhasználónév

Beállítása: NetBank/Beállítások/Felhasználónév beállítása menüpontban

Kérdések és ügyintézés

Felhasználási és technikai feltételek

Technikai feltételek

Mi kell hozzá?

Erste Banknál vezetett számla

TeleBank szerződés (TPIN azonosító kód)

Erste NetBank szerződés

SMS fogadásra képes Mobiltelefon

Technikai feltételek

Személyi számítógép vagy Táblagép: Windows, MacOS, Android vagy iOS rendszerrel

Aktív internet kapcsolat

Internetes böngésző: SHA 256 RSA titkosítás kezelésére képes, nagyobb gyártótótól származó, biztonsági frissítésekkel ellátott, megfelelően beállított böngészőszoftver (pld. Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari, Microsoft Edge)

Az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatások további feltételeit és kondícióit a mindenkor hatályos Lakossági elektronikus csatorna szolgáltatások Hirdetménye valamint a Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Feltételei tartalmazzák. A hirdetményben meghirdetett időpontig az ügyfelek számára elérhető marad az Erste Mobilbank szolgáltatás is.