Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. 03. 27. 22:00 óra és 2020. 03. 28. 02:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett karbantartási munkálatokat végzünk, amely digitális szolgáltatásaink működését befolyásolhatja.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed this Friday and Saturday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services: Between 10:00 p.m. on March 27, 2020 and 2 a. m. on March 28, 2020 the operation of digital services will be suspended.


Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

Kattintson a részletekért! / Please click here for details

A Mától Másképp Bankolok Stúdió csapata büszkén mutatja be a megújult internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatást (továbbiakban: NetBankot)!

Változik a NetBankba történő belépés és az online vásárlások jóváhagyása - Biztonságosabb lesz NetBank használat

A PSD2-nek nevezett új uniós szabályozás értelmében a bankoknak a jövőben erős ügyfél-hitelesítést (kétfaktoros azonosítást) kötelező bevezetniük. Ennek célja a biztonságosabb internetbanki szolgáltatás (a továbbiakban: NetBank) használat és az online vásárlás.

A változás időpontjától Önnek mindig szüksége lesz a mobiltelefonjára a NetBanki belépéshez és az online vásárlásaihoz is

Nézze meg az Erste NetBankot bemutató videót!
Kíváncsi a részletekre? Ismerje meg a funkciókat lépésről lépésre!

Számlák

Átutalás belföldön forintban

Rendszeres átutalás

Beszedési megbízás

Elektronikus igazolása és rendelkezésre bocsátása

Miért érdemes NetBankot igényelnie?

Kényelmes

A NetBank a világ bármely pontjáról, bármikor elérhető. Használata egyszerű, felhasználóbarát.

Rugalmas és sokoldalú

Bárhonnan hozzáférhet pénzügyeihez. Akár betétlekötésre és felbontásra is alkalmas, heti 7 nap, napi 24 órában. Az átutalási díj kedvezőbb, mint a papír-alapú tranzakciók esetében.

Gyors és biztonságos

A NetBankban engedélyezett bankszámlákhoz csak egyedi azonosító és jelszó megadásával lehet hozzáférni és a tranzakciók beküldéséhez is aláírási jelszó megadása szükséges.

Védett

A szervert a Netlock Üzleti tanúsítványkiadó, Magyarország vezető digitális igazolvány-kibocsátó cége igazolja. Az Erste Bank szerverét tűzfal védi.

Szabadon választható NetBank felhasználónév

Beállítása: NetBank/Beállítások/Felhasználónév beállítása menüpontban

Felhasználási és technikai feltételek

Technikai feltételek

Mi kell hozzá?

Erste Banknál vezetett számla

TeleBank szerződés (TPIN azonosító kód)

Erste NetBank szerződés

SMS fogadásra képes Mobiltelefon

Technikai feltételek

Személyi számítógép vagy Táblagép: Windows, MacOS, Android vagy iOS rendszerrel

Aktív internet kapcsolat

Internetes böngésző: SHA 256 RSA titkosítás kezelésére képes, nagyobb gyártótótól származó, biztonsági frissítésekkel ellátott, megfelelően beállított böngészőszoftver (pld. Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari, Microsoft Edge)