Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2018. december 15-ei szombati munkanapon az elektronikus csatornán bankon kívüli bankszámla javára kezdeményezett forint átutalási megbízások esetében 13:00 óra a végső benyújtási határidő.

A devizában adott fizetési megbízások, konverziót igénylő fizetési műveletek és deviza számla javára beérkező jóváírások szempontjából a szombati munkanapok nem minősülnek Banki munkanapnak, ezen megbízásokat a Bank átveszi, de azokat az azt követő első Banki munkanapon teljesíti.

Egyéb fizetési műveletek tekintetében a szombati munkanapon a Bank a Hirdetményében közzétett teljesítési rend szerint jár el.

Üdvözlettel:
Erste Bank Hungary Zrt.

Erste NetBank

Bankolás bárhol, bármikor

  • Átutalások, egyenleglekérdezés, számlatörténet, és lekötések pár gombnyomással
  • Heti 7 nap, napi 24 órás működés
  • A tranzakciókhoz még mobiltelefonos aláírási jelszó is szükséges a fokozott biztonságért.

Miért érdemes NetBankot igényelnie?

Kényelmes

A NetBank a világ bármely pontjáról, bármikor elérhető. Használata egyszerű, felhasználóbarát.

Rugalmas és sokoldalú

Bárhonnan hozzáférhet pénzügyeihez. Akár betétlekötésre és felbontásra is alkalmas, heti 7 nap, napi 24 órában. Az átutalási díj kedvezőbb, mint a papír-alapú tranzakciók esetében.

Gyors és biztonságos

A NetBankban engedélyezett bankszámlákhoz csak egyedi azonosító és jelszó megadásával lehet hozzáférni és a tranzakciók beküldéséhez is aláírási jelszó megadása szükséges.

Védett

A szervert a Netlock Üzleti tanúsítványkiadó, Magyarország vezető digitális igazolvány-kibocsátó cége igazolja. Az Erste Bank szerverét tűzfal védi.

Mi kell hozzá?

  • Erste Banknál vezetett számla
  • TeleBank szerződés (TPIN azonosító kód)
  • Erste NetBank szerződés
  •  SMS fogadásra képes Mobiltelefon

Milyen technikai feltételek szükségesek?

  • Személyi számítógép
  • Internet kapcsolat
  • Internet böngésző: SHA 256 RSA titkosítás kezelésére képes, nagyobb gyártótótól (Pl. Microsoft, Google, Mozilla, Opera) származó, biztonsági frissítésekkel ellátott, megfelelően beállított böngészőszoftver

NetBank felhasználói segédletek

NetBank-NetBroker összekapcsolás 

Ha Önnek van már értékpapír számlája, néhány kattintással összekapcsolhatja a NetBank és a NetBroker értékpapírszámla-vezető rendszerét. Ezt követően a NetBankban együtt láthatja a bankszámla és értékpapír számla egyenlegeit, díjmentesen átvezethet a két számla között, valamint vásárolhat és eladhat befektetési jegyeket, jegyezhet kötvényeket.

Befektetési jegy vásárlása 

A NetBankban már befektetéseit is kezelheti. Megmutatjuk, hogyan vásárolhat befektetési jegyet NetBankon keresztül.

Értékpapírszámla megnyitása online 

Ha még nincs értékpapír számlája, a NetBankon keresztül egyszerűen, online nyithat egyet.

Hitelkártya visszafizetés 

Ön egyszerűen egyenlítheti ki hitelkártya tartozását NetBankon keresztül.

Pénzügyi monitor 

A NetBank új, díjmentes funkciója kategóriákba sorolja tranzakcióit, és meg is jeleníti azokat könnyen értelmezhető grafikus formában.

Számlaátminősítés 

Számlacsomagja átváltását felnőtt Erste EgySzámlára már NetBankban is elvégezheti. Fontos! Csak az aktuális hirdetményben meghatározott számlatípusok minősíthetők át.

Kapcsolódó szolgáltatások