Az Erste Bank új internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatást vezetett be George Web és George App néven. A régi NetBankot fokozatosan kivezetjük, így helyette ismerje meg és használja George-ot!

A Mától Másképp Bankolok Stúdió csapata büszkén mutatja be a megújult internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatást (továbbiakban: NetBankot)!

Változik a NetBankba történő belépés és az online vásárlások jóváhagyása - Biztonságosabb lesz NetBank használat

A PSD2-nek nevezett új uniós szabályozás értelmében a bankoknak a jövőben erős ügyfél-hitelesítést (kétfaktoros azonosítást) kötelező bevezetniük. Ennek célja a biztonságosabb internetbanki szolgáltatás (a továbbiakban: NetBank) használat és az online vásárlás.

A változás időpontjától Önnek mindig szüksége lesz a mobiltelefonjára a NetBanki belépéshez és az online vásárlásaihoz is

Nézze meg az Erste NetBankot bemutató videót!
Kíváncsi a részletekre? Ismerje meg a funkciókat lépésről lépésre!

Számlák

Átutalás belföldön forintban

Rendszeres átutalás

Beszedési megbízás

Elektronikus igazolása és rendelkezésre bocsátása

Miért érdemes NetBankot igényelnie?

Kényelmes

A NetBank a világ bármely pontjáról, bármikor elérhető. Használata egyszerű, felhasználóbarát.

Rugalmas és sokoldalú

Bárhonnan hozzáférhet pénzügyeihez. Akár betétlekötésre és felbontásra is alkalmas, heti 7 nap, napi 24 órában. Az átutalási díj kedvezőbb, mint a papír-alapú tranzakciók esetében.

Gyors és biztonságos

A NetBankban engedélyezett bankszámlákhoz csak egyedi azonosító és jelszó megadásával lehet hozzáférni és a tranzakciók beküldéséhez is aláírási jelszó megadása szükséges.

Védett

A szervert a Netlock Üzleti tanúsítványkiadó, Magyarország vezető digitális igazolvány-kibocsátó cége igazolja. Az Erste Bank szerverét tűzfal védi.

Szabadon választható NetBank felhasználónév

Beállítása: NetBank/Beállítások/Felhasználónév beállítása menüpontban

Kérdések és ügyintézés