A Mától Másképp Bankolok Stúdió csapata büszkén mutatja be a megújult NetBankot!

Mi a Mától Másképp Bankolok Stúdióban azon dolgozunk minden nap, hogy Ön kényelmesebben és egyszerűbben intézhesse pénzügyeit. Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2019. január 26-án bemutattuk a megújult lakossági NetBankot, amely kifejezetten ügyfeleink igényeit szem előtt tartva készült és kapott új köntöst. Nézze meg, milyen lesz!

Miért érdemes NetBankot igényelnie?

Kényelmes

A NetBank a világ bármely pontjáról, bármikor elérhető. Használata egyszerű, felhasználóbarát.

Rugalmas és sokoldalú

Bárhonnan hozzáférhet pénzügyeihez. Akár betétlekötésre és felbontásra is alkalmas, heti 7 nap, napi 24 órában. Az átutalási díj kedvezőbb, mint a papír-alapú tranzakciók esetében.

Gyors és biztonságos

A NetBankban engedélyezett bankszámlákhoz csak egyedi azonosító és jelszó megadásával lehet hozzáférni és a tranzakciók beküldéséhez is aláírási jelszó megadása szükséges.

Védett

A szervert a Netlock Üzleti tanúsítványkiadó, Magyarország vezető digitális igazolvány-kibocsátó cége igazolja. Az Erste Bank szerverét tűzfal védi.

Felhasználási és technikai feltételek

Technikai feltételek

Mi kell hozzá?

Erste Banknál vezetett számla

TeleBank szerződés (TPIN azonosító kód)

Erste NetBank szerződés

SMS fogadásra képes Mobiltelefon

Technikai feltételek

Személyi számítógép vagy Táblagép: Windows, MacOS, Android vagy iOS rendszerrel

Aktív internet kapcsolat

Internetes böngésző: SHA 256 RSA titkosítás kezelésére képes, nagyobb gyártótótól származó, biztonsági frissítésekkel ellátott, megfelelően beállított böngészőszoftver (pld. Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari, Microsoft Edge)