George App

Töltsd le a George Appot, az Erste Bank internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatását!

Ismerd meg!

Nézd meg George bemutatkozó videóját.

Miben egyedi George?

#rendrakás #george #bankolas Költéseid is csoportosítsd egyedi #-ekkel!

George sokszínű. Te választhatod ki, éppen milyen.

Ha a George App nálad van, a számlák is kéznél vannak. Fotózd le őket, töltsd fel, tartsd őket egy helyen.

Csak semmi számolgatás! A kimutatások segítenek egyensúlyba hozni a pénzügyeidet!

Hogyan szerezd meg George-ot?

Ha Erste-ügyfél vagy és van MobilBankod, akkor frissítsd George Appra az alkalmazás-áruházadban, és lépj be!

Ha van Erstés számlád valamint internetbanki és mobilalkalmazási szerződésed is, akkor töltsd le a George Appot és regisztrálj az E-csatorna azonosítóddal és jelszavaddal. Ehhez itt egy videós segédlet.

Gyakori kérdések

Az E-csatorna szerződéseden megtalálod, egy 7 számjegyű azonosító számot vagy egy általad választott felhasználó nevet keress. Ha eddig NetBankot használtál, akkor az E-csatorna azonosítód megegyezik a régi NetBank azonosítóddal, így George-ba ugyanúgy tudsz belépni.

Utalást leggyorsabban az Áttekintő oldalról kezdeményezhetsz. Válaszd ki azt a terméket, amiről az utalást indítani szeretnéd, majd nyomj az „+ Új utalás” gombra a termék csempe alsó részén.

Betéti és virtuális kártyáidat mindig annál a számlaterméknél találod, amihez a kártya kapcsolva van.  Érintsd meg a számlaterméket, hogy megjelenjenek a tranzakciók, majd a fenti menüben válaszd a „Funkciók” menüpontot. A funkciókban találod meg bankkártyáidat. A bankkártya funkciók megjelenítéséhez csak érintsd meg a használni kívánt kártyát.

George Appon a sablonokat a +Új utalás gombra kattintva éri el, a Sablonok menüpontban.

Válaszd ki azt a kártyádat, amin módosítani szeretnéd a limitet, majd a kártya funkcióknál válaszd ki a „Kártyalimit” opciót. (Ha nem találod a kártyalimit menüpontot, itt találsz képes útmutatót.) A kártyalimit oldalon válaszd a „Kártyás fizetés” opciót. Add meg a beállítani kívánt összeget, fontos, hogy csak a minimum és a maximális limit közötti értéket adhatsz meg, ezek összege kártyánként eltérhet. A beállítás átmeneti, csak 24 óráig érvényes, utána visszaáll az eredetire. Az összeg megadása után válaszd a képernyő jobb felső sarkában található „Aláírás” gombot. Az aláíró oldalon ellenőrizd az adatokat, majd nyomj az „Aláírás” gombra. Sikeres beállítás után a „Kártyalimit”-ek oldalon ellenőrizheted, mikor áll vissza a limited az állandó szintre.

A limitmódosítást akkor is elvégezheted, ha van érvényes beállított 24 órás limited, így nem kell megvárnod, hogy elteljen a 24 óra, ha azonnal vissza szeretnéd állítani az előzőt.

Válaszd ki a kártyád, amin módosítani szeretnéd a limitet, majd a kártya funkcióknál válaszd ki a „Kártyalimit” opciót. (Ha nem találod a kártyalimit menüpontot, itt találsz képes útmutatót.) A kártyalimit oldalon válaszd a „Készpénzfelvétel” opciót. Add meg a beállítani kívánt összeget! Fontos, hogy csak a minimum és a maximális limit közötti értéket adhatsz meg, ezek összege kártyánként eltérhet. A beállítás átmeneti, csak 24 óráig érvényes, utána visszaáll az eredetire. Az összeg megadása után válaszd a képernyő jobb felső sarkában található „Aláírás” gombot. Az aláíró oldalon ellenőrizd az adatokat, majd nyomj az „Aláírás” gombra. Sikeres beállítás után a „Kártyalimit”-ek oldalon ellenőrizheted, mikor áll vissza a limited az állandó szintre.

A limitmódosítást akkor is elvégezheted, ha van érvényes beállított 24 órás limited, így nem kell megvárnod, hogy elteljen a 24 óra, ha azonnal vissza szeretnéd állítani az előzőt.

Az új internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásainkon, a George Weben és a George Appon keresztül más módon fizetheted közüzemi számláid. Ha jelenleg a Díjnet fiókodba érkező elektronikus számláidat az Erste NetBankba irányítod át, majd ott a Megbízások menüpontban egyenlíted ki, ezt átmenetileg, az Erste NetBank kivezetéséig még megteheted.

Azt követően beállíthatsz csoportos beszedést. Ezzel felhatalmazod a bankot, hogy a megadott szolgáltatónak jelezze, hogy ezentúl csoportos beszedéssel egyenlíted ki számláidat, egyúttal onnantól a bank engedi a szolgáltatónak beszedni a bankszámládról az aktuálisan fizetendő összeget minden hónapban. Így a továbbiakban nem lesz teendőd számláid befizetésével, azok automatikusan megtörténnek. Mindössze egyszer kell megadnod a szolgáltatókat, amelyeket bármikor módosíthatsz.

Pár érintés az egész. Az Áttekintés oldalon, annak a számlaterméknek a csempéjén bökj az "+ Új utalás" vagy "+ Saját számlák közötti átvezetés" gombra, melyről indítani szeretnéd az átvezetést. A következő oldal alsó részén találod felsorolva azokat a számlákat, melyre indíthatsz átvezetést. Válaszd ki a célszámlát! Ezt követően már csak az összeget kell megadnod és indíthatod is az átvezetést.

Apple készüléken a telefon „Beállítások” menüjében a George alkalmazást kiválasztva van lehetőség az „Előnyben részesített nyelv” módosítására.

Android készüléken lépj át a „Profil” fülre, majd válaszd a „Beállítások” menüpontot. A felsorolásból válaszd ki a „Nyelv beállítása” menüpontot, majd nyomj arra a nyelvre, amit használni szeretnél. A módosítások érvénybe léptetéséhez újra kell indítani az alkalmazást.

George egy nemzetközi márka. Nézd meg alábbi kis videónkat, amiből kiderül a névválasztás háttere:

Jelenleg nem érhető el, de fejlesztése folyamatban van. A funkciót továbbra is az Erste NetBankban éred el.

A George Web felületén a forint folyószámlád kiválasztva, a bal oldali menüben találod az Állandó megbízás funkciót.

Fordulónapi tartozásod kiegyenlítésekor a „Minimum fizetendő összeget” válaszd, ha a minimum törlesztendőt szeretnéd visszafizetni. Ha a fordulónapi teljes tartozásodat törlesztenéd, akkor az „Utolsó számla”-t válaszd. A fordulónapi tartozás megfizetésekor a „Jelenlegi tartozásod” alatt megjelenített összeget figyelmen kívül hagyhatod, ez mutatja meg, hogy az adott napon mennyi az összes lekönyvelt, de még vissza nem fizetett tartozásod. Ebben a fordulónap utáni tételek is benne vannak, amik visszafizetésére még több, mint egy hónapod van.

A funkció jelenleg nem érhető el, de fejlesztése folyamatban van. Hitelkártya számláról való átutalás indítására használd az Erste NetBankot.

Jelentkezz be a George alkalmazásba, válaszd a képernyő alján lévő Store menüpontot, majd a Hűségprogramok csempére koppintva ellenőrizheted az eddig gyűjtött pontjaidat, valamint kezdeményezheted azok beváltását.

A költség kategóriák technikai hiba miatt jelennek meg angolul a számlatörténetben, melynek javítása folyamatban van.

Jelenleg csak a tranzakció történetben szereplő, már teljesült megbízásoknál jelenik meg a szolgáltató neve, a Megbízások és zárolások menüpontban, a beszedés előtt még nem. A hiba javítása folyamatban van.