George Web

Fedezd fel weben is a bankolás szabadságát!

Irány a George Web, az Erste Bank internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatása.

Nem vagy Erstés? Már online is nyithatsz akár egy George számlát is.

Miben egyedi George?

Bármit elmondasz néhány #-gel? Rendszerezd így a pénzügyeidet is!

Elszórod a fontos iratokat? Töltsd fel a George Webre, hogy mindig kéznél legyenek!

Hamar megunod a környezeted? George-nál könnyen tapétát cserélhetsz.

George, mint pénzügyi asszisztens? Kész kimutatásokkal, elemzésekkel vár.

Próbáld ki most!

Ha először lépnél be, itt egy videós segédlet.

Gyakori kérdések

A George az Erste Bank új internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatása, amit a nemzetközi Erste Csoport már hat országában (Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Horvátországban és Magyarországon) bevezetett.

A George elérhető asztali számítógépen, Android, iOS és Huawei operációs rendszerű okostelefonokon és táblagépeken. Az internetbanki alkalmazás neve George Web, a mobilalkalmazási szolgáltatás neve George App.

Az új felületek felhasználóbarátak, folyamatosan fejlesztjük őket, így az ügyfeleinknek egyre több lehetőséget biztosít pénzügyeik kényelmes kezelésére.

A George Web elérhető minden Erste Bank ügyfél számára, aki rendelkezik internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás jogosultsággal. A belépést weboldalunk jobb oldalán találja, ahol az Erste NetBankot is. Belépéshez e-csatorna azonosítójára és jelszavára lesz szüksége (ez a régi NetBank azonosító és jelszó).

A www.erstebank.hu weboldal jobb oldalán az Online bankolás / George Web belépésre kattintva add meg az e-csatorna azonosítódat és jelszavadat, majd kattints a Bejelentkezésre. Ezután a telefonodra kapott értesítő jóváhagyásával vagy a beérkező SMS begépelésével hitelesítsd a belépést.

Az Erste NetBankot fokozatosan vezetjük ki 2021-ben, minden ügyfelünket tájékoztatjuk e-mailben és NetBank E-Akta üzenetben arról a dátumról, ameddig eléri az Erste NetBankot. Átmenetileg ügyfeleink elérik az Erste NetBankot és George Webet is.