Google Pay

Biztonságos, akár a bankkártyád. Csak ez a mobilod.

Google Pay

Biztonságos, akár a bankkártyád.
Csak ez a mobilod.

Nincs nálad a kártyád, de a telefonod igen? Fizess androidos mobiloddal vagy az arra alkalmas okosóráddal úgy, akár a bankkártyáddal! Biztonságos és egyszerű. Add hozzá a bankkártyád a Google Payhez a George Appban! 

Hogyan adhatod hozzá a kártyádat a Google Payhez?

Úgy segítünk, ahogy neked kényelmes. Nézd meg az aktiválás lépéseit a lenti videón, vagy görgess lejjebb az ábrához, ahol szintén láthatod, hogy hová kell koppintanod a George Appban!

 

Ha nincs még digitalizált Erste kártyád:

2. lépés

Kártya hozzáadása Google Payhez

3. lépés

Google Pay kártya használata

4. lépés

Erste Általános Szerződési Feltételek elfogadása

5. lépés

Erste Általános Szerződési Feltételek elfogadása

6. lépés

Google Pay applikáció alapértelmezetté tétele

7. lépés

Az applikáció készen áll a használatra!

8. lépés

Aktiváltad a Google Payt.

9. lépés

Aktív Google Pay a George Appban

Ha már van digitalizált Erste kártyád:

1. lépés

Koppints a számládra!

3. lépés

Válaszd ki a kártyát!

4. lépés

NFC ikon Google Pay aktiválása

5. lépés

Adatkezelési tájékoztató elfogadása

Az 5. lépéstől a folyamat megegyezik az előbb felsoroltakkal.

Mire van szükséged a használatához?

Mindenekelőtt NFC képes mobiltelefonra, és optimális esetben 6.0-nál magasabb verziószámú android operációs rendszerre.* Ha a telefonod operációs rendszere elavult, azt előbb frissítened kell.

Mennyire biztonságos a mobilos fizetés?

Ne aggódj, a fizetés Google Payjel teljesen biztonságos. Ez a technológia egy virtuális kártyaszámot rendel a kártyádhoz a valós helyett, így a kártyád tényleges számát nem tárolja a felület, és nem juthat el a kereskedőhöz, akinél éppen vásárolsz. Sőt, a telefonod sem tárolja, így, ha illetéktelen kezekbe kerül, akkor sem jutnak hozzá a kártyaadataidhoz.

Hogyan használd a Google Payt vásárlásnál?

A Google Payt használhatod online vásárlásaidnál és NFC fizetésre alkalmas POS termináloknál. Utóbbinál fel kell oldanod a telefonod képernyőjét, és odaérinteni azt a POS terminálhoz.

Nincs még George Appod?

Nem csak a vásárlásaidat, hanem egyéb pénzügyeidet is intézheted egyszerűen a mobilodról. Ehhez töltsd le a George Appot a Google Play áruházból! Regisztrációd után George egyből felkínálja neked a lehetőséget, hogy pár koppintással digitalizáld erstés kártyáidat a Google Paybe.

Technikai feltételek

A George App az Erste Bank mobilalkalmazási szolgáltatása.

  • A Google Pay használatához George Appal történő digitalizáció esetén minimum 8.0 verziószámú android rendszerrel bíró okostelefon, valamint aktív internetkapcsolat (mobilinternet- vagy wifi kapcsolat) és NFC chippel rendelkező okostelefon szükséges.
  • Okosórás fizetés esetén csak NFC fizetésre alkalmas, a Google Payt támogató eszközökkel lehetséges a vásárlás. Google Wallet alkalmazáson keresztüli digitalizáció esetén minimum 5.0 verziószámú operációs rendszerrel bíró okostelefon szükséges.
  • A Google Pay szolgáltatás szabályait a Google, Google Pay ÁSZF tartalmazza.

Gyakori kérdések