Mindig naprakészen!

Biztonságban a pénzügyekben!

  • Tartsa kézben pénzmozgásait SMS-szolgáltatásainkkal!
  • Értesítés bankkártya tranzakciókról és számlaegyenleg változásról
  • Internetes vásárlás biztonságosan: Internetes Vásárlás Ellenőrző Kód SMS-szolgáltatással

Őrszem szolgáltatás

Értesítést küldünk a számlákon történő pénzmozgásokról, illetve a kártyás költésekről. Az értesítés kérhető SMS-ben vagy George App értesítéssel (push üzenet) is.

Beállított számlánként és kártyánként havidíjat vonunk le a megkezdett hónapokban, valamint darabdíjat a kiküldött SMS-ek után. A díjakat a Lakossági Elektronikus Csatorna Szolgáltatások hirdetménye tartalmazza.

Erste Hírnök SMS-szolgáltatás

A szolgáltatás 2021. június 12-től nem igényelhető.

Az Erste Hírnök SMS-szolgáltatás (továbbiakban: Erste Hírnök) segítségével a betéti kártya használatról és folyószámláján teljesült tranzakciókról egyaránt SMS üzenetet kap mobiltelefonjára, legyen szó betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlásról belföldön vagy külföldön, készpénzfelvételről külföldön vagy belföldön, átutalásról (például átutalás belföldön forintban, rendszeres átutalás, átutalás euróban (SEPA), átutalás egyéb devizában), beszedésről (csoportos beszedésről) vagy épp jóváírásról.

Erste Hírnök esetén SMS üzenetet a szolgáltatáshoz - a mindenkor hatályos hirdetményben - meghatározott összeghatár felett küldünk, melyet igénye szerint TeleBankon keresztül módosíthat.

Erste Hitelkártya Hírnök SMS-szolgáltatás

2021. október 2-től nem igényelhető!

A havi díj ellenében igénybe vehető Erste Hitelkártya Hírnök SMS-szolgáltatásunkkal (továbbiakban: Erste Hitelkártya Hírnök) nyomon követheti költéseit.

Az igénylését követően azonnali SMS értesítést küldünk a tranzakciókról, legyen az betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön vagy külföldön (hitelkártyával, továbbiakban: vásárlás), készpénzfelvétel külföldön vagy belföldön, átutalás (például átutalás belföldön forintban, rendszeres átutalás, átutalás euróban (SEPA), átutalás egyéb devizában), beszedés (csoportos beszedés) vagy épp jóváírás.

Hitelkártya Hírnök esetén SMS üzenetet a szolgáltatáshoz - a mindenkor hatályos hirdetményben - meghatározott összeghatár felett küldünk, melyet igénye szerint TeleBankon keresztül módosíthat.

Erste SzámlaŐr SMS-szolgáltatás

A szolgáltatás 2021. június 12-től nem igényelhető.

A szolgáltatás keretében SMS formájában értesítést küldünk a Számlatulajdonos által megadott maximum 3 mobil telefonszámra a számlán történő alábbi eseményekről:

  • Fióki és postai készpénz ki/befizetés
  • Betét funkciók: lekötéskor és számlára történő jóváíráskor
  • Limitfigyelés
  • Beszedés (csoportos beszedési megbízások)
  • Átutalás (például átutalás belföldön forintban, rendszeres átutalás, átutalás euróban (SEPA), átutalás egyéb devizában), vagy jóváírás

Az igénylés során Ön határozhatja meg, hogy mely tranzakciótípusokról kér üzenetet, és megadhat egy-egy limitet, amely összeg alatt nem kér üzenetet. Erste SzámlaŐr SMS-szolgáltatás (továbbiakban: Erste SzámlaŐr) kizárólag „Számlavezetési Keretszerződéses” („B” kategória) bankszámlákhoz igényelhető.

Erste KártyaŐr SMS-szolgáltatás

A szolgáltatás 2021. június 12-től nem igényelhető.

Az Erste KártyaŐr SMS-szolgáltatás (továbbiakban: Erste KártyaŐr) a bankkártya sikeres használatáról (pl. betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlásról belföldön vagy külföldön, készpénzfelvételről külföldön vagy belföldön, Mastercard MoneySend tranzakció fogadása stb.) és a sikertelen tranzakciókról (pl. számlafedezetlenség, PIN kód tévesztés stb.) is azonnal SMS üzenetet küld mobiltelefonjára.

Ön határozhatja meg, hogy mely kártyáihoz rendel KártyaŐr szolgáltatást (fő- és/vagy társkártya), mekkora összeg feletti betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlásról (belföldön vagy külföldön), készpénzfelvételről (külföldön vagy belföldön) esetén küldjön a Bank SMS-t. Erste KártyaŐr szolgáltatás kizárólag „Számlavezetési Keretszerződéses” („B” kategória) bankszámlákhoz igényelhető.

Hitelkártya termékhez kapcsolódó Erste KártyaŐr esetén SMS üzenetet a szolgáltatáshoz - a mindenkor hatályos hirdetményben - meghatározott összeghatár felett küldünk, melyet igénye szerint Telebankon keresztül módosíthat.

SMS Max szolgáltatás

A szolgáltatás 2021. június 12-től nem igényelhető.

Az SMS Max szolgáltatással (továbbiakban: SMS Max) betéti kártya használatról és folyószámláján teljesült tranzakciókról kap SMS értesítést, legyen szó betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlásról belföldön vagy külföldön, készpénzfelvételről külföldön vagy belföldön, átutalásról (például átutalás belföldön forintban, rendszeres átutalás, átutalás euróban (SEPA), átutalás egyéb devizában), beszedésről (csoportos beszedésről) vagy épp jóváírásról.

SMS Max esetén SMS üzenetet a szolgáltatáshoz - a mindenkor hatályos hirdetményben - meghatározott összeghatár felett küldünk, melyet igénye szerint TeleBankon keresztül módosíthat.

Erste Internetes Vásárlás Ellenőrző Kód SMS-szolgáltatás

A díjmentes Internetes Vásárlás Ellenőrző Kód SMS-szolgáltatás (továbbiakban: Erste Internetes Vásárlás Ellenőrző Kód SMS) egy megadott mobiltelefonszámra (Kártyabirtokos telefonszáma) küldött biztonsági kód, amelyet interneten keresztül, betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlások belföldön vagy külföldön  esetén szükséges megadni a képernyőn.

Az SMS kód küldés csak abban az esetben működik, amennyiben:

  • a számlatulajdonos a szolgáltatást igényelte bankfiókban vagy telefonos banki szolgáltatáson  (továbbiakban: TeleBank) keresztül a kártyához vagy számára a bank automatikusan beállította ÉS
  • az internetes elfogadó hely regisztrálva van a kártyatársaságnál, melyet a Mastercard Securecode vagy VISA Verified by VISA logó jelöl:

A Kártyabirtokos a kód megadásával hagyja jóvá a tranzakciót. A szolgáltatás bármely lakossági betéti kártya-szolgáltatáshoz és hitelkártya-szolgáltatáshoz igényelhető (kivéve: Visa Virtuális kártya).

Erste HitelŐr SMS-szolgáltatás

Az Erste HitelŐr SMS-szolgáltatás (továbbiakban: Erste HitelŐr SMS) igénybe vétele esetén a bank a Számlatulajdonos által megadott maximum 3 mobil telefonszámra, a forint- és devizahitelek, valamint forint és deviza alapú személyi kölcsön törlesztési esedékességéről SMS üzenetben tájékoztatást küld.

Erste TeleBankŐr SMS-szolgáltatás

A szolgáltatás 2021. június 12-től nem igényelhető.

Az Erste TeleBankŐr SMS-szolgáltatás (továbbiakban: Erste TeleBankŐr) a sikeres telefonos banki szolgáltatás (továbbiakban: TeleBank) azonosításról küld SMS üzenetet mobiltelefonjára. Erste TeleBankŐr kizárólag „Számlavezetési Keretszerződéses („B” kategória) bankszámlákhoz igényelhető.

Erste Reggeli Egyenlegközlő SMS-szolgáltatás

A szolgáltatás 2021. június 12-től nem igényelhető.

Szolgáltatásunk akár napi rendszerességgel küld üzenetet a számlaegyenlegben bekövetkező változásokról, rendelkezésre álló számlaegyenlegről. Erste Reggeli Egyenlegközlő SMS- szolgáltatás (továbbiakban: Erste Reggeli Egyenlegközlő) kizárólag „Számlavezetési Keretszerződéses” („B” kategória) bankszámlákhoz igényelhető.

Erste Interaktív Egyenlegközlő SMS-szolgáltatás

A szolgáltatás 2021. június 12-től nem igényelhető.

Amennyiben a Számlatulajdonos SMS üzenetként elküldi a 06-30-344-4481-es telefonszámra a szolgáltatás aktiválásakor megadott azonosítóját, SMS üzenetben elküldjük bankszámlájának aktuális egyenlegét. Erste Interaktív Egyenlegközlő SMS-szolgáltatás (továbbiakban: Erste Interaktív Egyenlegközlő) kizárólag „Számlavezetési Keretszerződéses” („B” kategória) bankszámlákhoz igényelhető.

Kik vehetik igénybe az SMS-szolgáltatást?

Erste Hitelkártya Hírnök

Élő hitelkártyával rendelkező lakossági ügyfeleink. (A szolgáltatás 2021. július 1-től korlátozottan igényelhető.)

Internetes Vásárlás Ellenőrző SMS Kód SMS

Élő lakossági betéti kártyával vagy hitelkártyával rendelkező lakossági ügyfeleink.

Erste HitelŐr

Forint- vagy devizahitellel, valamint forint vagy deviza alapú személyi kölcsönnel rendelkező ügyfeleink.

Erste KártyaŐr SMS

Élő lakossági betéti kártyával vagy hitelkártyával rendelkező lakossági ügyfeleink. (A szolgáltatás 2021. június 12-től nem igényelhető.)

Erste TeleBankŐr SMS

Lakossági bankszámlával és TeleBank szolgáltatással rendelkező lakossági ügyfeleink. (A szolgáltatás 2021. június 12-től nem igényelhető.)

Erste Hírnök / Erste Egyenlegközlő SMS / Erste Interaktív SMS / Erste SzámlaŐr SMS / SMS Max:

Lakossági bankszámlával rendelkező lakossági ügyfeleink. (A szolgáltatás 2021. június 12-től nem igényelhető.)

Hogyan igényelheti SMS-szolgáltatásainkat?

Kapcsolja be az Őrszem szolgáltatást
George Web vagy George App segítségével!

Vagy hívja a TeleBankot:

+36 1 298 0222

Vagy látogasson el egy bankfiókba:

Bankfiók kereső

Kapcsolódó szolgáltatások

Feltételek

A mindenkor aktuális kamatok és kondíciók a hirdetményben olvashatók.