Váltás George-ra

Ismerd meg alaposabban a George Webet

George épp csak megérkezett Magyarországra, de már 500 000 ügyfelünk használja. Ők már felfedezték, megismerték. És szeretik!

Ha te még nem tetted meg, most eljött az idő. Mert ez a nyár ügyfeleink életében George megismeréséről és használatának elkezdéséről szól. A NetBankot fokozatosan kivezetjük, így mindenkit szeretnénk átsegíteni az új világba, a George világba.

Tudjuk, hogy a változás erőfeszítéseket igényelhet. De George újat és többet ad, egy új világ nyílik meg most általa az online bankolásban. Érdemes energiát belefektetni, hogy megismerjük. Több funkcióval, a mindennapokat könnyítő megoldásokkal segíti a pénzügyek intézését és átlátását. Ahogy a digitális világ, úgy George is folyamatosan fejődik. Rendszeresen új és újabb megoldásokkal bővül, hogy minél több mindent és minél egyszerűbben tudj segítségével intézni.

Lássuk, mi is történik! Búcsúzás a NetBanktól

Az Erste NetBankot 2021 márciusától kezdődően fokozatosan vezetjük ki, így a NetBank jogosultság megszűnése ügyfelenként változó. Vannak ügyfeleink, akik már nem érik el és a George Webet használják helyette, mások pedig még mindkettő alkalmazást elérik párhuzamosan.

Mindenkit elektronikus levélben (NetBank postaláda) értesítünk arról, hogy a NetBank jogosultsága mikor szűnik meg. Célunk, hogy az őszre mindenki kizárólag George felhasználóvá váljon.

De hol is van George Web? És hogy kell belépni?

A jó hír, hogy George Webre ugyanúgy lehet belépni, ahogyan az Erste NetBankba: a fent található Online bankolás menüpontból rákattintva a belépéshez ugyanarra az azonosítóra és jelszóra van szükség, amit eddig is használtál.

Miben más a George Web?

Mi az, ami máshogy működik a megszokotthoz képest?

 • Kártyalimit módosítás: George-ban ideiglenesen megemelhető vagy csökkenthető a vásárlási és készpénzfelvételi limit összege, ami maximum 24 óra múlva automatikusan visszaáll az állandó limit összegére. A 24 órás limitállítást George Weben a „Termékeid” menüpontban, az adott kártyát kiválasztva érhető el.
 • Sablonra történő utalás megerősítése: biztonságunk érdekében a sablonra történő utalás esetében is kérhet George alkalmanként megerősítést (telefonra érkező értesítés, SMS).
 • Átvezetés: George-ban a saját számlák közötti átvezetés is az átutalás funkcióból indítható, a név és számlaszám mezőkben ki tudja választani a saját számláját (ha pedig rányom háromszor egymás után a szóközre a Név mezőben, George automatikusan azokat ajánlja fel).

Miben más, mint a NetBank, mivel tud többet?

Számos olyan funkcióval, megoldással rendelkezik, amik megkönnyítik az életünket az online bankolás során. Csak párat kiemelve az újdonságok közül:

 • Nem kell hosszasan keresgélni, George megmutatja egyből, amire kíváncsiak vagyunk. A keresőben a tranzakciók között tudunk keresni megadott szavakra, akárcsak a Google böngészőjében.
 • Költéseinket bekategorizálja, így egy pillantással átlátjuk, mikor mire mennyit költöttünk.
 • Szabadon választott tranzakcióinkat megjelölhetjük #-gel, hogy utána lelistázza nekünk abban a kategóriában milyen kiadásaink vagy éppen bevételeink voltak.
 • Színezhetjük, képekkel láthatjuk el a termékeket, hátterét megváltoztathatjuk, magunkra szabhatjuk.
 • Képeket csatolhatunk egyes költésekhez, így bármikor könnyen visszakereshető mondjuk egy mosógép jótállási jegye.
 • Az „Új termék” menüpontban online igényelhetünk terméket, anélkül, hogy bármilyen fiókba bemennénk. Legyen szó egy személyi kölcsönről, vagy számlanyitásról, hitelkártya-igénylésről, betétlekötésről. Az itt online igényelhető termékek köre folyamatosan bővülni fog.

Funkciók, amik még úton vannak, hamarosan ezekkel is bővül a George Web!

Vannak olyan funkciók, amik pillanatnyilag még nem elérhetőek George-ban, de folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek minél előbb életre keljenek.

Mik ezek?

 • hitelkártyáknál automatikus havi minimumtörlesztés beállítása,
 • korábban rögzített sablon törlése,
 • fizetési kérelem indítása,
 • másodlagos azonosító megadása, szerkesztése,
 • a könnyített törlesztés igénylése és részletfizetési szolgáltatások termékinformáció.

Amire mást megoldást kínál George

Az internetbankon belüli Díjnet fizetés nem lesz megtalálható a George Web felületen, de a számlafizetés csoportos beszedéssel vagy MobilePay szolgáltatásunkkal egyszerűen elvégezhető. Illetve a változás a Díjneten keresztül elérhető egyéb fizetési módokat nem érinti, így a jövőben is kifizetheti Díjnetbe érkező e-számláit iCsekk alkalmazással vagy bankkártyás fizetéssel.

A teljesség igényével                                                         

Az aktuálisan elérhető funkciókat, melyeket folyamatosan frissítünk, a Lakossági elektronikus csatorna szolgáltatások hirdetményében tesszük közzé.

Ha elakadnál? Segítünk!

Ügyfeleink mondták