Vásárolj Visa kártyáddal és szerezd meg az eMAG utalványodat!

Fedezd fel Visa kártyád minden előnyét, bárhol is legyél a világban!

Vásárolj 2022. augusztus 1. - szeptember 30. között Erste Visa kártyáddal külföldön vagy külföldi webshopban devizában és a tiéd lehet egy eMAG vásárlási utalvány1!

Milyen értékben kell vásárolnod?

Használd az Erste Visa kártyádat és vegyél részt az akcióban!

Költs összesen legalább 50 000 Ft értékben bármilyen devizában a fentiek szerint és 5 000 Ft-os online eMAG utalványt adunk!

VAGY

Költs összesen legalább 100 000 Ft értékben bármilyen devizában a fentiek szerint és 10 000 Ft-os online eMAG utalványt adunk!

Fontos tudnod:

  • A két ajánlatot nem vonhatod össze.
  • A promóció feltételeinek teljesítése esetén az online eMAG utalvány kódokat legkésőbb 2022.11.15-ig küldjük el e-mailben.

Feltételek

A Bank által szervezett Visa bankkártya deviza költési promócióban (a továbbiakban „Promóció”) részt vehetsz, ha:

  1. 2022.07.31-én élő lakossági Visa MAX, Visa Classic hitelkártyával (a továbbiakban „kártya”) vagy Visa betéti bankkártyával (továbbiakban „kártya”) rendelkeztél főkártyabirtokosként (a továbbiakban „Főkártyabirtokos”), és
  2. 2021.08.01. - 2021.09.30. között legfeljebb 50 000 Ft értékben vásároltál kártyáddal devizában, és
  3. 2022.08.01-i banki rendszeradatok szerint hozzájárultál, hogy a bank szolgáltatásaival, termékeivel kapcsolatban e-mailen keresztül reklámüzenetet küldjön.

Nem vehetsz részt, ha kártyádat a Promóció alatt vagy Promóciós ajándék megküldéségig megszűnteted vagy a megszüntetés folyamatban van.

Kérdésed van?

1 Az eMAG utalvány felhasználásának fő szabályai a https://www.emag.hu/info/vasarlasi-utalvany oldalon érhetőek el.

2A promócióba beleszámít az emailben meghatározott Visa kártyával történő minden vásárlás (pl. az online vásárlás, a kártya terminálon keresztüli vásárlás, érintéses fizetés), melyet nem forintban végzel el külföldön vagy külföldi webshopban. A feltételek megállapításakor a bank a könyvelt tranzakciót veszi figyelembe.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek.

A Visa betéti bankkártyák és a számlavezetési feltételeket Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a Bank Üzletszabályzata, a kondíciókat és a kedvezményeket a mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla (EBKM: 0,01%) és Betéti Kamat Hirdetménye és annak 3. sz. és 3.1 sz. mellékletei, a Visa bankkártya deviza költési promóció részleteit a 4.sz melléklete tartalmazzák. A Visa hitelkártya részletes feltételeit a Bank mindenkor hatályos Lakossági Hitelkártya Általános Szerződési Feltételei és a Lakossági Hitel Hirdetmény tartalmazzák.