Hitelkártya részletfizetési szolgáltatások

Egyedülálló módon akár 5 perc alatt részletfizetési lehetőséget biztosítunk hitelkártyája segítségével!*

 • A Tele-Kölcsönnek köszönhetően kényelmesen készpénzhez juthat felhasználható hitelkerete terhére.
 • A Könnyített Törlesztés segítségével hitelkártyás vásárlásait akár havi részletekben is visszafizetheti.

Tele-Kölcsön

A Tele-Kölcsönnek köszönhetően, kényelmesen, akár külön dokumentáció nélkül készpénzhez juthat felhasználható hitelkerete terhére.**

Előnyei:

 • Gyors: az igényelt összeg az Ön által megadott bankszámlára érkezik 24 órán belül.
 • Rugalmas: a bank által meghatározott keretek között Ön választhatja ki a megfelelő futamidőt (már 12-től akár 60 hónapig), vagy a havi törlesztőrészletet, amit fizetni kíván.
 • Kiszámítható: a törlesztés havonta egyenlő részletekben történik.
 • Kedvező: alacsony kamattal juthat a szükséges összeghez.
 • Kényelmes: a szolgáltatás egy telefonhívás után elérhető Erste hitelkártyájával, külön dokumentáció benyújtása nélkül!

Havi kamat: 2,49% THM: 35,48%1

Reprezentatív példa: 500.000 Ft hitelösszeg, 3 év futamidő, 2,492% a hitel teljes díjában foglalt díj, jutalék, költség és adó 268.632 Ft, THM (Teljes Hiteldíj Mutató): 35,48%, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 768.632 Ft, a havi törlesztőrészletek összege: 21.200 Ft.

Számolja ki most, hogy milyen havi törlesztőrészlettel igényelhet - akár külön dokumentáció nélkül - Erste Tele-Kölcsönt felhasználható hitelkerete terhére!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen visszahívást, és munkatársunk hamarosan felkeresi, hogy megbeszéljék a részleteket.

Könnyített Törlesztés

A Könnyített Törlesztésnek köszönhetően a hitelkártyájával történő vásárlásait akár havi részletekben is visszafizetheti. Vásároljon hitelkártyájával egy tévét, foglaljon le egy nyaralást, vagy lepje meg szeretteit egy ajándékkal legalább 50 000 Ft értékben, és fizesse vissza egyenlő részletekben!2

Előnyei:

 • Rugalmas: A bank által meghatározott keretek között Ön választhatja ki a megfelelő futamidőt (már 6-tól akár 60 hónapig), valamint a havi törlesztőrészletet, amit fizetni kíván.
 • Kiszámítható: A törlesztés egyenlő havi részletekben történik.
 • Kedvező:  Alacsony kamattal juthat a szükséges összeghez.
 • Kényelmes: A szolgáltatás egy telefonhívás után elérhető Erste hitelkártyájával, külön dokumentáció benyújtása nélkül!

Havi kamat: 2,49% THM: 34,36%3

Reprezentatív példa: Hitel teljes összege: 500.000 Ft, hitel futamideje: 36 hónap, hitelkamat: 2,492%, hitelkamat típusa: fix, a hitel teljes díjában foglalt díj, jutalék, költség, adó: 263.143 Ft, THM (Teljes Hiteldíjmutató): 34,36%, fizetendő teljes összeg: 763.143 Ft, törlesztőrészlet havi összege: 21.198 Ft

Jogi feltételek

A havi rögzített kamatláb és a hozzá tartozó THM érték futamidőnként eltérhet. A bank fenntartja a jogot, hogy az egyes ügyletekre eltérő kamatlábat határozzon meg.


*Az igénylés pillanatában elérhető, aktuális felhasználható hitelkeretének terhére igényelheti a szolgáltatásunkat. Kérje telefonos ügyfélszolgálatunk tájékoztatást a pontos igényelhető összegről.

**Az Erste Tele-Kölcsön a Hitelkártyához kapcsolódó olyan, TeleBankon keresztül igénybe vehető kiegészítő szolgáltatás, amely alapján a Számlatulajdonosnak lehetősége van arra, hogy a Bank jóváhagyása alapján, az általa kiválasztott bármely belföldi számlára, a Hirdetményben meghatározott feltételeknek maradéktalanul megfelelő átutalást kezdeményezzen, majd az átutalás összegét több egyenlő részletben, a Tranzakciók összege után fizetendő Kamathoz képest alacsonyabb kamattal fizesse vissza.

1A THM a fogyasztóknak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv., valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Kormányrendelet alapján 500.000 Ft hitel összeg, 3 év futamidő, 2,492% rögzített havi hitelkamat és a nyitási díj (az igénybe vett összeg 1,09%-a min. 3 545 max. 11 817 Ft) figyelembevételével került meghatározásra. Felhívjuk figyelmét, hogy minden elszámolási időszakban legalább a havi számlakivonatban meghatározott minimum fizetendő összeget kell visszafizetnie.

2Könnyített Törlesztés – jelenti a Hitelkártyához kapcsolódó olyan kiegészítő szolgáltatást, amely alapján a Főkártyabirtokosnak lehetősége van arra, hogy az általa kiválasztott, a Hirdetményben meghatározott feltételeknek maradéktalanul megfelelő Vásárlás összegét - Bank jóváhagyása alapján -, több egyenlő részletben, a Tranzakciók összege után fizetendő Kamathoz képest alacsonyabb kamattal fizesse vissza.

3A THM a fogyasztóknak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv., valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Kormányrendelet alapján 500.000 Ft hitel összeg, 3 év futamidő, 2,492% rögzített havi hitelkamat figyelembevételével került meghatározásra. Felhívjuk figyelmét, hogy minden elszámolási időszakban legalább a havi számlakivonatban meghatározott minimum fizetendő összeget kell visszafizetnie. A THM értéke az egyes ügyletekre jellemző hitelkamat függvényében változik.