LoungeKey

Exkluzív utazási élmény az Erste Platinum Hitelkártyával

 • Évente összesen 10 darab belépés az exkluzív LoungeKey reptéri várókba világszerte
 • Társkártya igénylés esetén további 10 db díjmentes belépés a hitelkártya felmutatásával

Az Erste Platinum Hitelkártya ingyenes prémium szolgáltatása, a LoungeKey, évente összesen 10 darab belépést biztosít az exkluzív LoungeKey várókba világszerte, amelyet akár Ön, akár Önnel utazó vendégei is díjmentesen igénybe vehetnek. Amennyiben társkártyát is igényel, ahhoz további 10 darab díjmentes belépés jár a kártya birtokosának a hitelkártya felmutatásával. 

Relaxációs lehetőség, frissítők, snackek, internet hozzáférés és egyéb szabadidős szolgáltatások gondoskodnak róla, hogy a repülésig kellemesen, exkluzív körülmények között tölthesse idejét.

 

6 egyszerű lépés a LoungeKey szolgáltatás kényelmes használatához:

 1. Látogasson el a LoungeKey weboldalára (loungekey.com/ersteplatinum) és regisztrálja saját fiókját hitelkártyája adatainak megadásával!
 2. Töltse le a LoungeKey mobilalkalmazást okostelefonjára!
 3. Lépjen be regisztrált fiókjába a weboldalon, vagy a mobilalkalmazáson keresztül
 4. Keresse ki az Önhöz legközelebb eső várót az oldal, illetve az applikáció segítségével
 5. Lépjen be a kiválasztott váróba kártyájának felmutatásával!
 6. Kövesse figyelemmel regisztrált fiókjában a rendelkezésére álló ingyenes belépések számát!

Ezt követően töltse le a LoungeKey applikációt Android Market vagy az Apple Store segítségével.

A budapesti Liszt Ferenc repülőtéren az alábbi exkluzív várók szolgáltatásait tudja igénybe venni utazásai során:

 • Menzies Aviation Lounge - Budapest Liszt Ferenc Intl,
 • SkyCourt TerminalSkyCourt Lounge - Budapest Liszt Ferenc Intl,
 • SkyCourt TerminalPlatinum Lounge - Budapest Liszt Ferenc Intl,
 • Terminal 2APlatinum Lounge- Budapest Liszt Ferenc Intl, Terminal 2B

 

Az Erste Platinum Hitelkártyához kapcsolódó LoungeKey szolgáltatásnak 10 darabos keretén belül díjmentesen léphet be világszerte több mint 650 exkluzív repülőtéri váróba.  A szolgáltatás igénybevételéhez nincs szüksége külön tagsági kártyára, hitelkártyája felmutatásával élvezheti a várók kényelmét repüléséig.

A LoungeKey szolgáltatást díjmentesen biztosítjuk Platinum fő-és társkártyabirtokosaink számára, aminek köszönhetően évente 10 darab díjmentes belépés jár Önnek a LoungeKey várókba világszerte, majd az ezt követő látogatások alkalmával 30 USD költség mellett veheti igénybe az exkluzív várók szolgáltatásait. Amennyiben felhasználta évi 10 darab díjmentes keretét és a váróhasználat díjköteles, úgy azt a LoungeKey terheli az igénybevételt követő 5 munkanapon belül vásárlási tranzakcióként. Az ingyenes látogatások száma minden év január 1-jén újratöltődik.

A szolgáltatás automatikusan kapcsolódik Erste Platinum Hitelkártyájához.  A szolgáltatás használatához látogasson el és regisztráljon hitelkártya adatainak megadásával a https://www.loungekey.com/ersteplatinum oldalon.

A LoungeKey applikáció eléréshez, először regisztrálnia kell Erste Platinum Hitelkártyáját a https://www.loungekey.com/ersteplatinum weboldalon. Ezt követően töltse le a LoungeKey applikációt Android Market vagy az Apple Store segítségével. Az applikáció elindítását követően a weboldalon regisztrált adatokkal tud bejelentkezni.  Az applikációval megkeresheti az Önhöz legközelebb eső LoungeKey várót, illetve nyomon követheti a LoungeKey várókba történő belépéseinek részleteit.

 • Utazása előtt lépjen be felhasználó fiókjába a https://www.loungekey.com/ersteplatinum weboldalon, vagy az okos telefonjára letöltött LoungeKey applikáción keresztül
 • Ellenőrizze, hogy hol található az adott repülőtéren Önhöz legközelebb eső LoungeKey váró!
 • Lépjen be a kiválasztott váróba!
 • A váróba történő belépéskor mutassa fel Erste Platinum Hitelkártyáját és beszálló kártyáját a váró recepcióján! 
 • A kártyáját a mágnes csíkos leolvasóval ellenőrzik, ezzel máris igénybe veheti a váró szolgáltatásait!