Tájékoztató a Mastercard Airport Lounge ÁSZF változásáról

2019. április 1-től a Mastercard Airport Lounge ÁSZF változásával Wizz Air Hitelkártyájához, Erste Mastercard Gold bankkártyájához, Erste Mastercard World Gold bankkártyájához, továbbá Erste Platinum Hitelkártyájához kapcsolódó meglévő szolgáltatások mellé több új, kényelmi funkció érhető el, melyekkel szélesebb körű előnyöket élvezhet a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren és a Papp László Budapest Sportaréna területén. 

Díjmentesen igénybe vehető új szolgáltatások

Ingyenes Fast Track Sáv a budapesti reptéren

Felejtse el a reptéri sorban állást! Bankkártyájával lehetősége nyílik arra, hogy értékes időt spórolva a biztonsági ellenőrzéshez Gyorsító Sávot vegyen igénybe.

Ingyenes Gyors Sáv használat a Budapest Arénában
Bankkártyája felmutatásával immár a legforgalmasabb rendezvények idején is kényelmesen, a Gyors Sáv bejáraton juthat be a Papp László Budapest Sportarénába.

Ingyenes Premium Lounge belépés a Budapest Arénában

A Papp László Budapest Sportaréna Premium Lounge exkluzív társalgójában prémium környezetben, vendégváró snackekkel és frissítőkkel hangolódhat bármely programra. 

Felhívjuk figyelmét a Wizz Air Hitelkártya, az Erste Mastercard Gold bankkártya és az Erste Mastercard World Gold bankkártya birtokosainknak, hogy 2020. január 1-jétől csak térítés ellenében veheti igénybe a Mastercard Budapesti reptéri várót.

A Mastercard Airport Lounge fenti változása a Platinum Hitelkártyával rendelkezőket nem érinti.

Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük, hívja az Erste TeleBankot vagy látogasson el a https://www.mastercard.hu/hu-hu/consumers/offers-promotions/premium-selection/mastercard-airport-lounge.html oldalra.