Erste SuperShop Hitelkártya*

Mindig extra pontokkal!

  • 2 az 1-ben: hitelkártya és pontgyűjtő kártya egyben
  • Gyorsabban gyűjtheti a SuperShop pontokat
  • Partneri körön kívüli vásárlásai után is pontokat kap a banktól

THM: 39,4%

* Az Erste Bank Hungary Zrt. 2018. december 31-én kilépett a SuperShop Törzsvásárlói Programból és megszűnteti az Erste SuperShop Hitelkártyát. 2019. január 1-től a Bank nem bocsát ki Erste pontokat, így a SuperShop partneri körben történt vásárlások után ekkortól a SuperShop program szerint (ÁRF-KB) járó partneri (SuperShop alap) pontok kerülnek jóváírásra a kártyabirtokos számára. Az Erste SuperShop Hitelkártya SuperShop pontgyűjtő és -beváltó funkciója mindaddig működik, amíg a SuperShop Hitelkártya helyett kibocsátott Erste MAX Hitelkártya aktiválása meg nem történik, de legkésőbb 2019. február 1-ig.

2 az 1-ben

Minden, amit egy hitelkártyától elvárhat, és minden előny, amit egy pontgyűjtő kártya nyújtani tud. Ha az Erste SuperShop Hitelkártyát választja, a bank által adott extra pontokkal gyorsabban gyűjtheti pontjait!

Pontgyűjtés és pontbeváltás az Erste SuperShop Hitelkártyával*

Gyűjtsön SuperShop pontokat vásárlásai után azzal a hitelkártyával, amellyel fizet. Összegyűjtött pontjai beváltását is intézheti az Erste SuperShop Hitelkártyával.

A kártya kibocsátási díja levásárolható!

Ha a hitelkártyával végrehajtott vásárlások összege eléri a kibocsátási díj összegét, a következő elszámolási napon jóváírjuk a kibocsátási díjnak megfelelő összeget.1

Több, mint 800 elfogadóhely és bankfiók

Az Erste SuperShop Hitelkártya előnyeit több mint 800 elfogadóhelyen és bankfiókban élvezheti.

Pontgyűjtő folyószámla

Társkártyát is igényelhet hozzá, így a családnak lehetősége van közösen, egy pontfolyószámlán gyűjteni a pontokat.
 

Kapcsolódó szolgáltatások

Válogasson élethelyzete és igényei szerint biztonsági és kényelmi szolgáltatásaink között!

További hitelkártyák

Feltételek

Reprezentatív példa

Hitelkeret összege 375 000 Ft
Futamidő 12 hónap
Hitelkamat mértéke és típusa évi 32,64%, rögzített kamatozású
Teljes hiteldíj mutató 39,4%
Fogyasztó által fizetendő teljes összeg 486 314 Ft
Hitelkeret teljes díja 111 314 Ft

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján 375 ezer forint hitelösszeg, 12 hónap futamidő, a rögzített havi hitelkamat, valamint a zárlati díj figyelembevételével került kiszámításra. A kamat mértéke, a kártya kibocsátási díj és annak levásárlásának részletes feltételei, valamint a zárlati díj a mindenkori hatályos Lakossági Hitel Hirdetményben kerül rögzítésre. A Bank a THM számításánál nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát

Jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos  Lakossági HitelkártyaÁltalános Szerződési Feltételei és a  Lakossági Hitel Hirdetmény tartalmazzák, amelyek megtalálhatóak a bankfiókokban és honlapunkon. A pontgyűjtés és pontbeváltás feltételeit a SuperShop Bankkártya és Hitelkártya Pontgyűjtő Feltételei és SuperShop Általános Részvételi Feltételek Kártyabirtokosok részére elenevezésű dokumentumok tartalmazzák.

A banki hiteltermékekkel kapcsolatos további termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat a Magyar Nemzeti Bank honlapján http://www.mnb.hu/fogyasztovedelemtalálhat.

1A kibocsátási díjnak megfelelő összeg a hitelkártya kibocsátását követő három hónapon belül vásárolható le. A főkártya és társkártya kibocsátási díjának megfelelő összeg levásárlása külön-külön szükséges, azaz hitelkártyánként kell elérnie a vásárlások összegének a kibocsátási díj összegét. A kibocsátási díj mértékéről és részleteiről a Lakossági Hitel Hirdetményből tájékozódhat.