Erste SuperShop Hitelkártya

Mindig extra pontokkal!

  • 2 az 1-ben: hitelkártya és pontgyűjtő kártya egyben
  • Gyorsabban gyűjtheti a SuperShop pontokat
  • Partneri körön kívüli vásárlásai után is pontokat kap a banktól

THM: 39,4%*

2018. július 2-től a Bank új Erste SuperShop Hitelkártya főkártya igényléseket nem fogad be. A már kibocsátott, élő Erste SuperShop Hitelkártya főkártyákhoz 2018. október 31-ig igényelhető társkártya.

2 az 1-ben

Minden, amit egy hitelkártyától elvárhat, és minden előny, amit egy pontgyűjtő kártya nyújtani tud. Ha az Erste SuperShop Hitelkártyát választja, a bank által adott extra pontokkal gyorsabban gyűjtheti pontjait!

Pontgyűjtés és pontbeváltás az Erste SuperShop Hitelkártyával

Gyűjtsön SuperShop pontokat vásárlásai után azzal a hitelkártyával, amellyel fizet. Összegyűjtött pontjai beváltását is intézheti az Erste SuperShop Hitelkártyával.

A kártya kibocsátási díja levásárolható!

Ha a hitelkártyával végrehajtott vásárlások összege eléri a kibocsátási díj összegét, a következő elszámolási napon jóváírjuk a kibocsátási díjnak megfelelő összeget.1

Több, mint 800 elfogadóhely és bankfiók

Az Erste SuperShop Hitelkártya előnyeit több mint 800 elfogadóhelyen és bankfiókban élvezheti.

Pontgyűjtő folyószámla

Társkártyát is igényelhet hozzá, így a családnak lehetősége van közösen, egy pontfolyószámlán gyűjteni a pontokat.
 

Kapcsolódó szolgáltatások

Válogasson élethelyzete és igényei szerint biztonsági és kényelmi szolgáltatásaink között!

További hitelkártyák

Jogi feltételek

Reprezentatív példa:

Hitelkeret összege: 375 000 Ft
Futamidő: 12 hónap
Hitelkamat mértéke és típusa: évi 32,64%, rögzített kamatozású
Teljes hiteldíj mutató: 39,4%

Fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 486 314 Ft
Hitelkeret teljes díja: 111 314 Ft

*A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján 375 ezer forint hitelösszeg, 12 hónap futamidő, a rögzített havi hitelkamat, valamint a zárlati díj figyelembevételével került kiszámításra. A kamat mértéke, a kártya kibocsátási díj és annak levásárlásának részletes feltételei, valamint a zárlati díj a mindenkori hatályos Lakossági Hitel Hirdetményben kerül rögzítésre. A bank a THM számításánál nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos  Lakossági Hitelkártya Általános Szerződési Feltételei és a  Lakossági Hitel Hirdetmény tartalmazzák, amelyek megtalálhatóak a bankfiókokban és honlapunkon. A pontgyűjtés és pontbeváltás feltételeit a SuperShop Bankkártya és Hitelkártya Pontgyűjtő Feltételei és SuperShop Általános Részvételi Feltételek Kártyabirtokosok részére elenevezésű dokumentumok tartalmazzák.

A banki hiteltermékekkel kapcsolatos további termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat a Magyar Nemzeti Bank honlapján http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem találhat.

1A kibocsátási díjnak megfelelő összeg a hitelkártya kibocsátását követő három hónapon belül vásárolható le. A főkártya és társkártya kibocsátási díjának megfelelő összeg levásárlása külön-külön szükséges, azaz hitelkártyánként kell elérnie a vásárlások összegének a kibocsátási díj összegét. A kibocsátási díj mértékéről és részleteiről a Lakossági Hitel Hirdetményből tájékozódhat.