Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. január 24. 22:00 óra és 2020. január 25. 8:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett rendszer-karbantartási munkálatokat végzünk, amely több szolgáltatásunk (Erste Lakossági NetBank, Erste Vállalati NetBank, Erste MobilBank, Electra, Internetes Vásárlást Ellenőrző SMS kód, sms szolgáltatások, weboldal szolgáltatások) működését is befolyásolja. A karbantartás 2020. január 24. 21:00 óra és 2020. január 26. 24:00 óra közötti időszakban a TeleBank szolgáltatás működését is befolyásolja.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed between this Friday, Saturday and Sunday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services:Between 10:00 p.m. on January 24, 2020 and 8 a.m. on January 25, 2020 the operation of Erste Retail NetBank, Erste Corporate NetBank, Electra, Erste MobilBank, 3D Secure Code, sms services, website services will be suspended. Between 9 p.m. on January 24, 2020 and midnight of January 26, 2020 the operation of Erste TeleBank will be suspended.

 

A részletekért kattintson!/Please click here for details


Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

Wizz Discount Club

 • Wizz Air Hitelkártyájához (főkártyához) díjmentes Wizz Discount Club tagság kapcsolódik
 • Széleskörű kedvezmények repülőjegy betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlásához belföldön és külföldön (hitelkártyával, a továbbiakban: vásárláshoz)
 • A kedvezményeket akár 5 útitársával is megoszthatja

Wizz Air Hitelkártya főkártya birtokosként Önnek l Standard tagság jár, így még kedvezőbb áron vásárolhat Wizz Air repülőjegyet! A felsorolt kedvezményeket 1 (egy) útitársával is megoszthatja, ha Önnel közös foglalásban szerepel. Azok a Wizz Air Hitelkártya birtokosnak, akik jelenleg Wizz Discount Club csoportos tagságuk van, 2019.06.01-től az esedékes éves megújulása után Standard tagságra minősül át. 

Garantált, legalább 2900 Ft-os árkedvezmény mindegyik járaton, irányonként, minden 5990 Ft feletti viteldíjból**, bármikor az éves tagság ideje alatt. Kérjük, ne feledje, ha a jegyár alacsonyabb 5990 Ft-nál, nincs garantált árkedvezmény.

Irányonként 1450 Ft megtakarítás minden online vásárolt nagyméretű kézipoggyász és feladott poggyász után.

Prémium ajánlatok: a kizárólag tagoknak szóló akciókról elsőként értesíti Önt a Wizz Air, illetve további kedvezményekben részesülhet, amennyiben feliratkozik a WIZZ Hírlevélre.

A Wizz Discount Club tagság igénybevételének módja***:


A Wizz Air Hitelkártya Főkártyájához kapcsolódó Wizz Discount Club tagságát a Főkártyabirtokosnak aktiválnia kell hitelkártyájának kézhezvételét követően az alábbi módon: 

 1. Amennyiben már regisztrált a Wizz Air oldalán, úgy a  Wizz Air regisztráció során használt email címét megadja Erste Netbankon. A megadott email címet a Bank továbbítja Wizz Air felé. További teendője Wizz Air hitelkártyájának  és Wizz Air számlájának összekapcsolása tekintetében nincs.
 2. Amennyiben még nem regisztrált a Wizz Air oldalán, úgy
  Erste Netbankon megadja az email címét. A megadott email címet a Bank továbbítja Wizz Air felé. Wizz Air megnyitja a Főkártyabirtokos ügyfél részére a Wizz Air számlát (fiókot) és visszaküldi a Banknak a megnyitott Wizz Air számla (fiók) számát. A pontok átadása a Wizz Air számlaszámhoz kötötten történik. A Wizz Air email-ben értesíti az ügyfelet, a regisztráció megkezdéséről, megküldve az ügyfél részére a belépési adatokat és kéri, h véglegesítse a regisztrációs (lépjen be és töltse fel személyes adatait).

  Fontos: A Főkártyabirtokos ügyfél számláján kizárólag abban az esetben írja jóvá a Wizz Air a Bank által átadott pontokat, ha az ügyfél a Wizz Airnél az általa kötelezően előírt adatokat megadja.

 3. Az összekapcsolást követően legkésőbb 3 nap múlva automatikusan aktiválódik Standard Club tagsága, amit regisztrált Wizz fiókjában a Saját Profil menüpont alatt ellenőrizhet.
 4. Ezt követőn saját Wizz fiókjába belépve a Club tagság által biztosított kedvezményes viteldíjakkal és a csökkentett poggyászdíjakkal foglalhat a Wizz Air oldalán saját maga és útitársai számára. 

Amennyiben elvégezte a fent felsorolt lépéseket és mégsem látja Wizz Discount Club tagságát Wizz fiókjában, kérjük, jelezze a telefonos banki szolgáltatáson (Erste TeleBank).


További tudnivalók:

 • A hitelkártyájához kapcsolódó Wizz Discount Club tagságot egy éves érvényességi idővel állítja be a Wizz Air.
 • Az egy éves érvényességi idő letelte után a Wizz Air automatikusan, újabb egy évvel meghosszabbítja a tagságot mindaddig, amíg Ön érvényes Wizz Air Hitelkártya főkártyával rendelkezik.
 • Azon ügyfeleink, akik már korábban vásároltak Wizz Discount Club tagságot, az eredeti tagság lejárta után fogják megkapni az egy éves, ingyenes Standard tagságot.

Jogi feltételek 

 

** A jegyárak magukban foglalják az adókat, a kötelező díjakat, az adminisztrációs díjat, valamint egy kisméretű kézipoggyászt.

*** A Wizz Air Hitelkártya főkártyabirtokosok számára a Wizz Discount Club tagságot visszavonásig díjmentesen biztosítja a Wizz Air.