Wizz Discount Club

  • Wizz Air Hitelkártyájához (főkártyához) díjmentes Wizz Discount Club tagság kapcsolódik
  • Széleskörű kedvezmények repülőjegy vásárláshoz
  • A kedvezményeket akár 5 útitársával is megoszthatja*

Wizz Air Hitelkártya főkártya birtokosként Önnek ráadásul Csoportos tagság jár, így még kedvezőbb áron vásárolhat Wizz Air repülőjegyet, ha családjával, barátaival utazik! A felsorolt kedvezményeket akár 5 útitársával is megoszthatja, ha Önnel közös foglalásban szerepelnek. 2019.06.01-től a Wizz Discount Club Csoportos tagsága az esedékes éves megújulása után Standard tagságra minősül át, így egy foglalás során maximum további 1 (egy) együtt utazó személy adható meg és az egyik utazónak a felhasználni kívánt Wizz Air egyenleget tartalmazó Wizz Air számlával kell rendelkeznie (Főkártyabirtokos).*

Garantált, legalább 2900 Ft-os árkedvezmény mindegyik járaton, irányonként, minden 5990 Ft feletti viteldíjból**, bármikor az éves tagság ideje alatt. Kérjük, ne feledje, ha a jegyár alacsonyabb 5990 Ft-nál, nincs garantált árkedvezmény.

Irányonként 1450 Ft megtakarítás minden online vásárolt nagyméretű kézipoggyász és feladott poggyász után.

Prémium ajánlatok: a kizárólag tagoknak szóló akciókról elsőként értesíti Önt a Wizz Air, illetve további kedvezményekben részesülhet, amennyiben feliratkozik a WIZZ Hírlevélre.

(A tagság éves díja Wizz Air Hitelkártya nélkül: 19 990 Ft)

A Wizz Discount Club tagság igénybevételének módja***:


A Wizz Air Hitelkártya főkártyájához kapcsolódó Wizz Discount Club tagságát aktiválnia kell hitelkártyájának kézhezvételét követően az alábbi módon: 

  1. Amennyiben még nem rendelkezik Wizz fiókkal, akkor regisztrálnia kell a Wizz Air oldalán.
  2. Létrehozott vagy meglévő Wizz fiókját össze kell kapcsolnia Erste NetBankjával.
  3. Az összekapcsolást követően legkésőbb 3 nap múlva automatikusan aktiválódik csoportos Club tagsága, amit regisztrált Wizz fiókjában a Saját Profil menüpont alatt ellenőrizhet.
  4. Ezt követőn saját Wizz fiókjába belépve a Club tagság által biztosított kedvezményes viteldíjakkal és a csökkentett poggyászdíjakkal foglalhat a Wizz Air oldalán saját maga és útitársai számára. 

Amennyiben elvégezte a fent felsorolt lépéseket és mégsem látja Wizz Discount Club tagságát Wizz fiókjában, kérjük, jelezze az Erste TeleBankon, a 06 1 298 0222-es telefonszámon.


További tudnivalók:

  • A hitelkártyájához kapcsolódó Wizz Discount Club tagságot egy éves érvényességi idővel állítja be a Wizz Air.
  • Az egy éves érvényességi idő letelte után a Wizz Air automatikusan, újabb egy évvel meghosszabbítja a tagságot mindaddig, amíg Ön érvényes Wizz Air Hitelkártya főkártyával rendelkezik.
  • Azon ügyfeleink, akik már korábban vásároltak Wizz Discount Club tagságot, az eredeti tagság lejárta után fogják megkapni az egy éves, ingyenes tagságot.

Jogi feltételek 

 

* Legfeljebb 5 útitárs foglalásonként, plusz a Club tag, összesen maximum 6 utas foglalásonként. 
 
 ** A jegyárak magukban foglalják az adókat, a kötelező díjakat, az adminisztrációs díjat, valamint egy kisméretű kézipoggyászt.

*** A Wizz Air Hitelkártya főkártyabirtokosok számára a Wizz Discount Club tagságot visszavonásig díjmentesen biztosítja a Wizz Air.