Wizz Discount Club

 • Wizz Air Hitelkártyájához (főkártyához) díjmentes Wizz Discount Club tagság kapcsolódik
 • Széleskörű kedvezmények repülőjegy betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlásához belföldön és külföldön (hitelkártyával, a továbbiakban: vásárláshoz)
 • A kedvezményeket akár egy útitársával is megoszthatja

Wizz Air Hitelkártya főkártya birtokosként Önnek l Standard tagság jár, így még kedvezőbb áron vásárolhat Wizz Air repülőjegyet! A felsorolt kedvezményeket 1 (egy) útitársával is megoszthatja, ha Önnel közös foglalásban szerepel. Azok a Wizz Air Hitelkártya birtokosnak, akik jelenleg Wizz Discount Club csoportos tagságuk van, 2019.06.01-től az esedékes éves megújulása után Standard tagságra minősül át. 

Garantált, legalább 2900 Ft-os árkedvezmény mindegyik járaton, irányonként, minden 5990 Ft feletti viteldíjból**, bármikor az éves tagság ideje alatt. Kérjük, ne feledje, ha a jegyár alacsonyabb 5990 Ft-nál, nincs garantált árkedvezmény.

Irányonként 1450 Ft megtakarítás minden online vásárolt nagyméretű kézipoggyász és feladott poggyász után.

Prémium ajánlatok: a kizárólag tagoknak szóló akciókról elsőként értesíti Önt a Wizz Air, illetve további kedvezményekben részesülhet, amennyiben feliratkozik a WIZZ Hírlevélre.

A Wizz Discount Club tagság igénybevételének módja***:


A Wizz Air Hitelkártya Főkártyájához kapcsolódó Wizz Discount Club tagságát a Főkártyabirtokosnak aktiválnia kell hitelkártyájának kézhezvételét követően az alábbi módon: 

 1. Amennyiben már regisztrált a Wizz Air oldalán, úgy a  Wizz Air regisztráció során használt email címét megadja Erste Netbankon. A megadott email címet a Bank továbbítja Wizz Air felé. További teendője Wizz Air hitelkártyájának  és Wizz Air számlájának összekapcsolása tekintetében nincs.
 2. Amennyiben még nem regisztrált a Wizz Air oldalán, úgy
  Erste Netbankon megadja az email címét. A megadott email címet a Bank továbbítja Wizz Air felé. Wizz Air megnyitja a Főkártyabirtokos ügyfél részére a Wizz Air számlát (fiókot) és visszaküldi a Banknak a megnyitott Wizz Air számla (fiók) számát. A pontok átadása a Wizz Air számlaszámhoz kötötten történik. A Wizz Air email-ben értesíti az ügyfelet, a regisztráció megkezdéséről, megküldve az ügyfél részére a belépési adatokat és kéri, h véglegesítse a regisztrációs (lépjen be és töltse fel személyes adatait).

  Fontos: A Főkártyabirtokos ügyfél számláján kizárólag abban az esetben írja jóvá a Wizz Air a Bank által átadott pontokat, ha az ügyfél a Wizz Airnél az általa kötelezően előírt adatokat megadja.

 3. Az összekapcsolást követően legkésőbb 3 nap múlva automatikusan aktiválódik Standard Club tagsága, amit regisztrált Wizz fiókjában a Saját Profil menüpont alatt ellenőrizhet.
 4. Ezt követőn saját Wizz fiókjába belépve a Club tagság által biztosított kedvezményes viteldíjakkal és a csökkentett poggyászdíjakkal foglalhat a Wizz Air oldalán saját maga és útitársai számára. 

Amennyiben elvégezte a fent felsorolt lépéseket és mégsem látja Wizz Discount Club tagságát Wizz fiókjában, kérjük, jelezze a telefonos banki szolgáltatáson (Erste TeleBank).


További tudnivalók:

 • A hitelkártyájához kapcsolódó Wizz Discount Club tagságot egy éves érvényességi idővel állítja be a Wizz Air.
 • Az egy éves érvényességi idő letelte után a Wizz Air automatikusan, újabb egy évvel meghosszabbítja a tagságot mindaddig, amíg Ön érvényes Wizz Air Hitelkártya főkártyával rendelkezik.
 • Azon ügyfeleink, akik már korábban vásároltak Wizz Discount Club tagságot, az eredeti tagság lejárta után fogják megkapni az egy éves, ingyenes Standard tagságot.

Jogi feltételek 

 

** A jegyárak magukban foglalják az adókat, a kötelező díjakat, az adminisztrációs díjat, valamint egy kisméretű kézipoggyászt.

*** A Wizz Air Hitelkártya főkártyabirtokosok számára a Wizz Discount Club tagságot visszavonásig díjmentesen biztosítja a Wizz Air.