Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2019. május 24-26. között tervezett, a Bankok számára kötelezően előírt rendszer-karbantartási munkálatokat végzünk, amely több szolgáltatásunk (NetBank, Electra, mobilalkalmazások, TeleBank) működését is
befolyásolja.

Please note, that due to system maintenance Works during the weekend  of 24-26 of May, 2019 the Erste NetBank, NetBank for Corporate Customers and MobilBank operation may be suspended. The maintenance and developments are also for your future convenience. Thank you for your patience and understanding.

A részletekért kattintson! / Please click for more details

Wizz Discount Club

  • Wizz Air Hitelkártyájához (főkártyához) díjmentes Wizz Discount Club tagság kapcsolódik
  • Széleskörű kedvezmények repülőjegy vásárláshoz
  • A kedvezményeket akár 5 útitársával is megoszthatja*

Wizz Air Hitelkártya főkártya birtokosként Önnek ráadásul Csoportos tagság jár, így még kedvezőbb áron vásárolhat Wizz Air repülőjegyet, ha családjával, barátaival utazik! A felsorolt kedvezményeket akár 5 útitársával is megoszthatja, ha Önnel közös foglalásban szerepelnek. 2019.06.01-től a Wizz Discount Club Csoportos tagsága az esedékes éves megújulása után Standard tagságra minősül át, így egy foglalás során maximum további 1 (egy) együtt utazó személy adható meg és az egyik utazónak a felhasználni kívánt Wizz Air egyenleget tartalmazó Wizz Air számlával kell rendelkeznie (Főkártyabirtokos).*

Garantált, legalább 2900 Ft-os árkedvezmény mindegyik járaton, irányonként, minden 5990 Ft feletti viteldíjból**, bármikor az éves tagság ideje alatt. Kérjük, ne feledje, ha a jegyár alacsonyabb 5990 Ft-nál, nincs garantált árkedvezmény.

Irányonként 1450 Ft megtakarítás minden online vásárolt nagyméretű kézipoggyász és feladott poggyász után.

Prémium ajánlatok: a kizárólag tagoknak szóló akciókról elsőként értesíti Önt a Wizz Air, illetve további kedvezményekben részesülhet, amennyiben feliratkozik a WIZZ Hírlevélre.

(A tagság éves díja Wizz Air Hitelkártya nélkül: 19 990 Ft)

A Wizz Discount Club tagság igénybevételének módja***:


A Wizz Air Hitelkártya főkártyájához kapcsolódó Wizz Discount Club tagságát aktiválnia kell hitelkártyájának kézhezvételét követően az alábbi módon: 

  1. Amennyiben még nem rendelkezik Wizz fiókkal, akkor regisztrálnia kell a Wizz Air oldalán.
  2. Létrehozott vagy meglévő Wizz fiókját össze kell kapcsolnia Erste NetBankjával.
  3. Az összekapcsolást követően legkésőbb 3 nap múlva automatikusan aktiválódik csoportos Club tagsága, amit regisztrált Wizz fiókjában a Saját Profil menüpont alatt ellenőrizhet.
  4. Ezt követőn saját Wizz fiókjába belépve a Club tagság által biztosított kedvezményes viteldíjakkal és a csökkentett poggyászdíjakkal foglalhat a Wizz Air oldalán saját maga és útitársai számára. 

Amennyiben elvégezte a fent felsorolt lépéseket és mégsem látja Wizz Discount Club tagságát Wizz fiókjában, kérjük, jelezze az Erste TeleBankon, a 06 1 298 0222-es telefonszámon.


További tudnivalók:

  • A hitelkártyájához kapcsolódó Wizz Discount Club tagságot egy éves érvényességi idővel állítja be a Wizz Air.
  • Az egy éves érvényességi idő letelte után a Wizz Air automatikusan, újabb egy évvel meghosszabbítja a tagságot mindaddig, amíg Ön érvényes Wizz Air Hitelkártya főkártyával rendelkezik.
  • Azon ügyfeleink, akik már korábban vásároltak Wizz Discount Club tagságot, az eredeti tagság lejárta után fogják megkapni az egy éves, ingyenes tagságot.

Jogi feltételek 

 

* Legfeljebb 5 útitárs foglalásonként, plusz a Club tag, összesen maximum 6 utas foglalásonként. 
 
 ** A jegyárak magukban foglalják az adókat, a kötelező díjakat, az adminisztrációs díjat, valamint egy kisméretű kézipoggyászt.

*** A Wizz Air Hitelkártya főkártyabirtokosok számára a Wizz Discount Club tagságot visszavonásig díjmentesen biztosítja a Wizz Air.