Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2018. december 15-ei szombati munkanapon az elektronikus csatornán bankon kívüli bankszámla javára kezdeményezett forint átutalási megbízások esetében 13:00 óra a végső benyújtási határidő.

A devizában adott fizetési megbízások, konverziót igénylő fizetési műveletek és deviza számla javára beérkező jóváírások szempontjából a szombati munkanapok nem minősülnek Banki munkanapnak, ezen megbízásokat a Bank átveszi, de azokat az azt követő első Banki munkanapon teljesíti.

Egyéb fizetési műveletek tekintetében a szombati munkanapon a Bank a Hirdetményében közzétett teljesítési rend szerint jár el.

Üdvözlettel:
Erste Bank Hungary Zrt.

Wizz Discount Club

 • Wizz Air Hitelkártyájához (főkártyához) díjmentes Wizz Discount Club tagság kapcsolódik
 • Széleskörű kedvezmények repülőjegy vásárláshoz
 • A kedvezményeket akár 5 útitársával is megoszthatja*

Wizz Air Hitelkártya főkártya birtokosként Önnek ráadásul Csoportos tagság jár, így még kedvezőbb áron vásárolhat Wizz Air repülőjegyet, ha családjával, barátaival utazik! A felsorolt kedvezményeket akár 5 útitársával is megoszthatja, ha Önnel közös foglalásban szerepelnek.*

Garantált, legalább 2900 Ft-os árkedvezmény mindegyik járaton, irányonként, minden 5990 Ft feletti viteldíjból**, bármikor az éves tagság ideje alatt. Kérjük, ne feledje, ha a jegyár alacsonyabb 5990 Ft-nál, nincs garantált árkedvezmény.

Irányonként 1450 Ft megtakarítás minden online vásárolt nagyméretű kézipoggyász és feladott poggyász után.

Prémium ajánlatok: a kizárólag tagoknak szóló akciókról elsőként értesíti Önt a Wizz Air, illetve további kedvezményekben részesülhet, amennyiben feliratkozik a WIZZ Hírlevélre.

(A tagság éves díja Wizz Air Hitelkártya nélkül: 19 990 Ft)

A Wizz Discount Club Csoportos tagság igénybevételének módja***:


A Wizz Air Hitelkártya főkártyájához kapcsolódó Wizz Discount Club Csoportos tagságát aktiválnia kell hitelkártyájának kézhezvételét követően az alábbi módon: 

 1. Amennyiben még nem rendelkezik Wizz fiókkal, akkor regisztrálnia kell a Wizz Air oldalán.
 2. Létrehozott vagy meglévő Wizz fiókját össze kell kapcsolnia Erste NetBankjával. 
  Fiókjai összekapcsolásához kérjük, hogy lépésről-lépésre haladjon végig a Pontbeváltási Útmutatónkon
 3. Az összekapcsolást követően legkésőbb 3 nap múlva automatikusan aktiválódik csoportos Club tagsága, amit regisztrált Wizz fiókjában a Saját Profil menüpont alatt ellenőrizhet.
 4. Ezt követőn saját Wizz fiókjába belépve a Club tagság által biztosított kedvezményes viteldíjakkal és a csökkentett poggyászdíjakkal foglalhat a Wizz Air oldalán saját maga és útitársai számára. 

Amennyiben elvégezte a fent felsorolt lépéseket és mégsem látja Wizz Discount Club Csoportos tagságát Wizz fiókjában, kérjük, jelezze az Erste TeleBankon, a 06 1 298 0222-es telefonszámon.


További tudnivalók:

 • A hitelkártyájához kapcsolódó Wizz Discount Club tagságot egy éves érvényességi idővel állítja be a Wizz Air.
 • Az egy éves érvényességi idő letelte után a Wizz Air automatikusan, újabb egy évvel meghosszabbítja a Csoportos tagságot mindaddig, amíg Ön érvényes Wizz Air Hitelkártya főkártyával rendelkezik.
 • Azon ügyfeleink, akik már korábban vásároltak Wizz Discount Club tagságot, az eredeti tagság lejárta után fogják megkapni az egy éves, ingyenes Csoportos tagságot.

Jogi feltételek 

 

* Legfeljebb 5 útitárs foglalásonként, plusz a Club tag, összesen maximum 6 utas foglalásonként. 
 
 ** A jegyárak magukban foglalják az adókat, a kötelező díjakat, az adminisztrációs díjat, valamint egy kisméretű kézipoggyászt.

*** A Wizz Air Hitelkártya főkártyabirtokosok számára a Wizz Discount Club Csoportos tagságot visszavonásig díjmentesen biztosítja a Wizz Air.