Erste Ajánlóprogram

Sikeres ajánlásonként jóváírást adunk.

Tartsatok össze a bankolás terén is! Ajánld családodnak, ismerőseidnek az Erste Bank szolgáltatásait, mi pedig akár 10 000 Ft jóváírással jutalmazunk mindkettőtöket sikeres, az ajánlatban feltüntetett lakossági számlanyitás esetén.

Megérkezett George! Ajánlóprogramunkban már a jövő bankolásának élményét is megoszthatod ismerőseiddel! A George számlához trendi George kártya és a legújabb internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásunk jár, hogy kevesebb erőfeszítéssel többet hozhass ki a pénzügyeidből.

Milyen kedvezményre vagy jogosult?

 • Cseperedő bankszámla nyitása esetén 5 000 Ft-ot
 • Erste EgySzámla Díjcsomag (felnőtt és nyugdíjas kedvezménnyel), Erste Privilégium „X” Díjcsomag, George Díjcsomag, George Online Díjcsomag, Erste Prémium Díjcsomag és Erste Kolléga Díjcsomagok nyitása esetén pedig 10 000 Ft-ot írunk jóvá számládon.

Egy évben 5 ajánlás után vagy jogosult a kedvezményekre, azonban bátran ajánld ennél többször is bankunkat, mert az ajánlottad minden esetben kaphat kedvezményt.

Amennyiben a számlanyitást követő 6 hónapon belül az ajánlott számlája megszűnik, abban az esetben a kedvezményre való jogosultság megszűnik, és a jóváírt kedvezményt levonjuk.

Milyen további feltételei vannak a kedvezménynek?1

 • Az ajánlott bankkártyát igényel a számlanyitással egyidejűleg.
  (Cseperedő bankszámla nyitása esetén, amennyiben a számlanyitó életkora nem éri el a 7 évet, úgy a kártya igénylés nélkül is jogosult a kedvezményre.)
 • Erste EgySzámla Díjcsomag (felnőtt és nyugdíjas kedvezménnyel), Erste Privilégium „X” Díjcsomag, George Díjcsomag, George Online Díjcsomag és Erste Kolléga Díjcsomagok nyitása esetén, a kedvezményes havi ügyfélkapcsolati-, illetve kedvezményes havi csomagdíj feltétele teljesítésre kerül a számlanyitást követő második vizsgálati időszak végéig.
 • Cseperedő Bankszámla nyitása esetén a számlanyitást követő két naptári hónap átlagos záróegyenlege meghaladja a 20.000 Ft-ot
 • Erste Prémium Díjcsomag nyitása esetén, a szegmens limit teljesítésre kerül a számlanyitást követő második vizsgálati időszak végéig.

Ki lehet ajánló?

Bárki, aki rendelkezik az Erste Banknál vezetett lakossági bankszámlával.

Ki lehet az ajánlott?

Bárkit ajánlhatsz, azonban arra légy tekintettel, hogy kedvezményre csak akkor vagytok jogosultak, ha az ajánlottad az ajánlóprogramban résztvevő új lakossági folyószámlát nyit, és a számlanyitást megelőző 3 hónapban nem rendelkezett nálunk folyószámlával.

Mit kell tenned ajánlóként?

 1. Az ajánlókódod az internetbanki szolgáltatásunkban (George App-on és George Web-en található Store-ban) találhatod, vagy kérd bármely bankfiókunkban munkatársaink segítségét!
 2. Az ajánlókódot add át az ajánlottadnak!
 3. Az ajánlottnak a kóddal kell lakossági számlát nyitnia. A feltételek teljesítése esetén a következő hónap során írjuk jóvá a számládon a kedvezményt.

Mit kell tenned ajánlottként?

Az ajánlódtól kapott ajánlókódot add meg a számlanyitás során, és a feltételek teljesítését követően jóvá is írjuk a kedvezményt a számládon.

Jogi feltételek

Jelen tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. Az ajánlóprogram részletes leírása a mindenkor aktuális Lakossági bankszámla és betéti kamat hirdetmény 4. számú melléklete tartalmazza: https://gate.erstebank.hu/hirdetmenyek

A kedvezményes havi ügyfélkapcsolati-, kedvezményes havi csomagdíj-, illetve a szegmenslimit feltételei és vizsgálati időszaka, a Lakossági bankszámla és betéti hirdetmények, 2.1.sz és 2.5.sz mellékletében, illetve az Erste Prémium ügyfélszegmens részére értékesített szolgáltatások díjai és jutalékai hirdetményben található.

EBKM: 0,01%