Erste Ajánlóprogram

Sikeres ajánlásonként jóváírást adunk.

Tartsatok össze a bankolás terén is! Ajánld családodnak, ismerőseidnek az Erste Bank szolgáltatásait, mi pedig akár 10 000 Ft jóváírással jutalmazunk mindkettőtöket sikeres, az ajánlatban feltüntetett lakossági számlanyitás esetén.

Milyen kedvezményre vagy jogosult?

Diák és Cseperedő bankszámla nyitása esetén 5 000 Ft-ot, bármely más lakossági számlanyitás esetén pedig 10 000 Ft-ot írunk jóvá az ajánlott és az ajánló részére is.2

Ajánlóként egy évben maximum 5 ajánlás után vagy jogosult a kedvezményekre, azonban bátran ajánld ennél többször is bankunkat, mert az ajánlottad minden esetben kaphat kedvezményt.

Amennyiben a számlanyitást követő 6 hónapon belül az ajánlott számlája megszűnik, abban az esetben a kedvezményre való jogosultság megszűnik, és a jóváírt kedvezményt levonjuk.

Ki lehet ajánló?

Bárki, aki rendelkezik az Erste Banknál vezetett lakossági bankszámlával.

Ki lehet az ajánlott?

Akkor lehetsz ajánlott, ha az ajánlókód segítségével új lakossági folyószámlát nyitsz, és a számlanyitást megelőző 3 hónapban nem rendelkeztél lakossági folyószámlával bankunknál.

Mit kell tenned ajánlóként?

  1. Az ajánlókódod a NetBankodban találhatod, vagy kérd bármely bankfiókunkban munkatársaink segítségét!1
  2. Az ajánlókódot add át az ajánlottadnak!
  3. Az ajánlottnak a kóddal kell lakossági számlát nyitnia. A feltételek teljesítése esetén a következő hónap során írjuk jóvá a számládon a kedvezményt.

Mit kell tenned ajánlottként?

Az ajánlódtól kapott ajánlókódot add meg a számlanyitás során, és a következő hónapban jóvá is írjuk a kedvezményt a számládon.

Jelen tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. Az ajánlóprogram részletes leírása a mindenkor aktuális Lakossági bankszámla és betéti kamat hirdetmény 4. számú melléklete tartalmazza: https://gate.erstebank.hu/hirdetmenyek

NetBankjában az ajánló programra vonatkozó információk csak abban az esetben érhetőek el, amennyiben korábban Ön engedélyezte a NetBankon keresztül történő marketing célú megkereséseket.

2 Az ajánlott kizárólag a mindenkor hatályos Lakossági bankszámla és betéti kamat hirdetmény 2.1. sz és 2.5. sz mellékletében található forint számlanyitások esetén jogosult a kedvezményre.