Erste Diákhitel Számla

Most ajándék limitált kiadású YKRA x Erste övtáskával.
Diákhiteled mellé kedvezményes számlavezetés!

Erste Diákhitel Számla

Most ajándék limitált kiadású YKRA x Erste övtáskával. Diákhiteled mellé kedvezményes számlavezetés!

Tudjuk, hogy a diákévek alatt szívesebben költöd a pénzed a továbbtanulásodra, mint banki költségekre. Ezért az Erste Diákhitel Számlát úgy raktuk össze a Diákhitel Központtal közösen, hogy nagyon kedvező díjszabásával megfeleljen az igényeidnek.

Fontos! A számlanyitással meg kell várnod, amíg a Diákhitel Központ ellenőrzi jogosultságodat, értesítést küld a Diákhitel Direkt fiókodba és átadja nekünk az adataidat.

Előnyök és szolgáltatások

Számlavezetés kifejezetten diákhiteledhez

Akár most igényelsz, akár már kapod a diákhitelt, nyithatsz kedvezményes Erste Diákhitel Számlát. Az igénylést a Diákhitel Központnál kell elindítanod. 

0 Ft-os díjak feltétel nélkül

Az Erste Diákhitel Számlával a mindennapi pénzügyeidet kedvezményesen, akár díjmentesen is intézheted1: nincs havi díj, internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásunk, a George segítségével 0 Ft-ért indíthatsz bankon kívülre átutalást belföldön forintban, betétikártya-szolgáltatás keretében bankkártyád éves és kibocsátási díja is 0 Ft, és a csoportos beszedésekért, valamint a rendszeres forint utalásaidért sem kell fizetned. Ha pedig számlavezetésnél többre van szükséged, további termékkedvezményekkel várunk.

George többet hoz ki a pénzügyeidből

A George Web és a George App2 extra funkcióival megkönnyíti a hétköznapjaid. Látványos kimutatást készít a kiadásaidról, megmutatja a PIN-kódod, ha elfelejtetted, sőt, ha aktiválod a Moneybacket, még pénzvisszatérítést is ad neked bankkártyás vásárlásaid után. 

0 Ft-os havi díjért több bankszámla

Az Erste Diákhitel Számládon belül akár több forint és deviza bankszámlát is vezethetsz plusz költség nélkül. Külföldi nyaralást tervezel? Nálunk akár 5 devizanemben is lehet bankszámlád a 0 Ft-os havi díjadon belül (euró, amerikai dollár, angol font, svájci frank, kanadai dollár). 1

Mastercard Diákhitel Bankkártya

Választhatod a Mastercard Diákhitel Bankkártyát, amit bármelyik bankszámládhoz hozzákapcsolhatsz a George Appban pár koppintással. Sőt Apple Payben vagy Google Payben digitalizálhatod, így mobiloddal is könnyedén fizethetsz. 

Szerezd meg az összes ajándékot a bankszámlanyitáshoz!

Limitált kiadású YKRA x Erste övtáska 

Tartsd a legfontosabb dolgokat kézközelben, akár a hétköznapokon, akár egy fesztiválon! Az övtáskában elfér a telefonod, a pénztárcád, a kulcsaid, a fényképezőgép vagy bármilyen kisebb dolog, amire szükséged lehet. Állítható pántjának köszönhetően csípőre vagy keresztben is hordhatod. A YKRA x Erste kollekció hagyományos szitanyomással készült, a teljes szövetet egyszerre nyomtuk meg, így rengeteg variáció alakult ki. Nincs két egyforma táska, mindegyik egyedi.

Az YKRA egy független, magyar hátizsák és kiegészítő márka. A hetvenes évek színes szabadidő-kultúrájából merít ihletet, a klasszikus hegymászó felszerelések megjelenését és hangulatát idézi. Az YKRA táskák Európában, a legjobb minőségű alapanyagokból, kézzel készülnek.  

Akkor kaphatod meg az YKRA x Erste övtáskát, ha: 

  • Az Erste Diákhitel Számla nyitását megelőző 90 napban nem volt nálunk élő lakossági bankszámlád

  • Első alkalommal nyitsz új Erste Diákhitel Számlát bankfiókban vagy online.

 Az YKRA x Erste fanny pack akció ideje: 2024. június 1. és szeptember 30. 

 

Online + 30 000 Ft díjkedvezmény

Akkor kaphatod meg a 30 000 Ft díjkedvezményt, ha: 

  • Ha az Erste Diákhitel Számla nyitását megelőző 90 napban nem volt nálunk élő lakossági bankszámlád.

  • Első alkalommal nyitsz új Erste Diákhitel Számlát online. 

  • A bankszámla nyitásakor bankkártyát is igényelsz. 

  • Nem szünteted meg a bankszámládat a nyitástól számított legalább 2 évig.

A 30 000 Ft díjkedvezmény akció ideje: 2023. július 1-től visszavonásig

Kedvező alapdíjak

Egyéb termék kedvezmények

Nálunk nem csak a bankszámládat vezetheted nagyon kedvező feltételek mellett, hanem az alábbi termékeinkből még további kedvezményekkel is várunk:

A kedvezmények pontos mértékét az aktuális hirdetmények tartalmazzák.

Hogyan nyithatsz bankszámlát?

Töltsd le a George Appot!

Diákhitel igénylésedet akár nálunk is leadhatod

Hogyan?

  1. Töltsd ki az igényléshez szükséges dokumentumokat a Diákhitel Direkt oldalán!
  2. A kitöltött igénylést nyomtasd ki 2 példányban és a személyes okmányaiddal (személyazonosító igazolvány, lakcímkártya, adóigazolvány) együtt gyere be az Európa Torony bankfiókunkba (1138 Budapest, Népfürdő utca 24-26).

Ellenőrizzük az igénylésedet, majd továbbítjuk a Diákhitel Központnak, akik e-mailben értesítenek a befogadásról és a szerződésed létrejöttéről.

Mi micsoda?

Azért, hogy könnyebben össze tudd hasonlítani a szolgáltatásainkat más bankokéval, az MNB közös fogalmakat vezetett be. Ezen az oldalon ezekkel találkozhatsz:  

  • Számlavezetés: Erste Diákszámla  

  • Betétikártya-szolgáltatás: bankkártya 

Biztonságos bankolás

A biztonságos elektronikus bankolásról, meghatalmazotti hozzáférésről fontos információkat találsz a Lakossági ÁSZF-ben és a Biztonsági központ oldalunkon. Kérünk, védelmed érdekében, olvasd el.

Vértezd fel magad a kibercsalásokkal szemben, látogass el a KiberPajzs honlapra! 

Feltételek

EBKM: 0,01%

A tájékoztatás nem teljes körű. Az Erste Diákhitel Számla és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások szerződési feltételeit a Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, továbbá a bank Üzletszabályzata, az aktuális kondíciókat és a számlavezetési kedvezmények feltételeit a bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye tartalmazza.

Az Erste Bank Hungary Zrt. az Országos Betétbiztosítási Alap (továbbiakban: OBA) tagintézete. A nálunk vezetett bankszámlán és betétszámlán nyilvántartott megtakarítások az OBA által, a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. CCXXXVII. törvény 209-219.§-ban foglaltak szerint - biztosítottak. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.  

Ha az akció során online nyitott Erste Diákhitel Számla mellé a bankszámlanyitással egyidejűleg betéti bankkártyát is igényelsz, akkor egyszeri 30 000 Ft díjkedvezményt adunk a nyitást követő hónap utolsó napjáig, ha a bankszámla és a bankkártya él akkor, amikor a feltételek teljesülését vizsgáljuk.

Az akciók részletes feltételeit a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény 4. sz melléklete tartalmazza.

1 Az Erste Diákhitel Számla díjcsomag kondícióit a Bank Diákhitel Központ nyilvántartása szerinti, igénylés vagy folyósítás alatti hallgatói hitelszerződéses jogviszonnyal rendelkező ügyfél számára biztosítja legkésőbb a Diákhitele folyósítási időszakának megszűnését követő 1 évig.

2 Az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatások (George Web, George App) további feltételeit és kondícióit a mindenkor hatályos Lakossági elektronikus csatorna szolgáltatások Hirdetménye tartalmazza.

3 Kártyazárolás a bankkártya használati limitének 0 értékre állításával történik.