Erste EgySzámla díjcsomag

Egyszerűsítse pénzügyeit igényei szerint!

 • Bankolási szokásai alapján választható kedvezmények
 • Egyénileg csökkenthető havi ügyfélkapcsolati díj
 • Sokoldalú kiegészítő szolgáltatások

Választható kedvezmények

NetBank forint átutalási kedvezmény

Korlátlan számú kedvezményes NetBank és MobilBank forint átutalás1

Erste Hírnök kedvezmény

50 %-os SMS havidíj kedvezmény az Erste Hírnök szolgáltatásra2, amivel azonnal SMS tájékoztatást kaphat az Erste EgySzámla Díjcsomagja részét képező összes számlája, valamennyi tranzakciójáról

Dombornyomott bankkártya kedvezmény

Dombornyomott bankkártya éves kártyadíj kedvezmény3, amivel egy elektronikus bankkártya éves kártyadíjáért élvezheti a dombornyomott bankkártya előnyeit, úgymint a díjmentes, külföldön érvényes utas-, baleset-és poggyászbiztosítás

Előnyök

1 db választható és bármikor módosítható kedvezmény

Kedvezményes ügyfélkapcsolati díj jövedelem átutalás vagy bankkártyás vásárlások teljesítése esetén

Nyugdíjasoknak kedvező, alacsonyabb jövedelmi feltételek

Korlátlan számban díjmentesen nyitható forint és devizaszámla a díjcsomagon belül, szabadon átkapcsolható bankkártyával

Diákoknak akár 0 Ft/hó ügyfélkapcsolati díj4

Kiegészítő szolgáltatások a kényelemért

 • Devizaszámla-vezetés
 • Erste CélBetét rendszeres megtakarításhoz 
 • Folyószámlahitel5 (THM6: 26,2%)
 • Erste Hírnök SMS-értesítések
 • Korlátlan ATM készpénzfelvételi csomag fix havidíjjal és kedvezményes tranzakciós díjjal
 • Csoportos beszedési megbízás csomag fix havidíjjal és kedvezményes tranzakciós díjjal
 • NetBank, MobilBank szolgáltatás
 • Betéti bankkártyák
 • Elektronikus számlakivonat

Egyéb termékek

#

Feltételek

Erste EgySzámla Díjcsomag és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások szerződési feltételeit a Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, továbbá a Bank Üzletszabályzata, az aktuális kondíciókat és a számlavezetési kedvezmények feltételeit a Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye tartalmazza. (EBKM: 0,01%)

A számla és betéti termékekkel kapcsolatos további termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhatóak: http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem
1 Valamennyi Erste NetBank és Erste MobilBank szolgáltatáson keresztül indított eseti forint átutalás kedvezményes díja, összeghatártól függetlenül:0 Ft + (0,30%, maximum 6.000 Ft).

2 Számlatulajdonos és a számla feletti rendelkezők által igényelt Erste Hírnök szolgáltatás havi díja az első telefonszámra 50%-os kedvezménnyel.

3 A Visa Classic és a Mastercard Standard típusú bankkártya kibocsátási díja és éves kártyadíja a Visa Electron/Maestro típusú bankkártya kibocsátási díjával és éves kártyadíjával érhető el.

Az Erste EgySzámla Díjcsomagot 0 Ft havi ügyfélkapcsolati díjért vehetik igénybe azon diákok, akik már elmúltak 14 évesek, de még nem töltötték be 26. életévüket, továbbá rendelkeznek érvényes diákigazolvánnyal és elektronikus számlakivonatot igényelnek.

5Az Erste Biztonsági Keret (folyószámlahitel) és hitelkártyák esetében a THM meghatározása a 2016.11.23. napján hatályos feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével 375 000 Ft-ra és 12 hónapos futamidőre történt. Értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A folyószámlahitel feltételeit a Fogyasztási és Lombard Hitelek Általános Szerződési Feltételek az aktuális kondíciókat a Lakossági Hitel Hirdetmény tartalmazza. A lakossági hitel, számla és betéti termékekkel kapcsolatos további termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhatóak: http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem

6A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM 375 000 Ft-ra és 12 hónapos futamidőre került meghatározásra. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.