Tájékoztatjuk, hogy az Erste Bank rendszerein 2019. 07.19. 22:00 és 2019. 07.20. 6:00 között karbantartási munkálatokat végzünk. Ebben az időszakban a NetBank és MobilBank, Electra és Vállalati NetBank internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatások valamint a www.erstebank.hu nem, a TeleBank pedig korlátozottan lesznek elérhetőek.

 

Please note that Erste Bank will perform a scheduled maintenance between 10pm 19.07 and 6am 20.07. During this period Netbank and MobilBank, Electra and Corporate Netbank internet bank and mobile application services as well as the www.erstebank.hu will not be available. TeleBank services will also be limited.

 

Köszönjük türelmét! /Thank you for your patience.

További részletek/More details

Erste Érted Diákcsomag

Vedd kezedbe a pénzügyeidet!

  • Nyiss folyószámlát 0 Ft-os havi díjjal és választható díjkedvezményekkel!
  • Használd díjmentesen vásárlásra bankkártyádat!
  • Próbáld ki és használd ingyen NetBank, MobilBank és TeleBank szolgáltatásainkat!

Az Erste Érted Diákcsomag előnyei

Bankunk többféle szolgáltatást kínál neked egyszerre. 

  • Erste EgySzámla díjcsomagot diákkedvezményként 0 Ft-os havi ügyfélkapcsolati díjjal
  • ingyenes NetBank, MobilBank és TeleBank szolgáltatásokat
  • szabadon választható betéti bankkártyát
  • elektronikus bankszámlakivonatot
  • kedvező kamatozású CélBetétet megtakarításaidhoz

Ezekről részletesebben az egyes elemeket érintő kérdésekre adott válaszainkból tájékozódhatsz.

Beszédes számok

Ügyfélkapcsolati díj akár:

0 Ft* *visszavonásig tartó akcióban feltétel nélkül 0 Ft

Ingyenes havi készpénzfelvétel 16 éven felülieknek:

2x

Ajánlat diákoknak

14-26 éves korig

Válaszható kedvezmények

NetBank forint átutalási kedvezmény

Korlátlan számú kedvezményes NetBank és MobilBank forint átutalás1

Erste Hírnök kedvezmény

50 %-os SMS havidíj kedvezmény az Erste Hírnök szolgáltatásra2, amivel azonnal SMS tájékoztatást kapsz az Erste EgySzámla Díjcsomagod részét képező összes számlád, valamennyi tranzakciójáról

Dombornyomott bankkártya kedvezmény

Dombornyomott bankkártya éves kártyadíj kedvezmény, amivel egy elektronikus bankkártya éves kártyadíjáért élvezheted a dombornyomott bankkártya előnyeit, úgymint a díjmentes, külföldön érvényes utas-, baleset-és poggyászbiztosítás

„A lista élére idén a diákkedvezménnyel igényelhető Erste EgySzámla díjcsomag került.”

2017-ben elnyertük a Penzcentrum.hu elismerését, Éves bankszámlaköltség – Nagybankok kategóriában, az egyetemista ügyfelek részére kialakított diákszámla ajánlatok között. 

Kapcsolódó szolgáltatás

Hasonló termékek

Feltételek

A pénzügyi rezsicsökkentéssel összefüggésben módosított pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény (Pft.) 36/A.§-a alapján igénybe vehető havi első 2 db ingyenes készpénzfelvételre, valamint az ingyenes készpénzfelvételre vonatkozóan tett nyilatkozatok központi nyilvántartására vonatkozó tájékoztatót a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény fődokumentuma tartalmazza. 

Az Erste EgySzámla Díjcsomagok esetében a kondíciókat az akciós díjak kivételével a Erste Bank Lakossági Hirdetményeiben megadott időpontig biztosítjuk. 

1Valamennyi Erste NetBank és Erste MobilBank szolgáltatáson keresztül indított eseti forint átutalás kedvezményes díja, összeghatártól függetlenül:0 Ft + (0,30%, maximum 6.000 Ft). A +(0,3% max. 6 000 Ft) díjrész az átutalt összeg 20 000 Ft feletti részére kerül felszámításra.

2Számlatulajdonos és a számla feletti rendelkezők által igényelt Erste Hírnök szolgáltatás havi díját az első telefonszámra 50%-os kedvezménnyel biztosítja a Bank. 

Az Erste CélBetét megtakarítási számla szerződési feltételeit az Erste Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, aktuális kondícióit, kamatozását a Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye 1.1. sz. melléklete tartalmazza. 

EBKM: 0,01%. Jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Az Erste EgySzámla részletes szerződési feltételeit és kondícióit az Erste Bank mindenkor hatályos Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, valamint a vonatkozó Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény tartalmazzák, melyek megtalálhatóak a bankfiókokban és honlapunkon, a www.erstebank.hu címen. A lakossági bankszámla- és betéti termékekkel kapcsolatos további termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhatók: www.mnb.hu/fogyasztovedelem.