Erste Érted Diákcsomag

Vedd kezedbe a pénzügyeidet!

  • Nyiss folyószámlát 0 Ft-os havi díjjal és választható díjkedvezményekkel!
  • Díjmentes betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön és külföldön (továbbiakban:vásárlás)!*
  • Próbáld ki és használd ingyen internetbanki és, mobilalkalmazási szolgáltatásunkat (továbbiakban NetBank, MobilBank) és telefonos banki szolgáltatásuainkat (továbbiakban NetBank, MobilBank, TeleBank)!

Az Erste Érted Diákcsomag előnyei

Bankunk többféle szolgáltatást kínál neked egyszerre. 

  • Erste EgySzámla díjcsomagot diákkedvezményként 0 Ft-os havi ügyfélkapcsolati díjjal
  • ingyenes NetBank, MobilBank és TeleBank szolgáltatásokat
  • betétikártya-szolgáltatás keretien belül szabadon választható betéti bankkártyát
  • elektronikus bankszámlakivonatot
  • kedvező kamatozású CélBetétet megtakarításaidhoz

Ezekről részletesebben az egyes elemeket érintő kérdésekre adott válaszainkból tájékozódhatsz.

*Diákcsomagban kizárólag betétikártya-szolgáltatás vehető igénybe

Beszédes számok

Ügyfélkapcsolati díj akár:

0 Ft* *visszavonásig tartó akcióban feltétel nélkül 0 Ft

Ingyenes havi készpénzfelvétel (továbbiakban:készpénzfelvétel) 16 éven felülieknek:

2x

Ajánlat diákoknak

14-26 éves korig

Válaszható kedvezmények

NetBank forint átutalási kedvezmény

Korlátlan számú kedvezményes NetBank és MobilBank átutalás belföldön forintban (átutalás)1

SMS-szolgáltalás (Erste Hírnök) kedvezmény

50 %-os SMS havidíj kedvezmény az Erste Hírnök szolgáltatásra2, amivel azonnal SMS tájékoztatást kapsz az Erste EgySzámla Díjcsomagod részét képező összes számlád, valamennyi tranzakciójáról

Betétikártya-szolgáltatás: Dombornyomott bankkártya kedvezmény

Dombornyomott bankkártya éves kártyadíj kedvezmény, amivel egy elektronikus bankkártya éves kártyadíjáért élvezheted a dombornyomott bankkártya előnyeit, úgymint a díjmentes, külföldön érvényes utas-, baleset-és poggyászbiztosítás

„A lista élére idén a diákkedvezménnyel igényelhető Erste EgySzámla díjcsomag került.”

2017-ben elnyertük a Penzcentrum.hu elismerését, Éves bankszámlaköltség – Nagybankok kategóriában, az egyetemista ügyfelek részére kialakított diákszámla ajánlatok között. 

Kapcsolódó szolgáltatás

Hasonló termékek

Feltételek

A pénzügyi rezsicsökkentéssel összefüggésben módosított pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény (Pft.) 36/A.§-a alapján igénybe vehető havi első 2 db ingyenes készpénzfelvételre, valamint az ingyenes készpénzfelvételre vonatkozóan tett nyilatkozatok központi nyilvántartására vonatkozó tájékoztatót a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény fődokumentuma tartalmazza. 

Az Erste EgySzámla Díjcsomagok esetében a kondíciókat az akciós díjak kivételével az Erste Bank Lakossági Hirdetményeiben megadott időpontig biztosítjuk. 

1Valamennyi internetbank és mobilalkalmazási szolgáltatáson (Erste NetBank és Erste MobilBank) keresztül indított átutalás belföldön forintban (eseti forint átutalás) kedvezményes díja, összeghatártól függetlenül:0 Ft + (0,30%, maximum 6.000 Ft). A +(0,3% max. 6 000 Ft) díjrész az átutalt összeg 20 000 Ft feletti részére kerül felszámításra.

2Számlatulajdonos és a számla feletti rendelkezők által igényelt  SMS-szolgáltatás (Erste Hírnök) szolgáltatás havi díját az első telefonszámra 50%-os kedvezménnyel biztosítja a Bank. 

Az Erste CélBetét megtakarítási számla szerződési feltételeit az Erste Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, aktuális kondícióit, kamatozását a Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye 1.1. sz. melléklete tartalmazza. 

EBKM: 0,01%. Jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Az Erste EgySzámla részletes szerződési feltételeit és kondícióit az Erste Bank mindenkor hatályos Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, valamint a vonatkozó Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény tartalmazzák, melyek megtalálhatóak a bankfiókokban és honlapunkon, a www.erstebank.hu címen. A lakossági bankszámla- és betéti termékekkel kapcsolatos további termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhatók: www.mnb.hu/fogyasztovedelem.