George Számla

Bankolj szabadon 3 hónapig akár 0 Ft-os csomagdíjjal!

Alkalmazkodik hozzád,

a szokásaidhoz, hiszen elektronikus utalásaid* havi összegéhez igazítja a havi csomagdíjat.

Kiszámítható,

mert a csomagon belül szabadon utalhatsz*, plusz díjak és költségek nélkül.

 

Próbáld ki 3 hónapig, akár 0 Ft-os havi csomagdíjjal!1, 2

Igényeld egyedi George bankkártyával!

*Átutalás belföldön forintban [utalás]

Mit kell tenned az online számlanyitáshoz?

Új regisztráció

Ha még nem használod az internetbanki szolgáltatásainkat, esetleg még nem vagy bankunk ügyfele, egy gyors regisztrációra van szükséged. Ezután már indíthatod is a számlaigénylést.

Meglévő felhasználóknak

Ha már használod az Erste NetBankot vagy a George Webet, akkor lépj be az e-csatorna azonosítóddal. A bejelentkezés után már csak néhány lépés, hogy te is George számlát és kártyát használó ügyfél lehess.

 

Huawei termékekre beváltható 3 000 Ft értékű vásárlási kupont adunk 2021. április 14. – május 14. között minden George számla nyitáshoz.

Az egyszeri beváltásra alkalmas utalvány a Huawei budapesti szerviz központjaiban vagy elektronikus úton, a Huawei webshopban váltható be meghatározott termékekre 2021. május 31-ig.4

Mit kell még tudnod?

  • A csomagdíj magában foglalja a havi számlavezetési díjat és az elektronikus forint utalások díját is.
  • Több számla is nyitható ugyanazért a csomagdíjért.
  • A George Számla akár online számlanyitással is elérhető asztali gépeken/laptopon és Android mobileszközökön.
  • Betétikártya szolgáltatás keretén belül választható hozzá trendi George bankkártya 2021. június 31-ig kártyakibocsátási díj nélkül3, mely a csomaghoz tartozó bármely számlával (akár deviza számlával) használható.

Tudj meg többet
a George kártyáról!

Mekkora havi csomagdíjjal2 számolj?

A kedvezményes csomagdíj havi összege az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatáson, a George Appon, George Weben és Erste Netbankon indított tranzakciók tárgyhavi összértékétől függően havonta eltérő lehet.

A feltételek nem teljesítése esetén a havi csomagdíj 1.990 Ft

 

A kedvezményes havi csomagdíj feltétele2:

  • minimum havi 100.000 Ft jóváírás egy összegben és
  • elektronikus számlakivonat valamennyi, a keretszerződéshez tartozó bankszámla esetében és
  • számlatulajdonos által megadott e-mail cím és
  • internetbanki tevékenység jóváhagyása George App szolgáltatáson keresztül (SMS nélkül).

Fix csomagdíjért korlátlan számban kezdeményezhetsz a George Appon, George Weben és Erste Netbankon keresztül átutalást vagy rendszeresen átutalást belföldön forintban, és teljesíthetsz csoportos beszedési megbízásokat összesen havi 400 000 Ft értékben.3

 

Az Erste Bank Hungary Zrt. az Országos Betétbiztosítási Alap (továbbiakban: OBA) tagintézete. A Banknál vezetett bankszámlán és betétszámlán nyilvántartott megtakarítások az OBA által, a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. CCXXXVII. törvény 209-219.§-ban foglaltak szerint - biztosított. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.

EBKM: 0,01%

1 A Díjcsomagot azon nagykorú devizabelföldi vagy devizakülföldi természetes személyek igényelhetik, akik a Díjcsomagban elsőként nyitott számla nyitásának hónapjában vagy az azt megelőző 6 hónapon belül nem rendelkeztek az Erste Banknál élő lakossági bankszámlával főtulajdonosként.

2 Nyitási akció keretében a 2021. február 08. - 2021. június 30. között kötött szerződések esetén a szerződéskötés hónapjában és az azt követő első 3 naptári hónapban a Havi csomagdíj Kedvezményes szinten 0 Ft forgalomtól függetlenül. 2021. június 30. után kötött szerződések esetén, valamint a 2021. február 08. - 2021. június 30. között kötött szerződések esetén a szerződéskötést követő első 3 hónapot követően a Havi csomagdíj a tárgyhavi forgalom alapján a Díjcsomagon belül nyitott bankszámlák számától függetlenül az alábbiak szerinti:

A Bank a Díjcsomag nyitásának hónapjában a feltétel teljesítéshez kötött kedvezményes Havi csomagdíjat számítja fel.

A Havi csomagdíjhoz meghatározott tárgyhavi forgalomba a Bank a Díjcsomag keretén belül vezetett forint bankszámlá(k)on tárgyhóban - tárgyhó utolsó napján 23:00 óráig - teljesített belföldi forint megbízásokat (a Bank Internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásain keresztül indított eseti és állandó belföldi forint átutalásokat, továbbá a csoportos beszedési megbízásokat) veszi figyelembe. Ezen megbízások teljesítése összesen havi 400.000 Ft összeghatárig (továbbiakban Csomaglimit) 0 Ft. A tárgyhónap utolsó napján a 23:00-24:00 óra között könyvelt megbízások esetén a Csomaglimit feletti tranzakciós díj kerül felszámításra megbízásonként.

A Kedvezményes szint teljesítésének feltételvizsgálata során a Bank

- a tárgyhót megelőző hónap 15. napjától a tárgyhó 14. napjáig tartó időszakban, a Díjcsomag keretén belül vezetett bankszámlá(ko)n jóváírt jövedelem/nyugdíjjóváírást vizsgálja. A Bank mind Magyarország határain belülről, mind azon kívülről forintban és devizában (akár VIBER-en) érkezett jövedelem-/nyugdíjjóváírást fogadja el. Az első feltétel vizsgálati időszak során a jóváírás jogcíme nem kerül vizsgálatra.

- az előírt elektronikus kivonat meglétét a tárgyhó utolsó munkanapját megelőző munkanap végén vizsgálja a keretszerződéshez tartozó valamennyi bankszámla esetén.

- az e-mail cím meglétét a tárgyhó utolsó előtti munkanap végén vizsgálja;

- az internetbanki tevékenység jóváhagyásai esetén a tárgyhót megelőző hónap utolsó munkanapjától a tárgyhó utolsó előtti munkanapjáig tartó időszakot vizsgálja. Az internetbanki belépés-, megbízás-jóváhagyás során a Bank George App push üzenet vagy George App vizuális kód alkalmazását várja el erős ügyfélhitelesítésként (SMS hitelesítés nélkül).

3 A George kártya kedvezmény az újonnan nyitott George bankszámlán érvényes, a kibocsátási díj az akciós időszakot követően 6.290 Ft

4 2021. április 14. – május 14. között minden George és George Online Díjcsomagot nyitott ügyfél egy 3.000 Ft-os kedvezményre jogosító, egy alkalommal 2021. május 31-ig felhasználható kuponkódot kap. Az ügyfelek a személyes kódjukat a számlanyitást követő naptól tudják lekérni személyesen bármelyik bankfiókban vagy a Telebankon keresztül a +36 1 298 0222 számon beazonosítást követően. Azon ügyfeleknek, akik korábban hozzájárultak, hogy elektronikus úton kereskedelmi kommunikációval kapcsolatosan megkereshesse őket a Bank, részükre a Bank e-mailben is kiküldi a kódot a számlanyitást követő munkanapon.

A kupon levásárolható a Huawei boltjaiban és webshopjában:

- Huawei Customer Service Center Buda, Hillside Offices, 1123 Budapest, Alkotás utca 55., és  

- Huawei Customer Service Center József Körút, 1085 Budapest, József krt. 17. ,

- https://webshop.huaweiszervizpont.hu

a Huawei által meghatározott eszközök vásárlásához, melyek:

- Okostelefonok: Y6p, Y6s, P40 lite E, P smart 2021, P30 lite, P40 lite (Jenny), Nova 5T 6+128GB, P40 Anna, P40 pro Elza, Mate40 Pro Noah

- Okosórák:  Band 4 Pro, WATCH Fit, WATCH GT 2e, WATCH GT 2 46mm (Sport),  WATCH GT 2 46mm,  WATCH GT 2 42mm (frosty white),  WATCH GT 2 42mm Gold,  WATCH GT 2 Pro

- Fülhallgatók: FreeBuds Pro, FreeBuds 3, FreeBuds 3i, FreeLace Pro

- Tabletek: MatePad WIFI,  MatePad LTE,  MatePad T 10s WIFI (2+32G), MatePad T 10s LTE (2+32G),  MediaPad T5 10 WIFI, 2+32G),  MatePad T10 WIFI (2+16G), MatePad T8 WIFI (2+32G), MatePad T8 LTE (2+32G)

Kuponok beváltása során felmerülő kérdés esetén kérjük, hívja a következő telefonszámot: 06 80 482 934, ahol hétfőtől-péntekig 9:00-19:00 óra között állnak rendelkezésére.

Valamennyi, az akcióval érintett Részvevő egy kuponkódra jogosult. A kód elvesztése, megsemmisülése, harmadik személy általi felhasználása esetén a Résztvevő ügyfél új kuponkódot nem igényelhet.

Az akció részleteit a Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény 4. sz. melléklete tartalmazza.

 

A tájékoztatás nem teljeskörű, a lakossági George Díjcsomag és a bankszámlához kapcsolódó szolgáltatások szerződési feltételeit a Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, továbbá a Bank Üzletszabályzata és a Lakossági elektronikus csatorna szolgáltatások Hirdetménye, az aktuális kondíciókat és a számlavezetési kedvezmények feltételeit a Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye tartalmazza.