Helló George!

Bankolj szabadon a George Díjcsomaggal!

Alkalmazkodik hozzád,

a szokásaidhoz, hiszen elektronikus utalásaid* havi összegéhez igazítja a havi csomagdíjat.

Kiszámítható,

mert a csomagon belül 400 000 Ft-ig szabadon utalhatsz*, plusz díjak és költségek nélkül.

Igényeld egyedi George bankkártyával!

*Átutalás belföldön forintban [utalás]

Mit kell tenned az online számlanyitáshoz?1

Új regisztráció

Ha még nem vagy ügyfelünk, esetleg még nem használod az internetbanki szolgáltatásainkat és még nincs lakossági folyószámlád, egy gyors regisztrációra van szükséged. Ezután már indíthatod is a számlaigénylést.

Meglévő felhasználóknak

Ha már használod a George Webet, de még nincs lakossági folyószámlád, akkor lépj be az e-csatorna azonosítóddal. A bejelentkezés után már csak néhány lépés, hogy te is George Díjcsomagot és kártyát használó ügyfél lehess.

Mit kell még tudnod?

  • csomagdíj magába foglalja a havi számlavezetési díjat és az elektronikus forint utalások díját is.
  • Több számla (forint és deviza) is nyitható díjcsomagon belül ugyanazért a csomagdíjért.
  • George Díjcsomagot (bankszámlát) akár online is nyithatsz asztali gépen/laptopon vagy Android mobileszközön.
  • Betétikártya szolgáltatás keretén belül választható hozzá trendi George bankkártya, mely a csomaghoz tartozó bármely számlával (akár deviza számlával) használható.

Tudj meg többet
a George kártyáról!

Tudj meg többet
a George Appról!

Mekkora havi csomagdíjjal2 számolj?

A kedvezményes csomagdíj összege havonta eltérő lehet az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatáson, a George Appon, George Weben indított tranzakciók (átutalás belföldön forintban, rendszeres átutalás forintban és a csoportos beszedés) tárgyhavi összértékétől függően.

A havi csomagdíj az általad indított elektronikus tranzakciók összegétől függően 390-990 Ft között változik. Fontos, hogy ehhez teljesítsd a kedvezményes havi csomagdíj feltételeit!

A feltételek nem teljesítése esetén a havi csomagdíj 1 990 Ft.

 

Mit tegyek, hogy a kedvezményes havi csomagdíjat kapjam2?

  • Érkezzen a George Díjcsomagon belül a bankszámládra havonta legalább 100.000 Ft jóváírás egy összegben.
  • Minden bankszámládhoz kérj elektronikus számlakivonatot!
  • Add meg az e-mail címed!
  • Az internetbanki tevékenységed jóváhagyását SMS helyett a George App szolgáltatással végezd!*

Fix csomagdíjért korlátlan számban kezdeményezhetsz a George Appon, George Weben keresztül átutalást vagy rendszeresen átutalást belföldön forintban, és teljesíthetsz csoportos beszedési megbízásokat összesen havi 400 000 Ft értékben.3

 *Az internetbanki tevékenység jóváhagyási feltételt a Bank visszavonásig nem vizsgálja. A Bank a feltételvizsgálat megkezdése előtt 2 hónappal előzetesen értesíti az ügyfelet.

 

Kiegészítő szolgáltatások a kényelemért

Az Erste Bank Hungary Zrt. az Országos Betétbiztosítási Alap (továbbiakban: OBA) tagintézete. A Banknál vezetett bankszámlán és betétszámlán nyilvántartott megtakarítások az OBA által, a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. CCXXXVII. törvény 209-219.§-ban foglaltak szerint - biztosított. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.

EBKM: 0,01%

1 A Díjcsomagot azon nagykorú devizabelföldi vagy devizakülföldi természetes személyek igényelhetik, akik a Díjcsomagban elsőként nyitott számla nyitásának hónapjában vagy az azt megelőző 6 hónapon belül nem rendelkeztek az Erste Banknál élő lakossági bankszámlával főtulajdonosként.

2 A Havi csomagdíj a tárgyhavi forgalom alapján a Díjcsomagon belül nyitott bankszámlák számától függetlenül az alábbiak szerint alakul:

A Díjcsomag nyitásának hónapjában a feltétel teljesítéshez kötött kedvezményes Havi csomagdíjat számítunk fel.

A Havi csomagdíjhoz meghatározott tárgyhavi forgalomba azokat a teljesített belföldi forint megbízásokat (az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásainkon keresztül indított eseti és állandó belföldi forint átutalásokat, továbbá a csoportos beszedési megbízásokat) vesszük figyelembe, melyek:

- a Díjcsomag keretén belül vezetett forint bankszámlá(k)on,

- a tárgyhóban (tárgyhó utolsó napján 23:00 óráig) teljesültek.

Ezen megbízások teljesítése összesen havi 400 000 Ft összeghatárig (továbbiakban Csomaglimit) 0 Ft. A tárgyhónap utolsó napján a 23:00-24:00 óra között könyvelt megbízások esetén Csomaglimit feletti tranzakciós díj kerül felszámításra megbízásonként.

A Kedvezményes szint teljesítésének feltételvizsgálata során

- a tárgyhót megelőző hónap 15. napjától a tárgyhó 14. napjáig tartó időszakban, a Díjcsomag keretén belül vezetett bankszámlá(ko)n jóváírt jövedelem/nyugdíjjóváírást vizsgáljuk. Mind Magyarország határain belülről, mind azon kívülről forintban és devizában (akár VIBER-en) érkezett jövedelem-/nyugdíjjóváírást elfogadjuk. Az első feltétel vizsgálati időszak során a jóváírás jogcímét nem vizsgáljuk.

- az előírt elektronikus kivonat meglétét a tárgyhó utolsó munkanapját megelőző munkanap végén vizsgáljuk a keretszerződéshez tartozó valamennyi bankszámla esetén.

- az e-mail cím meglétét a tárgyhó utolsó előtti munkanap végén vizsgáljuk;

- az internetbanki tevékenység jóváhagyásai esetén a tárgyhót megelőző hónap utolsó munkanapjától a tárgyhó utolsó előtti munkanapjáig tartó időszakot vizsgáljuk. Az internetbanki belépés-, megbízás-jóváhagyás során George App push üzenet vagy George App vizuális kód alkalmazását várjuk el erős ügyfélhitelesítésként (SMS hitelesítés nélkül). Az internetbanki tevékenység jóváhagyási feltételt a Bank visszavonásig nem vizsgálja. A Bank a feltételvizsgálat megkezdése előtt 2 hónappal előzetesen értesíti az ügyfelet.

3 A George kártya kibocsátási díja: 6 290 Ft.

 

A tájékoztatás nem teljes körű, a lakossági George Díjcsomag és a bankszámlához kapcsolódó szolgáltatások szerződési feltételeit a Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, továbbá a Bank Üzletszabályzata és a Lakossági elektronikus csatorna szolgáltatások Hirdetménye tartalmazza. Az aktuális kondíciókat és a számlavezetési kedvezmények feltételeit a Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye tartalmazza.