George Számla

Bankolj szabadon!

Alkalmazkodik hozzád,

a szokásaidhoz, hiszen elektronikus utalásaid* havi összegéhez igazítja a havi csomagdíjat.

Kiszámítható,

mert a csomagon belül szabadon utalhatsz*, plusz díjak és költségek nélkül.

Igényeld egyedi George bankkártyával!

*Átutalás belföldön forintban [utalás]

Mit kell tenned az online számlanyitáshoz?1

Új regisztráció

Ha még nem vagy ügyfelünk, esetleg még nem használod az internetbanki szolgáltatásainkat és még nincs  lakossági folyószámlád, egy gyors regisztrációra van szükséged. Ezután már indíthatod is a számlaigénylést.

Meglévő felhasználóknak

Ha már használod a George Webet, de még nincs lakossági folyószámlád, akkor lépj be az e-csatorna azonosítóddal. A bejelentkezés után már csak néhány lépés, hogy te is George számlát és kártyát használó ügyfél lehess.

Mit kell még tudnod?

 • A csomagdíj magában foglalja a havi számlavezetési díjat és az elektronikus forint utalások díját is.
 • Több számla (forint és deviza) is nyitható ugyanazért a csomagdíjért.
 • A George Számla akár online számlanyitással is elérhető asztali gépeken/laptopon és Android mobileszközökön.
 • Betétikártya szolgáltatás keretén belül választható hozzá trendi George bankkártya, mely a csomaghoz tartozó bármely számlával (akár deviza számlával) használható.

Tudj meg többet
a George kártyáról!

Mekkora havi csomagdíjjal2 számolj?

A kedvezményes csomagdíj havi összege az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatáson, a George Appon, George Weben indított tranzakciók (átutalás belföldön forintban, rendszeres átutalás forintban és a csoportos beszedés) tárgyhavi összértékétől függően havonta eltérő lehet.

A havi csomagdíj, függetlenül az általad indított elektronikus tranzakciók összegétől, 390-990 Ft között változik. Fontos, hogy ehhez teljesítsd a kedvezményes havi csomagdíj feltételeit!

A feltételek nem teljesítése esetén a havi csomagdíj 1.990 Ft.

 

Mit tegyek, hogy a kedvezményes havi csomagdíjat kapjam2?

 • Érkezzen a George számládra havonta legalább 100.000 Ft jóváírás egy összegben.
 • Minden bankszámládhoz kérj elektronikus számlakivonatot!
 • Add meg az e-mail címed!
 • Az internetbanki tevékenységed jóváhagyását SMS helyett a George App szolgáltatással végezd!

Fix csomagdíjért korlátlan számban kezdeményezhetsz a George Appon, George Weben keresztül átutalást vagy rendszeresen átutalást belföldön forintban, és teljesíthetsz csoportos beszedési megbízásokat összesen havi 400 000 Ft értékben.3

 

Az Erste Bank Hungary Zrt. az Országos Betétbiztosítási Alap (továbbiakban: OBA) tagintézete. A Banknál vezetett bankszámlán és betétszámlán nyilvántartott megtakarítások az OBA által, a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. CCXXXVII. törvény 209-219.§-ban foglaltak szerint - biztosított. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.

EBKM: 0,01%

1 A Díjcsomagot azon nagykorú devizabelföldi vagy devizakülföldi természetes személyek igényelhetik, akik a Díjcsomagban elsőként nyitott számla nyitásának hónapjában vagy az azt megelőző 6 hónapon belül nem rendelkeztek az Erste Banknál élő lakossági bankszámlával főtulajdonosként.

2 A Havi csomagdíj a tárgyhavi forgalom alapján a Díjcsomagon belül nyitott bankszámlák számától függetlenül az alábbiak szerinti:

A Bank a Díjcsomag nyitásának hónapjában a feltétel teljesítéshez kötött kedvezményes Havi csomagdíjat számítja fel.

A kedvezményes csomagdíj feltételei:

 • minimum havi 100.000 Ft jóváírás egy összegben és
 • elektronikus számlakivonat valamennyi, a keretszerződéshez tartozó bankszámla esetében és
 • számlatulajdonos által megadott e-mail cím és internetbanki tevékenység jóváhagyása George App szolgáltatáson keresztül (SMS nélkül).

A Havi csomagdíjhoz meghatározott tárgyhavi forgalomba a Bank a Díjcsomag keretén belül vezetett forint bankszámlá(k)on tárgyhóban - tárgyhó utolsó napján 23:00 óráig - teljesített belföldi forint megbízásokat (a Bank Internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásain keresztül indított eseti és állandó belföldi forint átutalásokat, továbbá a csoportos beszedési megbízásokat) veszi figyelembe. Ezen megbízások teljesítése összesen havi 400.000 Ft összeghatárig (továbbiakban Csomaglimit) 0 Ft. A tárgyhónap utolsó napján a 23:00-24:00 óra között könyvelt megbízások esetén a Csomaglimit feletti tranzakciós díj kerül felszámításra megbízásonként.

A Kedvezményes szint teljesítésének feltételvizsgálata során a Bank

- a tárgyhót megelőző hónap 15. napjától a tárgyhó 14. napjáig tartó időszakban, a Díjcsomag keretén belül vezetett bankszámlá(ko)n jóváírt jövedelem/nyugdíjjóváírást vizsgálja. A Bank mind Magyarország határain belülről, mind azon kívülről forintban és devizában (akár VIBER-en) érkezett jövedelem-/nyugdíjjóváírást fogadja el. Az első feltétel vizsgálati időszak során a jóváírás jogcíme nem kerül vizsgálatra.

- az előírt elektronikus kivonat meglétét a tárgyhó utolsó munkanapját megelőző munkanap végén vizsgálja a keretszerződéshez tartozó valamennyi bankszámla esetén.

- az e-mail cím meglétét a tárgyhó utolsó előtti munkanap végén vizsgálja;

- az internetbanki tevékenység jóváhagyásai esetén a tárgyhót megelőző hónap utolsó munkanapjától a tárgyhó utolsó előtti munkanapjáig tartó időszakot vizsgálja. Az internetbanki belépés-, megbízás-jóváhagyás során a Bank George App push üzenet vagy George App vizuális kód alkalmazását várja el erős ügyfélhitelesítésként (SMS hitelesítés nélkül).

3 A George kártya kibocsátási díja: 6.290 Ft.

 

A tájékoztatás nem teljeskörű, a lakossági George Díjcsomag és a bankszámlához kapcsolódó szolgáltatások szerződési feltételeit a Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, továbbá a Bank Üzletszabályzata és a Lakossági elektronikus csatorna szolgáltatások Hirdetménye, az aktuális kondíciókat és a számlavezetési kedvezmények feltételeit a Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye tartalmazza.