Ajánlataink a közszférában dolgozók számára

Kedvezményes pénzügyi szolgáltatások széles köre a közszférában dolgozó közalkalmazottak, köztisztviselők és államigazgatási szervek alkalmazottai részére.

 • Kedvezmények és alacsonyabb banki költségek
 • Személyes tanácsadás a megfelelő megoldások megtalálásához
 • Szolgáltatások széles köre
Beszédes kedvezmények

Ügyfélkapcsolati díj:

0 Ft az előírt havi munkabér megérkezése, illetve hirdetményi feltételek teljesülése esetén.

Beszedési megbízások [Csoportos Beszedési Megbízás] teljesítése:

0 Ft

Betétikártya-szolgáltatás keretében igényelt bankkártya [bankkártya] kibocsátási díj:

0 Ft

Kedvezményes ajánlatok

 • Kedvezményes bankszámlavezetési szolgáltatások (EBKM: 0,01%) 
 • Erste Közszféra jelzáloghitelek maximum 0,25% kamatkedvezménnyel1
 • Erste Munkavállalói Értékpapír-számlacsomag kedvezményes kondíciókkal2

További előnyök

 • Fix ügyfélkapcsolati díjért cserébe korlátlan számban ingyenesen nyitható forint- és devizaszámla a díjcsomagon belül.
 • Kedvezményes átutalás belföldön forintban internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatáson [NetBank és/vagy MobilBank] keresztül.
 • Fix havi díjas SMS-szolgáltatás, számlacsomagonként eltérő kedvezményes periódussal, külön SMS db díj nélkül.
 • Betéti bankkártya rugalmas hozzárendelhetősége a számlákhoz.
 • Ingyenes számlahozzáférés a családtagok számára.

Feltételek

oba

Jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A termékekre vonatkozó részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket, a bankszámla, és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások esetében a Bank mindenkori hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye valamint az Erste Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák, amelyek megtalálhatóak a www.erstebank.hu oldalon. A befektetési szolgáltatásokat nyújtó Erste Befektetési Zrt. a Budapesti Értéktőzsde Zrt. és a Deutsche Börse AG tőzsdetagja. A tényleges szolgáltatás igénybevételekor érvényes, adott termék vonatkozásában aktuális Hirdetményekről/Díjjegyzékről érdeklődjön fiókjainkban, illetve kérje Hirdetményeinket/Díjjegyzékünket kollégáinktól. Ezen dokumentumokról ügyfeleink a bankfiókokban és az Erste Bank, valamint az Erste Befektetési Zrt. honlapján értesülhetnek.

1 A feltüntetett THM értékek az 5 millió Ft hitelösszegű és 20 éves futamidejű Erste Közszféra piaci kamatozású lakáshitelre és szabad felhasználású jelzáloghitelekre vonatkoznak. A THM meghatározása az aktuális és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. További részletek, illetve feltételek a mindenkori hatályos Lakossági Hitel Hirdetményben szerepelnek. A termék igénybe vételéhez a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás megkötése valamint az Erste Banknál vezetett lakossági bankszámla szükséges. Jelen kommunikáció a 2020.05.01-jén hatályos jogszabályok feltételeit figyelembe véve készült.