Ajánlataink a közszférában dolgozók számára

Kedvezményes pénzügyi szolgáltatások széles köre a közszférában dolgozó közalkalmazottak, köztisztviselők és államigazgatási szervek alkalmazottai részére.

  • Kedvezmények és alacsonyabb banki költségek
  • Személyes tanácsadás a megfelelő megoldások megtalálásához
  • Szolgáltatások széles köre
Beszédes kedvezmények

Ügyfélkapcsolati díj:

0 Ft az előírt havi munkabér megérkezése, illetve hirdetményi feltételek teljesülése esetén.

Beszedési megbízások [Csoportos Beszedési Megbízás] teljesítése:

0 Ft

Betétikártya-szolgáltatás keretében igényelt bankkártya [bankkártya] kibocsátási díj:

0 Ft

Kedvezményes ajánlatok

  • Kedvezményes bankszámlavezetési szolgáltatások (EBKM: 0,01%) 
  • Erste Közszféra jelzáloghitelek maximum 0,25% kamatkedvezménnyel1
  • Erste Munkavállalói Értékpapír-számlacsomag kedvezményes kondíciókkal

További előnyök

  • Fix ügyfélkapcsolati díjért cserébe korlátlan számban ingyenesen nyitható forint- és devizaszámla a díjcsomagon belül.
  • Kedvezményes átutalás belföldön forintban internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatáson [George Web, Erste NetBank, George App2] keresztül.
  • Betéti bankkártya rugalmas hozzárendelhetősége a számlákhoz.
  • Ingyenes számlahozzáférés a családtagok számára.

Feltételek

EBKM: 0,01%

Jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A termékekre vonatkozó részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket, a bankszámla, és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások esetében a Bank mindenkori hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye, a Lakossági elektronikus csatorna szolgáltatások Hirdetménye valamint az Erste Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák, amelyek megtalálhatóak a www.erstebank.hu oldalon. A befektetési szolgáltatásokat nyújtó Erste Befektetési Zrt. a Budapesti Értéktőzsde Zrt. és a Deutsche Börse AG tőzsdetagja. A tényleges szolgáltatás igénybevételekor érvényes, adott termék vonatkozásában aktuális Hirdetményekről/Díjjegyzékről érdeklődjön fiókjainkban, illetve kérje Hirdetményeinket/Díjjegyzékünket kollégáinktól. Ezen dokumentumokról ügyfeleink a bankfiókokban és az Erste Bank, valamint az Erste Befektetési Zrt. honlapján értesülhetnek.

oba

Az Erste Bank Hungary Zrt. az Országos Betétbiztosítási Alap (továbbiakban: OBA) tagintézete. A Banknál vezetett bankszámlán és betétszámlán nyilvántartott megtakarítások az OBA által, a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. CCXXXVII. törvény 209-219.§-ban foglaltak szerint - biztosított. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.

1 A feltüntetett THM értékek az 5 millió Ft hitelösszegű és 20 éves futamidejű Erste Közszféra piaci kamatozású lakáshitelre és szabad felhasználású jelzáloghitelekre vonatkoznak. A THM meghatározása az aktuális és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. További részletek, illetve feltételek a mindenkori hatályos Lakossági Hitel Hirdetményben szerepelnek. A termék igénybe vételéhez a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás megkötése valamint az Erste Banknál vezetett lakossági bankszámla szükséges. Jelen kommunikáció a 2020.05.01-jén hatályos jogszabályok feltételeit figyelembe véve készült.

2 Az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatások további feltételeit és kondícióit a mindenkor hatályos Lakossági elektronikus csatorna szolgáltatások Hirdetménye valamint a Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Feltételei tartalmazzák. A hirdetmény alapján meghirdetett időpontig az ügyfelek számára elérhető marad az Erste Mobilbank szolgáltatás is.