Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. 10. 22. 22:00 óra és 2020. 10. 23. 06:00 óra, továbbá 2020.10.25. 02:00 óra és 10.25. 03:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett karbantartási munkálatokat végzünk, amely digitális szolgáltatásaink működését befolyásolhatja.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed this Friday and Saturday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services: Between 10:00 p.m. on October 22, 2020 and 6:00 a.m. on October 23, 2020, furthermore between 2:00 a.m. on October 25, 2020 and 3:00 a.m. on October 25, 2020 the operation of digital services will be suspended.

Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

 

Kattintson a részletekért! / Please click here for details

Ajánlataink a közszférában dolgozók számára

Kedvezményes pénzügyi szolgáltatások széles köre a közszférában dolgozó közalkalmazottak, köztisztviselők és államigazgatási szervek alkalmazottai részére.

 • Kedvezmények és alacsonyabb banki költségek
 • Személyes tanácsadás a megfelelő megoldások megtalálásához
 • Szolgáltatások széles köre
Beszédes kedvezmények

Ügyfélkapcsolati díj:

0 Ft az előírt havi munkabér megérkezése, illetve hirdetményi feltételek teljesülése esetén.

Beszedési megbízások [Csoportos Beszedési Megbízás] teljesítése:

0 Ft

Betétikártya-szolgáltatás keretében igényelt bankkártya [bankkártya] kibocsátási díj:

0 Ft

Kedvezményes ajánlatok

 • Kedvezményes bankszámlavezetési szolgáltatások (EBKM: 0,01%) 
 • Erste Közszféra jelzáloghitelek maximum 0,25% kamatkedvezménnyel1
 • Erste Munkavállalói Értékpapír-számlacsomag kedvezményes kondíciókkal2

További előnyök

 • Fix ügyfélkapcsolati díjért cserébe korlátlan számban ingyenesen nyitható forint- és devizaszámla a díjcsomagon belül.
 • Kedvezményes átutalás belföldön forintban internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatáson [NetBank és/vagy MobilBank] keresztül.
 • Fix havi díjas SMS-szolgáltatás, számlacsomagonként eltérő kedvezményes periódussal, külön SMS db díj nélkül.
 • Betéti bankkártya rugalmas hozzárendelhetősége a számlákhoz.
 • Ingyenes számlahozzáférés a családtagok számára.

Feltételek

oba

Jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A termékekre vonatkozó részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket, a bankszámla, és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások esetében a Bank mindenkori hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye valamint az Erste Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák, amelyek megtalálhatóak a www.erstebank.hu oldalon. A befektetési szolgáltatásokat nyújtó Erste Befektetési Zrt. a Budapesti Értéktőzsde Zrt. és a Deutsche Börse AG tőzsdetagja. A tényleges szolgáltatás igénybevételekor érvényes, adott termék vonatkozásában aktuális Hirdetményekről/Díjjegyzékről érdeklődjön fiókjainkban, illetve kérje Hirdetményeinket/Díjjegyzékünket kollégáinktól. Ezen dokumentumokról ügyfeleink a bankfiókokban és az Erste Bank, valamint az Erste Befektetési Zrt. honlapján értesülhetnek.

1 A feltüntetett THM értékek az 5 millió Ft hitelösszegű és 20 éves futamidejű Erste Közszféra piaci kamatozású lakáshitelre és szabad felhasználású jelzáloghitelekre vonatkoznak. A THM meghatározása az aktuális és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. További részletek, illetve feltételek a mindenkori hatályos Lakossági Hitel Hirdetményben szerepelnek. A termék igénybe vételéhez a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás megkötése valamint az Erste Banknál vezetett lakossági bankszámla szükséges. Jelen kommunikáció a 2020.05.01-jén hatályos jogszabályok feltételeit figyelembe véve készült.