Ajánlataink a közszférában dolgozók számára

Kedvezményes pénzügyi szolgáltatások széles köre a közszférában dolgozó közalkalmazottak, köztisztviselők és államigazgatási szervek alkalmazottai részére.

 • Kedvezmények és alacsonyabb banki költségek
 • Személyes tanácsadás a megfelelő megoldások megtalálásához
 • Szolgáltatások széles köre
Beszédes kedvezmények

Ügyfélkapcsolati díj:

0 Ft az előírt havi munkabér megérkezése, illetve hirdetményi feltételek teljesülése esetén.

Beszedési megbízások [Csoportos Beszedési Megbízás] teljesítése:

0 Ft

Betétikártya-szolgáltatás keretében igényelt bankkártya [bankkártya] kibocsátási díj:

0 Ft

Kedvezményes ajánlatok

 • Kedvezményes bankszámlavezetési szolgáltatások (EBKM: 0,01%) 
 • Kedvezményes folyószámla-hitelkeret 1–3,5% kamatkedvezménnyel, számlatípustól függően (THM: 21,9%-25,0%) 1
 • Erste Közszféra jelzáloghitelek maximum 0,25% kamatkedvezménnyel2
 • Erste Munkavállalói Értékpapír-számlacsomag kedvezményes kondíciókkal 3

1A THM meghatározása az aktuális feltételek, a kamatkedvezmény, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM 375 000 Ft-ra és 12 hónapos futamidőre vonatkozik, értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

Reprezentatív példa

Hitel teljes összege 375 000 Ft
Hitel futamideje 12 hónap
Hitelkamat 20,45%
Hitelkamat típusa Változó
Teljes Hiteldíjmutató (THM) 25,0%
Fizetendő teljes összeg (teljes hitelkeret kihasználása esetén) 458 903 Ft

2A feltüntetett THM értékek az 5 millió Ft hitelösszegű és 20 éves futamidejű Erste Közszféra piaci kamatozású lakáshitelre és szabad felhasználású jelzáloghitelekre vonatkoznak. A THM meghatározása az aktuális és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. További részletek, illetve feltételek a mindenkori hatályos Lakossági Hitel Hirdetményben szerepelnek. Ez a tájékoztató a 2017. június 1-jén hatályos jogszabályok feltételeinek figyelembevételével készült.

3Az Erste Munkavállalói Értékpapír-számlacsomag részletes kondíciói az Erste Befektetési Zrt. mindenkor hatályos díjjegyzékében érhetők el.

További előnyök

 • Fix ügyfélkapcsolati díjért cserébe korlátlan számban ingyenesen nyitható forint- és devizaszámla a díjcsomagon belül.
 • Kedvezményes átutalás belföldön forintban internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatáson [NetBank és/vagy MobilBank] keresztül.
 • Fix havi díjas SMS-szolgáltatás, számlacsomagonként eltérő kedvezményes periódussal, külön SMS db díj nélkül.
 • Betéti bankkártya rugalmas hozzárendelhetősége a számlákhoz.
 • Ingyenes számlahozzáférés a családtagok számára.

Feltételek

oba

Jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A termékekre vonatkozó részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket, folyószámlahitel kapcsán az Erste Bank Fogyasztási és Lombard Hitelek Általános Szerződési Feltételei, bankszámla, és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások esetében a Bank mindenkori hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye valamint az Erste Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák, amelyek megtalálhatóak a www.erstebank.hu oldalon. A befektetési szolgáltatásokat nyújtó Erste Befektetési Zrt. a Budapesti Értéktőzsde Zrt. és a Deutsche Börse AG tőzsdetagja. A tényleges szolgáltatás igénybevételekor érvényes, adott termék vonatkozásában aktuális Hirdetményekről/Díjjegyzékről érdeklődjön fiókjainkban, illetve kérje Hirdetményeinket/Díjjegyzékünket kollégáinktól. Ezen dokumentumokról ügyfeleink a bankfiókokban és az Erste Bank, valamint az Erste Befektetési Zrt. honlapján értesülhetnek.