Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein ezen a hétvégén tervezett és ütemezett rendszer-karbantartási munkálatokat végzünk.

A 2020. február 29. 10:00 óra és 2020. március 01. 8:00 óra közötti időszakban több szolgáltatásunk működése szünetel (Erste Lakossági NetBank, Erste MobilBank, Erste Vállalati NetBank, Electra, Erste Business MobilBank, Erste TeleBank, mobiltelefon egyenleg feltöltés, weboldal szolgáltatások).

A karbantartás a 2020. március 01. 22:00 óra és 2020. március 02. 00:00 óra közötti időszakban az Erste Lakossági NetBank, Erste Vállalati NetBank, Electra, Erste Business MobilBank szolgáltatások működése szünetel.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed between this Saturday and Sunday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services: Between 10:00 a.m. on February 29, 2020 and 8 a.m. on March 01, 2020 the operation of Erste Retail NetBank, Erste Corporate NetBank, Electra, Erste MobilBank, Erste TeleBank, Erste Business MobilBank, website, MobilePay top up services will be suspended. Between 10 p.m. on March 01, 2020 and midnight of March 01, 2020 the operation of Erste Retail NetBank, Erste Corporate NetBank, Electra, Erste Business MobilBank will be suspended.


Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

Kattintson a részletekért! / Please click here for details

Ajánlataink a közszférában dolgozók számára

Kedvezményes pénzügyi szolgáltatások széles köre a közszférában dolgozó közalkalmazottak, köztisztviselők és államigazgatási szervek alkalmazottai részére.

 • Kedvezmények és alacsonyabb banki költségek
 • Személyes tanácsadás a megfelelő megoldások megtalálásához
 • Szolgáltatások széles köre
Beszédes kedvezmények

Ügyfélkapcsolati díj:

0 Ft az előírt havi munkabér megérkezése, illetve hirdetményi feltételek teljesülése esetén.

Beszedési megbízások [Csoportos Beszedési Megbízás] teljesítése:

0 Ft

Betétikártya-szolgáltatás keretében igényelt bankkártya [bankkártya] kibocsátási díj:

0 Ft

Kedvezményes ajánlatok

 • Kedvezményes bankszámlavezetési szolgáltatások (EBKM: 0,01%) 
 • Kedvezményes folyószámla-hitelkeret 1–3,5% kamatkedvezménnyel, számlatípustól függően (THM: 21,9%-25,0%) 1
 • Erste Közszféra jelzáloghitelek maximum 0,25% kamatkedvezménnyel2
 • Erste Munkavállalói Értékpapír-számlacsomag kedvezményes kondíciókkal 3

1A THM meghatározása az aktuális feltételek, a kamatkedvezmény, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM 375 000 Ft-ra és 12 hónapos futamidőre vonatkozik, értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

Reprezentatív példa

Hitel teljes összege 375 000 Ft
Hitel futamideje 12 hónap
Hitelkamat 20,45%
Hitelkamat típusa Változó
Teljes Hiteldíjmutató (THM) 25,0%
Fizetendő teljes összeg (teljes hitelkeret kihasználása esetén) 458 903 Ft

2A feltüntetett THM értékek az 5 millió Ft hitelösszegű és 20 éves futamidejű Erste Közszféra piaci kamatozású lakáshitelre és szabad felhasználású jelzáloghitelekre vonatkoznak. A THM meghatározása az aktuális és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. További részletek, illetve feltételek a mindenkori hatályos Lakossági Hitel Hirdetményben szerepelnek. Ez a tájékoztató a 2017. június 1-jén hatályos jogszabályok feltételeinek figyelembevételével készült.

3Az Erste Munkavállalói Értékpapír-számlacsomag részletes kondíciói az Erste Befektetési Zrt. mindenkor hatályos díjjegyzékében érhetők el.

További előnyök

 • Fix ügyfélkapcsolati díjért cserébe korlátlan számban ingyenesen nyitható forint- és devizaszámla a díjcsomagon belül.
 • Kedvezményes átutalás belföldön forintban internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatáson [NetBank és/vagy MobilBank] keresztül.
 • Fix havi díjas SMS-szolgáltatás, számlacsomagonként eltérő kedvezményes periódussal, külön SMS db díj nélkül.
 • Betéti bankkártya rugalmas hozzárendelhetősége a számlákhoz.
 • Ingyenes számlahozzáférés a családtagok számára.

Feltételek

oba

Jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A termékekre vonatkozó részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket, folyószámlahitel kapcsán az Erste Bank Fogyasztási és Lombard Hitelek Általános Szerződési Feltételei, bankszámla, és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások esetében a Bank mindenkori hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye valamint az Erste Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák, amelyek megtalálhatóak a www.erstebank.hu oldalon. A befektetési szolgáltatásokat nyújtó Erste Befektetési Zrt. a Budapesti Értéktőzsde Zrt. és a Deutsche Börse AG tőzsdetagja. A tényleges szolgáltatás igénybevételekor érvényes, adott termék vonatkozásában aktuális Hirdetményekről/Díjjegyzékről érdeklődjön fiókjainkban, illetve kérje Hirdetményeinket/Díjjegyzékünket kollégáinktól. Ezen dokumentumokról ügyfeleink a bankfiókokban és az Erste Bank, valamint az Erste Befektetési Zrt. honlapján értesülhetnek.