Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. január 24. 22:00 óra és 2020. január 25. 8:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett rendszer-karbantartási munkálatokat végzünk, amely több szolgáltatásunk (Erste Lakossági NetBank, Erste Vállalati NetBank, Erste MobilBank, Electra, Internetes Vásárlást Ellenőrző SMS kód, sms szolgáltatások, weboldal szolgáltatások) működését is befolyásolja. A karbantartás 2020. január 24. 21:00 óra és 2020. január 26. 24:00 óra közötti időszakban a TeleBank szolgáltatás működését is befolyásolja.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed between this Friday, Saturday and Sunday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services:Between 10:00 p.m. on January 24, 2020 and 8 a.m. on January 25, 2020 the operation of Erste Retail NetBank, Erste Corporate NetBank, Electra, Erste MobilBank, 3D Secure Code, sms services, website services will be suspended. Between 9 p.m. on January 24, 2020 and midnight of January 26, 2020 the operation of Erste TeleBank will be suspended.

 

A részletekért kattintson!/Please click here for details


Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

Erste Privilégium „X” Díjcsomag

 • Akár 0 forintos havi költséggel*
 • Egy havi díj ellenében több számla nyitható díjcsomagon belül
 • Több módon teljesíthető kedvezményes feltételek*

Kedvezmények

Számlavezetési és beszedési kedvezmények*:  

 • 0 Ft havi ügyfélkapcsolati díj
 • 0 Ft + (0,3% max. 6.000 Ft) a beszedési megbízások teljesítésének díja

Internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatáson (Erste NetBank, Erste Mobilbank) keresztül:

 • 0 Ft az eseti átutalás belföldön forintban, 20.000 Ft feletti összegrészre 0 Ft + (0,3% max. 6.000 Ft).
 • 0 Ft a rendszeres átutalások díja, 20.000 Ft feletti összegrészre 0 Ft + (0,3% max. 6.000 Ft).

Előnyök

Korlátlan számban díjmentesen nyitható forint és devizaszámla a díjcsomagon belül 

Kedvezményes ügyfélkapcsolati díj*

Betétikártya-szolgáltatás keretében kibocsátott bankkártya a számlák között szabadon kapcsolgatható

Kiegészítő szolgáltatások a kényelemért

 • Bankkártyák
 • SMS-szolgáltatás (Erste Hírnök)
 • Telefonos banki szolgáltatás (Erste TeleBank)
 • Erste NetBank és MobilBank
 • Elektronikus számlakivonat
 • Számlavezetés devizában is
 • Erste Célbetét rendszeres megtakarításhoz

Feltételek

Erste Privilégium „X” Díjcsomag és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások szerződési feltételeit a Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, továbbá a Bank Üzletszabályzata, az aktuális kondíciókat és a számlavezetési kedvezmények feltételeit a Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye tartalmazza. (EBKM: 0,01%)

A számla és betéti termékekkel kapcsolatos további termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhatóak:http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem

* A Privilégium „X” Díjcsomag kedvezményes szintű díjak feltétele: havi jövedelem jóváírás minimum 225.000 Ft egyösszegben, vagy minimum 300.000 Ft két részletben. Valamint elektronikus számlakivonat valamennyi, a keretszerződéshez tartozó bankszámla esetében. Amennyiben a kedvezmény igénybevételéhez szükséges feltétel nem teljesül, a Privilégium „X” Díjcsomag díjait a Bank Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény 2.24-es számú melléklete tartalmazza.

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. Az Erste Privilégium „X” Díjcsomag és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások szerződési feltételeit a Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, továbbá a Bank Üzletszabályzata, az aktuális kondíciókat és a számlavezetési kedvezmények feltételeit a Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye tartalmazza.

EBKM: 0,01%.