Otthonfelújítási Támogatás

Használja ki az akár 3 millió Ft állami támogatást!

2020. december 19-én a Kormány új intézkedéseket jelentett be. Ennek értelmében a 2020. március 19. és december 31. között érvényes hiteltörlesztési moratóriumot, azaz a Moratórium1-et változatlan formában és feltételekkel 2021. június 30-ig minden érintett ügyfelünk számára automatikusan meghosszabbítjuk. Ez azt is jelenti, hogy a korábbi tájékoztatásunkkal ellentétben a Moratórium2-re vonatkozó szabályozás nem lép életbe, így a Moratórium2 beállításához szükséges nyilatkozat tételre és jogosultság igazolásra vonatkozó megkeresésünket, kérjük, tekintse tárgytalannak.

Az intézkedés jogszabályának megjelenése után a Moratórium1 oldalunkon fogunk teljeskörű tájékoztatást nyújtani, kérjük, ezt folyamatosan kövesse nyomon!

Hogyan lehet könnyebb a bankolás internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásainkkal?

Vállalati fenntarthatóság és felelősségvállalás az Ersténél

Az Erste Bankot 200 évvel ezelőtt azzal a céllal alapították, hogy társadalmi státuszra, nemzetiségre, hitre, nemi hovatartozásra, életkorra való tekintet nélkül mindenki részesülhessen a jólétből, így a pénzügyi termékek és szolgáltatások mindenki számára hozzáférhetőek legyenek. A Social Banking egy olyan lehetőség, amivel az Erste bebizonyíthatja, hogy az üzlet és a társadalmi érdek szabadon megférhet egymás mellett és egymást segítve. Segítünk, mert segíteni jó dolog.

Az Erste Bank jogszabályi kötelezettségének eleget téve alkalmazza a 144/2018. (VIII. 13.) Korm. rendelet 1. melléklete (2014/92/EU PAD irányelv 3. cikk (5) bekezdés) szerint meghatározott egységesített megnevezéseket és fogalom-meghatározásokat. Az eddig használt elnevezések helyett az egységes fogalmak segítik Önt az információk
megértésében.

Hasznos információk